hımmm o zaman ben yanlış anladım cnm..Diğer normal günlerde 2 saatte bir arar mesaj atar. Haftada iki gün ne kadar yorgun olursa olsun 1 saatlik yol gelir görüşürüz. Öyle umursamaz bir adam değildir.
Ay bence çok sıkıcı
Resmen içi geçmiş gibi
Daha enerjik, senin ruh haline uyabilecek birini bulabilirsin bence
Daha mutlu olursun inan
sizin istediğiniz cevabı vereyim o halde siz diğer normal olmayan olayları normalleştirdiğinize göre 3 gün sizi aramamasıda normal o zaman ne diyelim.
Kusura bakma yanlissam affet sen seviyorsun sonuçta belli ama şunu dikkate al arada 12 yaş var ve o senden daha olgun böyle davranması normal az arayıp sorması belli ki karakteri de öyle .kendinden de ondan da eminsen her konuda devam edersin ama en ufak bir suphen varsa dikkat et insanlara güven olmaz ne olcagida hiç belli olmaz .erkeği biraz sıkacaksın boş bırakmaya gelmez tavrını koy
Peki normal değil ama siz bunuda çok anlayışlı olduğunuz için normallestirirsiniz nasılsa. Sevgiler mutluluklar..Bu işin sonu öyle olacak galiba
İstediğim cevap hayır normal değil demenizdi. Ama tabiki buraya konu açarken her türlü cevabı göze alıyoruz.
Yaş farkı, iş, aile hepsi bizim aleyhimize resmen.
Peki normal değil ama siz bunuda çok anlayışlı olduğunuz için normallestirirsiniz nasılsa. Sevgiler mutluluklar..
Biz de guzel asklar gorduk,yasadik ondan inanmiyoruzdur belki.Yani bana kalırsa aramızda çok güzel bi aşk var ama buradaki arkadaşları inandıramadık bi türlü :)
Kardeşe kıyamayıp sevgiliyi ihmal etmek.
Sıkılmıyor musun böyle bir tipten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?