Küçük kardeş ne alaka?Öncelikle merhaba. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım yoğun çalıştığı için gün içinde pek konuşamıyoruz ama her an iletişim halinde sayılırız yine de hakkını yiyemem :) akşamları da telefonu küçük kardeşi alıyor yani iletişimimiz akşam 8 de kesiliyor genelde. Aynı şekilde pazar günleri de telefon küçük kardeşinde oluyor ve gün içinde sadece 1 kez ne yaptığını söyleyip konuşma bitiyor.
Konuyu açmama sebep olan olay ise şu. Bayramın birinci günü sadece iyi bayramlar dedi iyi bayramlar dedim konuşma bitti. Dün hiç yazmadı. Bugün de dün hiç müsait olamadım müsait olunca ararım dedi ve konuşma bitti. Ben tepki gösterince de bozuldu elimden geleni yapıyorum dedi.
O benim abarttığımı düşünüyor. Ben de sizlere sorup fikir almak istiyorum sizce bunlar anormal mi yoksa ben mi abartıyorum?
Yok abartmıyorsun , normal de değil
Telefonunun kardeşinde ne işi var ki , hele bu hiç normal değil .
Kardeşe kıyamayıp sevgiliyi ihmal etmek.Erkek arkadaşım 34 kardeşi 11 yaşında kıyamayıp veriyor telefonu. Telefon da almıyorlar daha küçük diye.
Neden küçük kardesinde telefon? Oyuncak bir telefon alsınlar ona da
Hiç normal değil. Belki de başka biriyle görüşüyordur. Sizi mutlu etmeyen adamlarla lütfen birlikte olmayın. Sevgili ne için vardır mutlu olmak için.
Telefonunu kardesine verip sizi bu şekilde ihmal etmesi pek bi anormal geldi bana
Ya evli ya sevgilisi var ya da nişanlı erkek arkadaşın.
Kardeşe kıyamayıp sevgiliyi ihmal etmek.
Sıkılmıyor musun böyle bir tipten?
Benim arkadaşım sevgilisinin anne ve halası ile bile tanismisti. Meğer evliymis kadın yurt dışındaymis aralari bozukmuş sadece.Böyle bi yorum bekliyordum hak da veriyorum böyle düşünmenize ama kesinlikle evli ya da nişanlı değil veya başka biriyle görüşmüyor.
Iyi de bu normal degil yani. Gün icinde de az konusuyorsunuz e aksam 8den sonra hic kinusmuyorsunuz.. hic normal degil.
Alsınlar kardesine bi tablet oynasın madem, koca adam sözünu dinletemiyor mu kardesine? Ya da bu cocugun anasi babasi yok mu onlar versin telefonlarını..
Yahu Allah askina bu durumu bi kez bile sorgulamadin mi sen
Babası yok annesiyle kalıyorlar telefon sadece benimkinde var malesef.
Sorguladım tabiki sorgulamaz olur muyum. 2 senedir kavga ettiğimiz tartıştığımız tek konu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?