bazi durumlarda zarda zedelenme filan olabiliyor bence bu kadar emin olma git bir muayne ol...
hayır baya araştırdım eminim yırtıldığna :/
Öyle bi pislik adam ki, bana diyo ki adet günündü o kanda olabilirdi seniin kızlığnı başkası bozmuştur bile demişti
normalde olsa hiç dururmuyum ? ama zorla beraberiz sevdiğimden falan değil zaten böle bi adam sevilmez
pislik ya ALLAHINDAN BULSUN...
canim senin bu durumu ailene acman lazim en azindan annene,
boyle tehditle hayat yurumez daha kotu seylerde yaptirabilir sana boyun eyme ona..
bu konuyu anneme açmadan önce ACABA BUNA CESARET EDEBİLİRMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ..
eğer cesaret edemezse telefonumu kapatıcam ayrılıcam direk
bize kalirsa bak kac kisi cesaret edemez dedi,
sonucta oyle birsey yapsa kimse ona aferin demiyecek onunda basi yanacak,
peki sence soyleyebilirmi varmi o cesaret onda ?
haddim değil belki ama bende orum yapmak istedim biz müslümanız çok şükür ve islamın dediğini uygulasak bunların hiçbirini yaşamazdın aynı yaşta sayılırız senle ben evliyim birde oğlum var keşke sende böyle şeyleri helalinle yapsaydın ozaman hem hzursuz hemde günahkar olmazdın ama iş işten geçmiş Allah yardımcın olsun
Şunu söleyebilirim ablacım , cesaret var . ama bizimkiler ona inanırmı bilmiyorum.
Ispatta çıkarabilir. ama göstermeye cesareti varmı onu bilmiyorum.
Hadi ıspat etti diyelm bizimkiler ne der onu hiç bilmiyorum!!
mesajları okutur (açıkça konuşulmuş mesajlar)nasil ispat edecekki :26:
mesajları okutur (açıkça konuşulmuş mesajlar)
saklıyo bu mesajları kesin
haddim değil belki ama bende orum yapmak istedim biz müslümanız çok şükür ve islamın dediğini uygulasak bunların hiçbirini yaşamazdın aynı yaşta sayılırız senle ben evliyim birde oğlum var keşke sende böyle şeyleri helalinle yapsaydın ozaman hem hzursuz hemde günahkar olmazdın ama iş işten geçmiş Allah yardımcın olsun
Ona de ki : "ben aileme her şeyi anlattım, bütün olanlardan haberleri var!!, seni savcılığa şikayet edicez."
ama birazcıkta inandırıcı konuş ki anlasın işin ciddiyetini erkek müsvettesi !
kesinlikle babama ulaşır ve anlatr konuyu. madem sen anlattın deyip..
iyi bir çözüm teşekkür ederimkeske babamn numarasını vermeseydm kntrm yok die babamdan aradm oda kaydetmş allah kahretsn o kdar sinsi bi adam ki .
ve yaşıda küçük değil 25 yaşnda
mesajlardami var
korkunun ecele faydasi yok,
ya ailene anlaticaksin yada
ayrilacaksin sonradan olacaklara katlanacaksin,
tehditle devam etmez canim,
ya birsey sorucam tehdit edip seninle birlikte olmak istiyormu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?