• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle gelecek düşünemiyorum

Düşünemiyorsan ayrıl. Zengin birini bul.
Zenginler de Vanessa diye bayılıyorlardı zaten 😁 hayatı dizilerdeki gibi sanıyor. Zengin birine ulaşmak için ya çok iyi kariyere sahip olması gerek ya da zengin olması gerek. Ne de olsa para parayı çekiyor. Diğer türlüsü biraz zor gibi. 😁😁😁

Demek ki sevmiyorsun. Gerçekten sevseydin gelecek planlamak için çözüm arardın. Sevgilin de sen gibi okumuyor mu? Bir mesleği olmayacak mı? Düğün yapmazsın nikahla evlenirsin. Eşyalarınızı da zamanla alırsın. Her evlenenin önüne kırmızı halılar serilmiyor. Karı-koca el ele verip kendilerine bir düzen kuruyorlar.

Araba demişsin demek ki seninde yok. Sende olmayan bir şeyi evlenip kocandan niye bekliyorsun.
Zenginlik kıstasını bilmiyorum ama benim 2 kuzenim ultra zengin. Birinin Lamborginisi var. Diğerinin teknesi. Karıları da manken gibi. Ankara sosyete dergilerinde boy boy yer alıyorlar. Hiç bir zengin erkeğin yanında obez bir kız görmedim.

Zengin insan seni napsın Vanessa? Sen bu tembelliğinle ona ne vereceksin. Daha işin yok çalışan, kendi parasını kazanan sevgilinin arkasından maaşını konuşuyorsun.
Sevgilin olacak çocuğa üzülüyorum inşallah onu hak eden, arkasından böyle şeyler yazmayan birini bulur🙏🙏🙏

Asıl o seninle bir gelecek görmemeli başı daha fazla yanmadan şutlamali seni.

Tüh yazık evde kalacaksın zengin koca da bulamadın

Vanessa resmen dalgasına konu açıyor, sizde ciddiye açıp yorum atıyorsunuz, akıl veriyorsunuz. Ben anlamıyorum kız aşağılanmaktan neden zevk alıyor

Back
X