Sevgilimle evleneceğiz,kimliklerde evlendiğim belli olur mu?

18 yas karar vermek ıcın cok erken bır yas
aıleden gızlı boyle buyuk bır ıse kalkısmanı onerırım
kımlıgını degıstırmesen bıle hastaneye gıttıgınde tc kımlık numaranı gırdıgınde
soy ısmın baska cıkar ayrıca sıgortasız olursun babanın ustunden yararlanma hakkın bıter
eger kendı sıgortan yoksa
aılen bır sekılde ogrenır

madem hiç bir yakınlaşma olmayacak neden evleniyorsunuz? bekleyin askerliğini yapsın sonra evlenirisniz.
yoksa, eski türk filmlerdeki gibi, erkek arkadaşının çok zengin ve az ömrü kalmış bir dedesi varda, ben ölmeden evlen yoksa mirasımdan mahrum bırakırım seni diye tehditmi etti sizi?

Daha 18 yaşındasın. Gelinlik giymeden, düğün yapmadan, geleneklere göre herşeyin heyecanını yaşamadan mı evleneceksin? Neden kendine yazık ediyorsun? Hayatında bir sefer olacak bişey bu. Nişanlılık dönemi, tatlı heyecanlar, gelinlik giymek bir genç kızın en güzel hayali olmalı... Birbirinize alışıp, hayat monotonlaştıktan sonra ne anlamı kaldı bunların? İleride bunları yapamadığın için çok ama çok pişman olursun. Bir de doğru seçim yapmadıysan genç yaşta dul kalabileceğinin farkındamısın... Konuyu farklı bişey sormak için açmışsın. Ama ben bunları söyleme gereği duydum... Bir genç kız bukadar kolay harcarmı kendini...

Ben de merak ediyom neden evleniyolar ki heralde çok aşık çok seviyolar bir an önce birbirlerinin olmak istiyolar ama başlarına bela alcaklar

kimliğini evlendikten sonra gidiyorsun yeniletiyorsun o zaman da evli olarak yazıyor..yani evlendin ama kimliğini değiştirmedin o zaman halen bekar olarak yazıcak..

emin değilim ama kimliğini belirli bi süre içinde değiştirmezsen ceza alıyorsun, yani bildiğim kadarıyla medeni hal vs değişiklikleri bildirmen gerekiyor mecburidir

ha bencede evlenme .. yani bu yaşta sazsız sözsüz gelinlik giymeden kendin çalıp kendin oynayıp olmaz yapmaaa.. ilerde daha iyi kısmetler çıkabilir sonra bakıp bakıpda ah deme

ben bu konuda biraz fake kokuları alıyorummmmm...
18 yaşına gelmiş, TC kanunlarına göre reşit sayılmış, aklı mantığı olan her insan resmi nikah altına girdiği zaman bunun saklanamaz bir durum olduğunu bilmesi lazım...diye düşünüyorum...

valla okudum okudum bende bi anlam veremedim arkadaş akıl danışıyo ama niye hemen evlenmek zorunda olduğunu falan açıklamıyo.gizli bişeyler var gibi ne bilim başka bi sebep anlamadım yani. hemde 18 yaşında acelen ne be kardeşim. sonra kafanı duvarlara vurursun ama geçmiş ola.

bende aynen senin gibi düşündüm aslında ama tam anlatamadım.okuyunca kendim yazdım sandım hatta

konu bence fake degil, konu sahibi dün ,,Kaçarak evlenen veya gizli nikahla evlenenler,, topikinede bi süre göz atti
ayrica gözü kararmis belli kimseyi dinlemiyor
Insallah akli basina gelirde bu deliligi yapmaz

kesinlikle fake.
piyasada yok konu sahibi neden evlenmek zorunda oldugunu açıklamamış.
bıde boyle konulara hemen atlarız heyecanlı heycanlı yorum yaparız.
neler yazacagımızı merak etmiş sanırsam..
böyle bı konu açayım hemen 10-20 sayfaya gelir demiştir..
konu acıp çekılmiş kenara resmen

Arkadaşlar konuyla ilgili cevap vermeyin bence. Bazı arkadaşlar yazmış yok ssk'da şu olur, yok nüfusda bu olur... Bırakın yaa.. Konu sahibi arkadaş işine gelenlere cevap veriyor, gelmeyenlere vermiyor. Neden evlenmek zorunda olduklarını açıklamıyor devlet sırrı sanki.. 18 yaşında bir insan bukadar uyarı ve öğüte rağmen bu kararı verebiliyorsa,çok biliyorsa, bundan sonraki herşey için de bırakın kendi karar versin. Neden yardım istiyorki.

Tabiki belli olur, isterseniz elinizden gelen herşeyi yapın, sahtecilik bile yapsanız evli olduğunuzu saklayamazsınız. Hemen öğrenirler...

ben fake olduğuna inanmıyorum.
piyasada evlenmeye can atan üstelik lise çağında olan kaçan göçen,pastane sözlerine derin anlamlar yükleyen o kadar çok kız var ki...ohooo...

herkes kendi hayatını yaşar evlensin görsün.ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir.bizler ne kadar yapma etme desekte kendi bildiğin okuyacak belli.ozaman evlensin kafasını taşlara vurduğu zaman bizleri ve nasihatlerimizi hatırlar.

şaka misiniz yaaaa arkadaslar eskisi gibi değil artık e-devlet diye bir sistem var amel defteri gibi ne yaparsan yaziliyor oraya

Son düzenleme:
çocuk esirgemeler böyle evllikten doğan bebeklerle dolu. niye çünkü biliçsiz kızlarımız her güleni aşk zannediyorlar. hemen teslim oluyorlar sonrada gerçek yüzlerini görüp kapının önünde bulunca kendilerini ellerinde çocuk ben bakamam diyip bırakıyolar sokağa yollasın polis yuvaya ahh ahh ALLAH akıl fikir versin gerçekten korusun rabbim yinede üzülüyorum böyle şeylere. konu fake yada değil bende yaptım bikaç yorum. şimdi ziyaretçi olarak okuyo konuyu o belli bişy. gel de bari nedenlerini açıkla bize rica ediyorum??

evet konu sahibi bu kadar iddaadan sonra gelmeli ve bir cvp vermeli diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…