- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 83
- Konu Sahibi VanessaRinki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz o umudu yitireli çok oldu.Baya olmuştu foruma girmeyeli. Siz hâlâ hiç değişmemişsiniz..
maaşı çok az sürekli her şeyi erteliyor.bu ekonomide nasıl gelecek inşaa edicez bunu düşünüyorum ben işe girsem max 20k gelirim olacak ve bu ne düğüne ne başka şeye yeterli değil.
arabası yok mal varlığı yok
Onlardan biri benim çünkü insani çığrından çıkarıyor ne vurdum duymaz biriBen artık vanessanın buraya düzenli birilerini kavgaya tutmak, birine ban yedirmeye çalışmak için kaos sevdiği için konu açtığına inanıyorum. Ne zaman konu açsa burda bir dünya insan banlanıyor
Sen önce iş bul da sıra maaşın yetmemesine gelsin. Nasıl kazandın da okudun o okulu bu kafayla yaaaa. Aklı başında koca budalası olmayan bu işi hakkını vererek yapacak birinin hakkını gaspettin resmen.maaşı çok az sürekli her şeyi erteliyor.bu ekonomide nasıl gelecek inşaa edicez bunu düşünüyorum ben işe girsem max 20k gelirim olacak ve bu ne düğüne ne başka şeye yeterli değil.
arabası yok mal varlığı yok
Kesinlikle öyle. Verilen tavsiyeler umrunda değil, sadece kaos. Var burda öyle birkaç üye. Konu açmak için açıyor, ne uyuyor, ne dinliyor. Sürekli bi halt yiyip yapma denileni yapıp buraya ağlıyorlar.Onlardan biri benim çünkü insani çığrından çıkarıyor ne vurdum duymaz biri
Armut piş ağzıma düş
Hayat felsefesi ben oturayım kıçım kalkmasın herşey ayağıma gelsin durum bu