Sevgilimle evleneceğiz,kimliklerde evlendiğim belli olur mu?

şimdi değiştirdin mesajını ama az önce hakaret ettin.ihbar ettim seni umarım gereken yapılır.

Çocukca bi heves o beni seviyo ben onu gizli gizli bi macera hayaller gerçeklerin ağırlığından böyle kaçıyorlar kendilerince.Şuan ona bizden kötüsü yoktur ama zamanla anlar umarım geç olmadan.

Bayanlar boşuna sorular sorup nasihat veriyorsunuz arkadaşın bunları görcek hali yok o illa evlenecek...
farklı bir nesil yetşiyor ya hiç bukadar gözü kara deli akmadı kanım böylelerini anlayamıyorum.
Yargılamak değil ama yakın yaşlarda olmamıza rağmen bunun hata olabildiğini görebiliyorsam eğer sizin de
görebilmenizi isterdim.
Ayrıca bu konuda yardımcı olucak bayanlar cvp vererek hatasına ortak olacağınıza hiç cvp vermemeyi yeğlerim...

değiştirmedim yollanmadı sandım 2 kere yazdım.. geri birini sildim eğer hakaret içerikli yazdıysam görevliler geçmiş mesaja bakıp kayıtlıdır onlarda engellesinler beni.. no problem

tamam işte o il mesajda düzenleme yaparken sildim sandım sinirimi toplayıp daha sakin şeyler yazmaya çalıştım ama o mesajı silmemişim hemen görüp o kısmı sildim.. kaldıki engellenede bilirim benim için sorun olmaz.. kendisi alay konusu ederekten iğneleyici şekilde kafa buldu benle.. ben arkadaşı bir şekilde güzel sözlerle caydırmaya çalışırken o konuya değilde laf sokmak için durduk yere yazdı bana..

İkinizdede art niyet olmadığna inanıyorum ama kafan basmıyosa hoş bi tabir olmadı canım.Bende nüfus cüzdanı diye espri yaptım ama seni rencide edici hakaret edici bi kelime yoktu.Hadiii birbirinize güzel smile yollayın sarılın:13:

espiri anlayışım vardır ama çok şükür espiri ile alaycı bir tavrı ayırt edecek kadar kabiliyetimde var.. her neyse zaten amacım ona hakaret etmek olsaydı bir an bile tereddüt etmez mesajımı daha ılımlı yazmaya çalışmazdım.. o ilk mesajımı gerçekten sildiğimi sandım.. onu yollamak gibi bir amacım yoktu. her neyse seni kırdıysam hakkını helal et yüzünü suyunu cismini ismini bilmem kmsenin canını yakmak gibi bir niyetim yoktu.. sadece konuyu ördüm kıza kendimce yardım etmek için yazmıştım ama iyi niyetli olayım derken kırıldım istemeden kırdım ama tahmmül ve sabır anlayışımda çok yoktur.. tepkilerim fevridir.. uzatmanın anlamı yok tekrrdan kusura bakma

teşekkür ederim canım ama "kafan basmıyorsa" lafında da nasıl bir iyi niyet olabilir.ayrıca arkadaş mesajı değiştirdim çünkü bi anlık sinirle yanlış ifade ettim de demedi.ısrarla 2 mesajdan aynı yolladım da tesadüfen onu sildim dedi.hakkımı helal etmiyorum.

Dalga geçtiğini düşünmüş fevri davrandığını kabul etti etki tepki oldu yanlış anlaşıldın aşk olsun pembeden kırmızıdan kırmayın birbirnizi oda kırıldı sende

Hanımlar,
konuyu kişisel tartışmalarınızın yaşandığı bir platforma dönüştürmeyiniz zira tartışmada yer alan herkes uyarı alır,ayrıca mesaj içeriklerinizi göndermeden önce iyice kontrol ediniz,mesajınızı gönderdikten sonra tamamını veya bir kısmını sildiğiniz takdirde uyarı alırsınız.

canın sağolsun.. gerekli yerde özür dilemesini bilirim ama yalakalık derecesinde de pof poflamam kimseyi.. seninde alaycı tavrın benim canımı yaktı hatta konuyu ilk sen açtın meleke etme kendini.. ben büyüklük gösterip el uzattım tutmamak senin elinde benden günah gitmiş oldu.. ha bu arada unutma benimde senin üzerinde hakkım kaldı.. eyvallah!!!

evet anlaşılır kimlikte evli yazacak senin kütük eşinin kütüğüne yani memleketine geçecek atıyorum önceden istanbul yazıyorsa eşinin n.cüzdanında bursa yazıyorsa seninkinde de aynı yazacak...veeee en büyük açık;hadi kimliği sakladın......hastaneye ailenle gidcek oldun veya bir evrak işi gereklti annene babana..orda bazen çocukların tc sini de isterler ve tc nosunu verdikleri anda soyadı değişikliği ortaya çıkar kütük değişikliği ortaya çıkar..o zaman öp babanın elini!!
neden bilmiyorum böyle bir yolu denedin ama daha yaşın çok küçük be kuzum...anne baban gibisi olmaz seni evden kovmadığı namussuzluk hırsızlık yaptırmadıkları müddetçe..
Allah vermesin ya an baba için büyük bir üzüntü bir kızın gizlice evlenmesi...onları bu kadar üzmeye hakkın yok senin...
neyse sorunu cevaplarken biraz kulağına küpe olsun istedim..
ama Anlaşılır mı diyorsan evet an-la-şı-lır..muhakkak!

Son düzenleme:
madem ayri evlerde yasamaya devam edeceksiniz, aranizda bir yakinlasmada olmayacak.Neden evleneceksiniz?Yani hayatinizda ne degisecek?Gizlice evlenmenin verecegi heyecan mi aklinizi bu kadar basinizdan aldi?
18 yas nedir ki, insanlar meslek sahibi oluyor is hayatina atiliyor sevip-seviliyor konu evlilik olunca tekrardusunuyor.
Bu kadar gozlerinizi kapamayin,bu sekilde mutlu falan olunmaz.
siz bence heyecan ariyorsunuz

kimliklerinizi degistireceksiniz...tabii ki anlasilir...
daha bunu bile idrak edemeyecek yastayken evlilik yapmak akil kari degil kizcagizim aklini basina devsir...

evililik gibi bir işlemin gizli kalması mümkün mü ? Allah aşkına daha bunu bile düşünemiyecek kadar toysunuz evlenmek sizin neyinize !

18 yaşındasın o da 18 yaşında. evlen. ailenle oturmaya devam et. herşeyi gizle. sonra o askere gitsin. otur bekle. gelsin. ailene ben evliydim zaten hadi gidiyorum eyvallah de. onların kalbine insin, hastanelik olsunlar. sen koca evine git. iş bulamasın. ya da az ücretli bir iş bulsun. kayınvalidenlerle hep beraber oturun. azar üstüne azar ye. çünkü onlar da kızacak bu işe. sonra ailenin yanına da döneme. eziyet çek otur. bu sebepten kocanla sürekli kavga et. tabii burada bir de çocuk yap ki sana iyice eziyet olsun böyle hayatın iyice kararsın. sonra da kafanı taşlara vur e mi güzel kardeşim.

maşallah bu yaşta bu zeka hayran kaldım konuyu acan arkadaşa evlen bacım evlen sen geç bıle kalmışsın 18 yaş evlenmek için baya geç

bugün yarın gizlice evlendiğin adam asker dönüşü senı istemedıgını söylerse ve ılerde boşanırsan ikinci evliliğini yaptıgın falanda anlaşılmaz sakın korkma emi sonucta burası Turkıye degıl kenyada bir köy

Lise öğrencisiysen,üniversite sınavına,kimliğini değiştirmeden giremezsin.
Soyadın değişecek,kayıt ona göre olacak.
Zaten eski kimlikle sınava almıyorlar.Resim yeni olmak zorunda.Mecbur değişeceksin.

Gerçi sizin planlarınızda üniversite yok maşallah.Hemen askere gidecekmiş,dönüşte evlenecekmişsiniz.
Nedir bu acele ? Evlilik kaçmıyor.
Hayatınızı yoluna koyun,eğitiminizi tamamlayın,sonra (hala istiyorsanız) evlenirsiniz.

Bu yaşlarda ilişkiler bir söz,bir hareketle bitebiliyor.
Haa şimdi sen "en büyük bizim aşkımız" dersin.Ama herkes öyle diyor.Kimse "bizim aşkımız pek büyük değil" demiyor,haberin olsun.
Yaşarken herkese öyle gelir de bitince farklı tasvir edilir nedense.

Artık bu zamanda,kadınlarda eğitim,ekonomik özgürlük,ayaklarının üzerinde durmak konularında bas bas bağrılıyor.
Hiç mi geleceğini düşünmüyorsun ? Sen nerede yaşıyorsun ? Bu kadar mı kör oldun ?
3 gün sonra uyanınca hangi noktada olacaksın,bir düşün bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…