Sevgilimle iletişim sorunumuz. Ben mi abartıyorum?

Diğer normal günlerde 2 saatte bir arar mesaj atar. Haftada iki gün ne kadar yorgun olursa olsun 1 saatlik yol gelir görüşürüz. Öyle umursamaz bir adam değildir.
hımmm o zaman ben yanlış anladım cnm..

Kusura bakma yanlissam affet sen seviyorsun sonuçta belli ama şunu dikkate al arada 12 yaş var ve o senden daha olgun böyle davranması normal az arayıp sorması belli ki karakteri de öyle .kendinden de ondan da eminsen her konuda devam edersin ama en ufak bir suphen varsa dikkat et insanlara güven olmaz ne olcagida hiç belli olmaz .erkeği biraz sıkacaksın boş bırakmaya gelmez tavrını koy

Ay bence çok sıkıcı

Resmen içi geçmiş gibi

Daha enerjik, senin ruh haline uyabilecek birini bulabilirsin bence

Daha mutlu olursun inan

Bu işin sonu öyle olacak galiba

sizin istediğiniz cevabı vereyim o halde siz diğer normal olmayan olayları normalleştirdiğinize göre 3 gün sizi aramamasıda normal o zaman ne diyelim.

İstediğim cevap hayır normal değil demenizdi. Ama tabiki buraya konu açarken her türlü cevabı göze alıyoruz.

Yaş farkı, iş, aile hepsi bizim aleyhimize resmen.

Bu işin sonu öyle olacak galiba

İstediğim cevap hayır normal değil demenizdi. Ama tabiki buraya konu açarken her türlü cevabı göze alıyoruz.

Yaş farkı, iş, aile hepsi bizim aleyhimize resmen.
Peki normal değil ama siz bunuda çok anlayışlı olduğunuz için normallestirirsiniz nasılsa. Sevgiler mutluluklar..

Peki normal değil ama siz bunuda çok anlayışlı olduğunuz için normallestirirsiniz nasılsa. Sevgiler mutluluklar..

Çok anlayışlı olmak benim de hoşuma gitmiyor anlayıştan ziyade sanki artık beynim uyuştu alıştım tepki veremiyorum. Teşekkürler.

Ay Canım benim ya senin yorumlarında kendimi buldum resmen
Çocuğa hiç kötü demiyorsun herşey normal senin için buraya konu açıp bizim fikrimizi sormanda gereksiz geldi bana çünkü zaten sen kabul etmişsin
Benim de erkek arkadaşım olgun biraz mesaj yazmayı flaan sevmez ama akşama kadar bayağı mesajlaşır arar saati dakikası da yoktur gece bir iki üç sabah altı yedi fark etmez şu son bir haftadır biraz kısıtladı sık mesaj atmaz oldu bugün dayanamadım uzun bir destan yazdım istersen bitirelim Nasıl konuşmazsın dedim eski haline çevirdim bu ilişki olmamış kopuk bana göre değil

konu sahibi kiziyorsun ama sahit oldugum bir olayi anlatmak istiyorum.sen hayir bizim durumumuz farkli vs desen de yazilanlari unutma ve aklinin bir kosesinde tut lutfen.universiteye giderken yurt arkadasimin boyle bir iliskisi vardi.x diyeyim adina.bu x'in durumu icin 3-4 arkadas saatlerce kafa patlatirdik beraber.evli oldugundan bizde suphelenmistik.x'de nufus cuzdanina bakmisti.o zamanlar sosyal medya yoktu,msn vardi sadece.adamin telefonunu karistirirdi belki bir sey bulurum diye.x evde kaliyordu biz yurtta.ailesi evde kaldigini bilmiyordu.yurttan rapor aliyordu,yerine biz imza atiyorduk bir sekilde idare ediyorduk.yurtla problem olunca arada birkac gunlugune kalmaya geliyordu.neyse adam maddi,manevi cok destek olurdu,her isine kosardi.aslinda size bunu anlatma nedenim kullandiginiz 'klan' sozcugu.her sey gayet guzel giderken erkek kisisi de boyle is degistirmisti,sonrasinda onlarin da aradin,aramadin problemleri baslamisti.kalabalik ve birbirine bagimli bir aileydi.o da 35 yasindaydi yanlis hatirlamiyorsam.gercekten evli degildi ama akrabasiyla nisanlanmis.zaten disaridan pek kiz alma adetleri yokmus hep akraba evliligi.kiminle evlenecegi yillardir az cok belliymis.bayramda hepimiz evimize giderdik.bu adam da bayram zamani hic arayip sormamaya baslamisti meger nisanlisiyla akraba ziyaretlerine gidiyormus.calistigi yerde yine akrabalarinin isyeriymis.bulustuklarinda da adamin telefonunun surekli calmasindan sikayet ederdi.x'de ailesiyle tanismamisti,ayni sizin nedenlerinizden.adamin cevresinden x'i bilenler varmis.hatta ortaya cikmasin diye yardimci oluyorlarmis.erkek adam yapar,evlenmeden gonlunu eglendirsin mantiginda insanlar.biz bunlari tamamen bir tesaduf sonucu ogrenmistik.x adamla yuzlestiginde ise cok cirkin sozlere,tavirlara maruz kalmisti.universite zamani boyle cok hikaye gorduk,dinledik.dikkat edin,uyanik olun lutfen.herkesin iliskisi tabii ki farklidir.kimisi gunde 5 saat konusur kimisi ise 5 dakika.sizde genel gecer kurallara uymayan bir seyler var.bunu gorun diye herkes caba sarf ediyor.sevgiyle kalin.

Kızlar kıymetinizi bilin ya, valla. İnsan önce kendi kıymetini bilecek ki başkaları da bilsin. Hele ki gençseniz, sizi haketmeyen, mutlu etmeyen, uğraştıran insanlarla fazla vakit kaybetmeyin derim. Bir kere geliyoruz dünyaya, onda da mutlu olmaya bakmak lazım.

Hiç normal değil hatta yazının başını okurken evli olabileceği ihtimalini bile düşündüm. Ama bilemem tabi sonuçta sen yaşıyorsun daha iyi anlarsın ama bu durum hiç normal değil! !

Yaş farkı, iş, aile hepsi bizim aleyhimize resmen.[/QUOTE]

Böyle çok insan var canını sikmana gerek yok .Sen kendin istiyosan ondan da eminsen devam et . Herkes ilgilencek diye bisey yok bende cok fazla ilgiden sıkılırım gunde 1 2 arasin 1 2 mesaj atsin yeter bogacak kadar olmasina gerek yok .bi taraftanda herkesin kendi ailesi ve hayati var onu da dusunmek lazim .
Allah yardimcin.yardımcınız olsun

Her an telefon kardese mi verilirmis
Vermesin yada cok dusunuyorsa kardesini tablet falan alsin cocuga . 2 sene az bir zaman degil bu kadar kopukluk hic normal degil
Oturup iliskinizi sorgulayin siz bence

Yani bana kalırsa aramızda çok güzel bi aşk var ama buradaki arkadaşları inandıramadık bi türlü :)
Biz de guzel asklar gorduk,yasadik ondan inanmiyoruzdur belki.
Bu kadar kadin bir konuda hem fikir bir sey soyluyor siz askinizi ispatlamaya calisiyorsunuz.
Sizin de memnun olmadiginiz ortada iste, ne icin diretiyorsunuz ben hala anlamadim

Cidden bu kadar safmısın akşamları kardeş diye fixlemiş haftasonu görüşme yok sevgili dediğinle asıl haftasonu görüşülür 2 senedir aileye sölememiş ne zaman söylemeyi düşünüyormuş peki bal gibi de hayatında başka bir var en iyi ihtimalle kimse yoksa bile seninle asla evlenmeyi düşünmüyor bunla vakit kaybetme kardeşine bir tablet sen al hediye gönder ve en önemlisi pazar günleri için olay çıkart bundan sonra sıkışır köşeye nasıl olsa dökülücek bir süre sonra

ilişkinizi ciddileştirmeyi düşünüyor musnuz? düşünüyorsanız buna tepkisi n bu ihmalsizlikle?

Bu ilişki çok garip altından bir şey çıkmaz umarım. Yaşınıza göre hayata toz pembe bakmanız normal ama ben neler duydum, gördüm valla her şey olabilir. Tavsiyem kimseye bu kadar güvenmeyin kimseden bu kadar emin olmayın

34 Yasında adamın hic mi arayan soranı yok gün içinde?Adam evli bence de.Sen bi araştır onu canısı.O küçük kardeşimde telefon isine de nasıl inandın hic anlamadım.Baslatma küçük kardeşine derim ben olsam

üşenmeden tüm sayfaları okudum..Konuyu açan arkadaşı da anlıyorum aslında adama aşık ve ona inanmak istiyor sadece masumca belkide alışkanlıktır tabi ki içinde olmadığım bir sevdaya %100 kesinlikte birşey diyemiyeceğim ama ; burada yapan arkadaşlarda haklılar kimse zaten ilişkinin ilk zmanları cicim ayları bittikten sonra 7/24 konuşmuyor ama olağan ilişki kurala göre olmasada yazılı kanunlar olmasada yapılması gereken seyler var tabiki ona göre hareket ediliyor.. Gün içinde günaydınlaşmalar nasılsınlar napıyorsunlar gittiğin yerleri haber etmeler bunlar hesap vermek boyutuna getirilmediği taktirde güzel şeyler... birbirinize olan ilginizi önemsemenizi daim edicek şeyler.Diyorsun ki tatlım gün içinde konusuyoruz zaten peki sorum şu sürekli sen mi mesaj atıyorsun napıyorsun diye... burada kimse kimseyi tanımıyor kimsede sanmıyorum ki tanımadıgı insanın mutsuz olmasını istesin.kadın kadına rahat bi şekilde dertleşebiliyoruz bu çatı altında bazen en yakın arkadaslarımızla konuşmaktan daha iyi geliyor hatta hiç tanımadıgın insanla dertleşmek... bu kadar insan aynı tarafta biriktiyse kulak ver derim ben sana .. Demiyorum ki resti çek ayrıl bu adamdan hayır gelmez. Her erkegin karakteri farklıdır aksam gelince yatmayı dinlenmeyi tercih ediyordur belki ama sen kalbini attıran kadınsan illa ki akşamlarıda yazması lazım insan geceleri daha romantik olur cinselliği geçtim sadece sevdiğin kadının ya da adamın kokusunu hissederek uyumak bile istersin ve yazarsın aşkımm seni çok seviyorum vs. vs. ...... biraz kulak ver burdaki arkadaslara madem konu açtın sürekli onu aklamaya çalışmak yerine bi envanter yap olumlu olumsuz çiz... hayatını ilgilendiren bi konu bu... önce bu durumdan rahatsız oldugunu dile getir böyle olmasını istemediğini söyle sonuç aynıysa... Geri dur biraz cek kendini o yazmadan yazma günaydın yazma bahane sun aramadan arama.... arayıncada hersey normalmiş gibi davran..zor biliyorum ama yap... hiçbirmiz sevgilinin işler karıstırmasını istemeyiz ama çok üzgünüm dısardan 3. göz olarak bakınca bu işin altında belki evlilik belki baska bir ilişki var gibi görünüyor. İnşallah biz yanılıyoruzdur günahını alıyoruzdur arkadasın tabi. takipte kalıcam umarım bizi dinler biraz kendini geri çeker beklemeye alır ona göre hareket eder ve gercek neyse onu görürsün canım

Hesaplıyorum hesaplıyorum olmuyo anne 13 yaşında anonim_in sevgilisini doğurmuş olsa ki öncesinde mümkün değil gibi..küçük kardeşi 47 yaşındayken doğurmuş olmalı ki bu da mümkün değil gibi arkadaşlara katılıyorum 34 yaşında birinin 23 yaşında baba olma ihtimali çok daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…