sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

bazi durumlarda zarda zedelenme filan olabiliyor bence bu kadar emin olma git bir muayne ol...

hayır baya araştırdım eminim yırtıldığna :/
Öyle bi pislik adam ki, bana diyo ki adet günündü o kanda olabilirdi seniin kızlığnı başkası bozmuştur bile demişti
normalde olsa hiç dururmuyum ? ama zorla beraberiz sevdiğimden falan değil zaten böle bi adam sevilmez

haddim değil belki ama bende orum yapmak istedim biz müslümanız çok şükür ve islamın dediğini uygulasak bunların hiçbirini yaşamazdın aynı yaşta sayılırız senle ben evliyim birde oğlum var keşke sende böyle şeyleri helalinle yapsaydın ozaman hem hzursuz hemde günahkar olmazdın ama iş işten geçmiş Allah yardımcın olsun

pislik ya ALLAHINDAN BULSUN...

canim senin bu durumu ailene acman lazim en azindan annene,
boyle tehditle hayat yurumez daha kotu seylerde yaptirabilir sana boyun eyme ona..

pislik ya ALLAHINDAN BULSUN...

canim senin bu durumu ailene acman lazim en azindan annene,
boyle tehditle hayat yurumez daha kotu seylerde yaptirabilir sana boyun eyme ona..

bu konuyu anneme açmadan önce ACABA BUNA CESARET EDEBİLİRMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ..
eğer cesaret edemezse telefonumu kapatıcam ayrılıcam direk

bu konuyu anneme açmadan önce ACABA BUNA CESARET EDEBİLİRMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ..
eğer cesaret edemezse telefonumu kapatıcam ayrılıcam direk

bize kalirsa bak kac kisi cesaret edemez dedi,
sonucta oyle birsey yapsa kimse ona aferin demiyecek onunda basi yanacak,
peki sence soyleyebilirmi varmi o cesaret onda ?

bu kişi ile beraberliğe devam etmeniz sizin açınızdan daha kötü bir şekilde sonuçlanabilir.kesinlikle ayrılmalısınız.ailenize söyleyebilme ihtimalini göze almalısınız.ki bence böyle bişey yapamaz.ailem beni öldürür demişsiniz.eğer gerçekten aile yapınız böyleyse sizinle beraber bu adama da zarar vereceklerdir.sevgiliniz kendisini düşünerek böyle bişey yapamaz.

bize kalirsa bak kac kisi cesaret edemez dedi,
sonucta oyle birsey yapsa kimse ona aferin demiyecek onunda basi yanacak,
peki sence soyleyebilirmi varmi o cesaret onda ?

Şunu söleyebilirim ablacım , cesaret var . ama bizimkiler ona inanırmı bilmiyorum.
Ispatta çıkarabilir. ama göstermeye cesareti varmı onu bilmiyorum.
Hadi ıspat etti diyelm bizimkiler ne der onu hiç bilmiyorum!!

sizde diyorsunuz iş işten geçti diye niye o zaman bu tür şeyler yazıyorsunuz günahkar filan.
zaten zor durumda olan birisi var karşınızda bu yorumun onun için tek bir faydası yok,size de evliliğinizde mutluluklar mı dilemesiniz istiyorsunuz.

konunuza gelecek olursak annenizle paylaşın konuyu eğer söyleyecek bile olsa ilk sizden duyması daha iyi ve sakın taviz vermeyin.

Son düzenleme:
Şunu söleyebilirim ablacım , cesaret var . ama bizimkiler ona inanırmı bilmiyorum.
Ispatta çıkarabilir. ama göstermeye cesareti varmı onu bilmiyorum.
Hadi ıspat etti diyelm bizimkiler ne der onu hiç bilmiyorum!!

nasil ispat edecekki :26:

günahı sevabı doğruyu yalnışı herkes biliyor.sorun bunlar değil.öyle yapsaydın böyle yapsaydın bunlar olmazdı falan yazmaya gerek yok.soruna varsa söyleyecek bir çözüm onu yazalım yoksa konu sahibi de keşke şöyle yapsaydım vs vs vs diye kendi içinde keşkeleriyle savaşıyordur eminim .

canım ortada tehdit varsa şikayet et gitsin....keşke beraber olduktan sonra doktor raporu alıp zorla teşebbüs etti deyip polise şikayet etseydin ama üzerinden fazla zaman geçtiği için oda olmaz ama şikayet et ya ailende duyarsa nasıl ispatlayacak seninle ilişkiye girdiğini?yorumların hepsini okumadım ama gözünü korkut bişey yapamaz ailenden çekindiğini bildiği için seni korkutmaya çalışıyordur canım....Allah yardımcın olsun....

Ona de ki : "ben aileme her şeyi anlattım, bütün olanlardan haberleri var!!, seni savcılığa şikayet edicez."

ama birazcıkta inandırıcı konuş ki anlasın işin ciddiyetini erkek müsvettesi !

mesajları okutur (açıkça konuşulmuş mesajlar)
saklıyo bu mesajları kesin

mesajlardami var
korkunun ecele faydasi yok,
ya ailene anlaticaksin yada
ayrilacaksin sonradan olacaklara katlanacaksin,
tehditle devam etmez canim,
ya birsey sorucam tehdit edip seninle birlikte olmak istiyormu ???

Size katılıyorum bu arkadaşı tanıımıyorum ama konu ilgimi çekti yanlış bi yorumda yapmak istemem çunku benimde kızım var Allah korusun belki o da ileride böyle bi hata yapar Allah şeytana uydurtmasın ,her seyin usülüne uygun olması ne kadar önemli devir kötü ,erkekler kötü niyetli inanmamak lazım herkese peki bundan ayrıldıktan sonra ileride evleneceğin insana ne diyceksin?Nasıl açıklama yapacaksın?Allah yardımcınız olsun .

Ona de ki : "ben aileme her şeyi anlattım, bütün olanlardan haberleri var!!, seni savcılığa şikayet edicez."

ama birazcıkta inandırıcı konuş ki anlasın işin ciddiyetini erkek müsvettesi !

kesinlikle babama ulaşır ve anlatr konuyu. madem sen anlattın deyip..
iyi bir çözüm teşekkür ederim keske babamn numarasını vermeseydm kntrm yok die babamdan aradm oda kaydetmş allah kahretsn o kdar sinsi bi adam ki .
ve yaşıda küçük değil 25 yaşnda neyin doğru neyn yanls oldğnu bilen bi insan.
eğer aileme bunu sölerse herseyi göze almş demektr

Son düzenleme:

ailesini tanimiyormusun sen gidip onun annesiyle filan konussan dusse yakandan bu pislik...

Öncelile sormak istediğim ailenin bu duruma karşı çıkacağını hatta senin tabirinle öldüreceğini bildiğine göre neden böyle bişey yaptın ?
Önce yapıyosunuz sonra pişman oluyorsunuz.

Korkununda boşuna olduğunu düşünüyorum hiç bir erkek kalkıpda birlikte olduğu kıızın ailesinin karşısına çıkıp kızınızın ırzına geçtim ona sahip oldum diyecek cesarete sahip değildir. Yapamaz yani böyle bişey. ama şimdi olmasa başka bi zaman ailen öğtrenecek o zaman ne yapacaksın daha ne kadar saklayabilirsin merak ediyorum:44:

mesajlardami var
korkunun ecele faydasi yok,
ya ailene anlaticaksin yada
ayrilacaksin sonradan olacaklara katlanacaksin,
tehditle devam etmez canim,
ya birsey sorucam tehdit edip seninle birlikte olmak istiyormu ???

hayır hayır öle bişey ısrar etmedi zaten uzun zamandır yapmıyoruz . ilişkiyede girmedik canm acıdğı için bıraktık bu kadar hamilelik gibi bişey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…