Sevgilimle iletişim sorunumuz. Ben mi abartıyorum?

bak arkadasım konu açmışsın yorum beklemişsin insanlarda dısardan nasıl görünüyorsa onu aanlatmaya çalısıyor.İnsanlara kızacağın bir durum yok burada.. İlla evlidir diyen de yok başka bi ilişkisi olabilir diye düşünmüş insanlar bu şekilde düşünmeleride yazdıklarına bakılırsa gayet normal.. madem herseyini biliyorsun tüm şifreler vs sende var dert etmeni gerektircek birşey de yok demektir... sana tüm şifrelerini veripte 8den sonra mesaj atmayan hafta sonlarını sana ayırmaması da farklı bir ikilem...Sana yorum yazan insanların 10 tanesinden 7 sinin ilişkisi vardır kimi evli kimi nişanlı kiminin sevgilis vardır insanlar normal gödükleri ya da anormal gördükleri şeyi yazmakta özgürler bu şekilde insanlara terslencektin madem konu açmıycaktın şekerim. daha öncede yorum yazdım elimden geldiğince kırmadan yaklaşmaya çalıştım sana ama sen masallah insanlara hem sorup hem burnunun diikine hareket ediyorsun.. Madem kimseyi takmıycaksın insanların tezlerini çürüteceksin yazarsın Mune ya da Kazen e konuyu kapatırlar sende öfkelenmez sinirlerini bozmazsın... Burada sana yazan insanlar seni tanımaz mutsuz olmanı istiycek art niyete sahip olacak yakınlıları dahi yok.

Aynen ya git adama çemkir bize ne çemkiriyosun yani.Bi konu açmışsın insanlarda yorum yapmış.Sen ne duymak istiyorsun onu söyle onu diyelim bizde ozaman

ayrıca sevgilinin tüm şifrelerine sahip olup sürekli bakıp whatsap webtende sürekli yazışmalarını okuman da çok dogru bir davranış değil.. İlişkinizi daha çok güvensizleştirir.

Bakın 17 sayfa olmuş her sayfada evli olamayacağını güzel güzel açıklamışım. Artık son yorumlarda insan ister istemez sinirleniyor. 2 yılı paylaştığım ve gerçekten sevdiğim bi adam söz konusu tabiki evli olmadığını kanıtlayacak şeyler sunarım.

Yani ben şimdi yalandan yere evli olabilir evet diye burda insanların vaktini alsam daha mı iyi? Neden bu kadar emin olduğumu açıklamak istiyorum. Bu kadar şeye rağmen evli olmasının bi yolu varsa söyleyin onu da araştırıp bakayım evli mi değil mi. Amacım fikir almak bu forumu da insanların farklı bakış açılarını da sevdiğim için konu açtım zaten. Ama körü körüne herkes evli diyor. Eğer son dediklerime rağmen evli diyen varsa bana bi yol göstersin başka ne yapıp evli olduğunu ortaya çıkartabilirim?

Acaba ciddi mi yorumunuz çok heyecanlandım artık biri bana inanınca boşa heyecanlanmış olmayayım
Şöyle yazayım;
En başta konuyu anlattın rahatsız olduğun şeyleri de belirttin ve burdaki hanımlar ona göre yorum yaptılar, evet senin rahatsız olduğun noktalar her kadını rahatsız edecek türden şeyler, biz de seni onayladık bir bakıma ama sen bir noktadan sonra savunmaya geçtin.

Üstteki msjlarına göre yazıyorum; tamam herşey şeffaf, sevgilin seni seviyor, ona kendinden fazla güveniyorsun eee problem nedir o zaman?

Ortada problem olduğunu düşündüğün bir şey varsa tekrar yaz ama insanlar yazdığın kadarını bilerek cvp yazıyor. Problem yoksa da Allah mutluluğunuzu daim etsin

Acaba ciddi mi yorumunuz çok heyecanlandım artık biri bana inanınca boşa heyecanlanmış olmayayım
Valla üstte yazdıklarını konu başından beri ilk defa yazıyorsun. O yüzden insanlar (ben de dahil) ısrarla evli olabilir dedi. Adamı çok sıkboğaz ediyorsundur belki o da akşamları hazır kardeşi telefonu eline alıyorken kendi başına relax takılıyordur.

Yine de bayram boyu 2 gün sevgiliyi aramamak ve 2 yıllık ilişkiyi aileden gizlemek 34 yaşındaki bi adam için pek normal gelmedi bana. Bunun sebebi de şu olabilir diye düşünüyorum. Artık yaşı ilerledi diye ailesi evlenmesi için baskı yapıyor olabilir. Sevgilinin de eğer senle evlenme niyeti yoksa o yüzden ilişkisini gizliyordur.

Aynen ya git adama çemkir bize ne çemkiriyosun yani.Bi konu açmışsın insanlarda yorum yapmış.Sen ne duymak istiyorsun onu söyle onu diyelim bizde ozaman

Hanımefendi ben kime çemkirmişim burada :) Hem adama da fazlasıyla çemkiriyorum çemkirdiğim için şuan aramız limoni zaten. Niye evli olmadığını ispatlayınca herkes rahatsız oldu bende bunu anlayamadım.

ayrıca sevgilinin tüm şifrelerine sahip olup sürekli bakıp whatsap webtende sürekli yazışmalarını okuman da çok dogru bir davranış değil.. İlişkinizi daha çok güvensizleştirir.

Onun da pek hoşuna gitmiyor whatsaptan ben hariç sadece iş konuşmaları yapıyor o yüzden okumakta sakınca görmedim ama yaptığım çok yanlış bu konusa çok haklısınız o yüzden başta belirtmek istemedim zaten.

bak canım belliki dertlisin seni de anlıyorum ama nolur sende biraz önüne bak evli olmayabilir eyvallah ama sana daha saglam bahaneler sunması lazım o zman.. Yıpranırsın sonra ahh dersin ama giden yılların olmus olur.. Biraza kalbine gem vur geri dur bak bakalım adam da senin onu sevdiğin gibi seni seviyor mu 22 yasında gencecik pırıl prıl insansın

Benim asıl sıkıntım 2 gün boyunca yazmamasıydı keşke ayrıntı vermeyip bunu sorsaydım bu da benim hatam oldu sanırım. Yani normal bi ilişki olsaydı müsait olmayıp 1 gün yazmamasına tepki vermek abartılı olur muydu sormak istediğim buydu keşke baştan böyle sorsaydım.

O benimle evlenmek istiyor ama ben okuyorum ailesiyle tanışmak istemiyorum. Ailesine söylerse hemen tanışmak isteme potansiyeline sahipler çünkü adam 34 yaşında. Açıkçası evlenmek konusunda tereddütlerim var burada yazamadığım bazı durumlar da var onları diyemediğim için anlaşılmıyor muhtemelen. Ben kimseye kızmıyorum sadece gerçekten derdimi paylaşmaya çalışıyorum.

o zman inşallah hersey kalbine göre olur arkadasım ... Aşıksan en azında bir söz takılıp adı konulabilir ama ..Yinede senin hayatın ..

Adamın evli olmadıgına emin misin???

Eminim.

Evet çok haklısınız Öyle bunalmış tükenmiş durumdayım ki yorumlarım bile dengesiz. Sert olmasın diye silip silip yazıyorum ama yine de sert algılanıyor. Yüz yüze olmayınca böyle sorunlar çıkıyor. Ben naif bi insanımdır zaten öyle insanlara çemkirmek huyum hiç değildir

Benimkide başta çok iyiydi. Başta iyi diye sonuda iyi bitecek değil. Bi sorun görmüşsün ki buraya konu acmışsın.
Herkesin yorumunada hep sevgilini korumussun. Koruyacak kadar güveniyorsan buraya sormamaliydin bence. Kendine itiraf edemedigin şeyleri burdakiler sana söylüyor diye gerilmiş gibisinde.
Yorumlari kabul etmiyorsan kendi içine dön biraz o zaman. Ya da açık açık konuş. Madem bu kadar aranız iyi bi sorununuz bu iletişimsizliğide çözüm leyebilirsiniz.
Size kolay gelsin :)

Evet konu açarak hata ettim galiba. Asıl niyetim biraz adamı çekiştirmekti evli konusu çıkınca savunmak zorunda kaldım. Şuan şunları görse sizden çok o şaşırır nasıl onu savunuyorum bu kadar kızgınken diye :)

Senin su an yaşadığın şeyi ben bi hafta yaşadım anonim.
Yeri geldi 2 gün boyunca aramadı.
Benimde muhtesem bi ilişkim vardı. Ailesinin içindeydim. Karşılıklı aileler bilirdi. Sonra böyle oldu. Bende çok korudum onu. Görmek bilmek istemedim bazı şeyleri. Cok stresli bi zamandasin seni çok iyi anlayabiliyorum ama lutfen kendini kandirma bazi seyleri görmeye çalış. Sonrasında ki hayal kırıklığı çok büyük çünkü. Kimsenin yaşamasını istemem.
Senin sevgilin icin demiyorum sadece yanlış anlama ama genel olarak 30 yaş bekar erkekler problemli oluyor. Daha genceciksin. Yaşıt sayılırız senle. Bizi zora sokacak erkeklerle değil mutlu edecek erkeklerle birlikte olmamız gerek.

O zaman adam artık evlenmek istiyor ama evlilik senin sunduğun sebeplerden dolayı gerçekleşmediği için sana karşı tavır olarak öyle davranıyor olabilir. İşi ciddiyete dökmek isteyen bir adamı uzun süre beklettiğin için böyle davranıyordur. Biryandan da aile baskısı varsa evlen evlen diye senle ailesi arasında sıkışıp kaldı demek ki.

bence uygun yollu bir tablet al içine oyun falan yükle buluştugunuzda sevgiline ver kardesi için hediye aldıgını söyle güzel bir dillede rahatsız oldugunu kendini mutlu hissetmediğini dile getir... Gün içinde oldugu gibi aksamları da mesajlaşmak ıstediğini ondan haber almak istediğini söyle... tabi ki aksamları tüm saatler yazısmıcaksınız ama için rahatlar en azından..tepkisine ve sonrasında yaptıklarına bak.. sen bu duruma bu kadar üzülürken senin içini rahatlatacak birşey yapmıyorsa da devamını ben yazmım sen karar ver canım

Evet insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor. Bi kendime gelip hadi güle güle desem belki de çok güzel bi hayatım olacak. Ama yanında o kadar mutluyum o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki kaç defa ayrılmaya gidip 32 diş sırıtarak döndüm saymayı bıraktım artık. Sevgi eksikliği ya da belki önemsememeden kaynaklanıyordur bu. Kendisine sorduğumda bunlara o kadar kızıyor ki baştan tekrar tekrar anlatıyor bu sebeplerin hepsini.

Aynen sıkıntılı bi aile ve iş hayatı var. Bi de ben sorun yapınca sıkışıp kaldı belki de.

Bunu bile teklif ettim yok ona yasak diyor. E her akşsam elinde diyorum ikisi farklı şeylermiş.

Ben size en iyi ihtimalleri yazayım o zaman. Erkek arkadaşınız size gerektiği kadar değer vermiyor. Başkaları (kardeşi, arkadaşları, ailesi) kırılmasın diye sizi kırmaktan (geceleri telefonda görüşmemekten, Pazar günleri görüşmemekten) çekinmiyor.

Size hastayken yanınızda olacak kadar değer veriyor ama sizi kırmaktansa başkalarının azıcık kıracak kadar ("Pazar günü görüşemem, programım var" veya "telefonu veremem, ihtiyacım var" diyecek kadar) değer vermiyor. En değerliler listesinde en tepedeki kişi muhtemelen siz değilsiniz. Sizi kırmak pahasına hayır diyemediği ailesi ve arkadaşları var. Yine de siz daha iyi tanırsınız tabii. Anlattıklarınızdan böyle görünüyor.

Bir de klan model ailesi varmış. Siz daha üniversitede okuyan genç bir kızsınız. O 34 yaşında olup hala ailesiyle hem de klan usulü yaşayan, aşırı yorucu aile işinde çalışan ve size yeterince ilgi göstermeyen orta yaşlı bir adam. Bir de bu kendini aşmış haliymiş. Evli mi değil mi tartışmasına hiç girmeyeceğim. Evli olmasa ne olur. Her genç kızın rüyası derler ya, muhtemelen hiçbir genç kızın rüyası değil. Dediğim gibi yine de siz daha iyi tanırsınız. Anlattığınız kadarına yorum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…