sevgilimle gelecek düşünemiyorum

Sizin konularınızdan midem bulanıyor artık bir insan bu kadar negatif enerji hissettirmez her şey sorun sizin için asıl sorunun kendiniz olduğunu ne zaman çözeceksiniz acaba

maaşı çok az sürekli her şeyi erteliyor.bu ekonomide nasıl gelecek inşaa edicez bunu düşünüyorum ben işe girsem max 20k gelirim olacak ve bu ne düğüne ne başka şeye yeterli değil.
arabası yok mal varlığı yok

bence sevgilin aklını başına alsin ve senle bir gelecek düşünmesin

Işe girsem diyorsun ya sen parmagini kaldırmazsın çaban yok işe girsen duracağım 3 yada 5 gün vanessa bunu sende bizde biliyoruz

Ben artık vanessanın buraya düzenli birilerini kavgaya tutmak, birine ban yedirmeye çalışmak için kaos sevdiği için konu açtığına inanıyorum. Ne zaman konu açsa burda bir dünya insan banlanıyor
Onlardan biri benim çünkü insani çığrından çıkarıyor ne vurdum duymaz biri

Armut piş ağzıma düş

Hayat felsefesi ben oturayım kıçım kalkmasın herşey ayağıma gelsin durum bu

maaşı çok az sürekli her şeyi erteliyor.bu ekonomide nasıl gelecek inşaa edicez bunu düşünüyorum ben işe girsem max 20k gelirim olacak ve bu ne düğüne ne başka şeye yeterli değil.
arabası yok mal varlığı yok
Sen önce iş bul da sıra maaşın yetmemesine gelsin. Nasıl kazandın da okudun o okulu bu kafayla yaaaa. Aklı başında koca budalası olmayan bu işi hakkını vererek yapacak birinin hakkını gaspettin resmen.

bi kaç ayda bir benzer içerikli konular açıyor sonra oturup yorumları okuyor asla cevap yok . Açıkçası ben hayal aleminde yaşadığını düşünmeye başladım

Onlardan biri benim çünkü insani çığrından çıkarıyor ne vurdum duymaz biri

Armut piş ağzıma düş

Hayat felsefesi ben oturayım kıçım kalkmasın herşey ayağıma gelsin durum bu
Kesinlikle öyle. Verilen tavsiyeler umrunda değil, sadece kaos. Var burda öyle birkaç üye. Konu açmak için açıyor, ne uyuyor, ne dinliyor. Sürekli bi halt yiyip yapma denileni yapıp buraya ağlıyorlar.

Sevgilinle ayrıl çünkü bu şekilde düşünerek mutlu olamazsınız. İkinize de yazık olur İleride evlenseniz bile ayrılırsınız. Sana abla tavsiyesi. Bırak bu aşk işlerini. Evlenince maddi manevi kurtulurum diye düşünceleri bırak. Hayat öyle bir şey değil.
Okulun bitiyse biran önce işe başla Mesleğinde kendini geliştir. Dil kurslarına git dil öğren Kariyerin için bir artı olur. Kendini geliştirebileceğin kişisel gelişim kitapları oku ve kurslarına git. Kendine bol bol yatırım yapmaya bak Şöyle kariyerli ve donanımlı bir kız ol. Sonra Kilo problemin var diye biliyorum. Diyetisyene git kilo ver. Çıtı pıtı bir kız ol. Saçlarında kıyafetinde dış görünüşün dede değişiklikler yaparsın. O zaman gör ne insanlar çıkar karşına. İnce fit bir vücut Havalı saçlar bakımlı dış görünüş. Donanımlı bilgili kariyerli kültürlü bir kızı kim istemez.

''girsem'' mi? E madem öyle sen de işe gir çocukcağıza yardım et elini bi cebine at. Paralı birini bulsan bile o elini cebine atmazsan yürümez paragöz bakarlar sana. Bir erkeğin eline bakacağına kendi ayaklarının üstünde dur sen bi

Back
X