Sevgilimle evleneceğiz,kimliklerde evlendiğim belli olur mu?

saçmalama 18 yaşındasın sonradan çok pişman olursun itibarın kalmaz.evet belli olur evlendiğin.anca sahte nüfus cüzdanı ile halledebilirsiniz diye aklıma geliyor ama onuda pek bilmiyorum

nereye kadar saklayacaksın ki? neden saklama gereği duyuyorsun. Madem ailenle yaşayacaksın neden evleniyorsun? Öyle ayrı gayrı evlilik mi olur amacınız ne hala anlayamadım..Ve tabi ki belli olur.. Hiç ummadığın zaman ummadığın yerde açığa çıkarsın

saçmalama 18 yaşındasın sonradan çok pişman olursun itibarın kalmaz.evet belli olur evlendiğin.anca sahte nüfus cüzdanı ile halledebilirsiniz diye aklıma geliyor ama onuda pek bilmiyorum

Böyle şeyler yazmayın canım ya...
Şimdi kız yeni konu açacak sahte nüfus cüzdanı nasıl alınır diye:)))

suça teşvik edici bir konu oldu şimdi ilerde birileri uygular bunu başımız yanar

konu fake gibi geldi bana ama eğer değilse konu sahibi evlensinde görsün anyayı konyayı saçma salak fikirler düşünücek kadar küçükte değilsin ama geç olgunlaşan türdensin sanırım sende evlenicekmiş ne büyük marifet evlenmek

konu sahibi bir okusun bakalım yazılanları sonra cevap verir onca yorum yapıldı ... bende yapılan tüm yorumlara katılmakla birlikte bu durumu malum sıcak havaya bağlıyorum

Bir yarım saatte ancak okur ama cevap verir mutlaka inanıyorum :)

konunun kapatılmasını istiyorum.. gerekli iklim olştktan snra evlnlck..

gerekli iklim demiş yaa,ölücem gülmekten bi de sanki sekretere not aldırıyo

konu sahibi bir okusun bakalım yazılanları sonra cevap verir onca yorum yapıldı ... bende yapılan tüm yorumlara katılmakla birlikte bu durumu malum sıcak havaya bağlıyorum

bence de doğru bi tespitti,tebrikler

sevgilinmi istedi bunu çok merak ettim vala o mu dedi evlenelim diye _? nasıl oldu bu durum tamam kararı verdin (çok doğru bir karar tebrikler) konu buraya nasıl geldi merak ettim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…