aslında konuyu açan 12denberi bana yabancı gelmedi..sanki aşk ve sevgi köşesinde bir topiği vardı diye hatırlıyorum..17 yaşında idi..sevgilisinde arada bir kalıyordu ancak 1 hafta hep onunla kalacaktı..ne yapayım diye topik açmıştı...sevgilisi ondan büyük ve okulunda öğretmendi...hafızanızı zorlayın kızlar..muhtemelen konusu silinmiş..yazdığım cevapları bulamıyorum çünkü...var mı hatırlayan yoksa ben yanılıyor muyum?
aslında konuyu açan 12denberi bana yabancı gelmedi..sanki aşk ve sevgi köşesinde bir topiği vardı diye hatırlıyorum..17 yaşında idi..sevgilisinde arada bir kalıyordu ancak 1 hafta hep onunla kalacaktı..ne yapayım diye topik açmıştı...sevgilisi ondan büyük ve okulunda öğretmendi...hafızanızı zorlayın kızlar..muhtemelen konusu silinmiş..yazdığım cevapları bulamıyorum çünkü...var mı hatırlayan yoksa ben yanılıyor muyum?
onun üye adi farkli degil miydi?
söyle sayili birseydi heralde onu bende biliyorumda,adam zaten onla ileriye yönelik birsey olmaz diyordu
sanmiyorum ki evlensin,ki ögretmen adam bilmez mi kimlik no dan herseyin cikacagini,birde okulda yani bence o bu degil ama hersey olabilir
bilemiyorum
valla kimliği evlendikten sonra değiştiriyorsunuz diye biliyorum.. amcam bu yöntemle çok kız tavlamıştı kşmlikte bekar yazıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?