kızlığını diktirmeyen mi var ?!
İSter diktirrim ister diktirmem konu o değil farkındaysan arkadaş sormuş başkasıyla evlenirsen ne yapacaksın diye ben de bu çözümü buldum ne yani ne var bunda ?
13 yaşndaki çocuk biliyor diktirmeyi.
Vajinsmus olmasaydı ilşkiyede girerdim ama herşeyde bi hayır vardır ki girmedik ilşkiye ACIDIĞINDAN SANA HESP VERECEK DEĞİLİM NEDEN İLŞKİYE GİRMEDİĞMİ ANLATACAK DEĞİLİM
20 yasıma yeni grdm nerden bilebilirdm bole olcağnı sonradan degsti hep beni korkutuyo solerim ayrlamazsn diye
İSter diktirrim ister diktirmem konu o değil farkındaysan arkadaş sormuş başkasıyla evlenirsen ne yapacaksın diye ben de bu çözümü buldum ne yani ne var bunda ?
Vajinsmus olmasaydı ilşkiyede girerdim ama herşeyde bi hayır vardır ki girmedik ilşkiye ACIDIĞINDAN SANA HESP VERECEK DEĞİLİM NEDEN İLŞKİYE GİRMEDİĞMİ ANLATACAK DEĞİLİM
O böyle dedikçe sen ne yapıyorsun ?
Yalvar yakar oluyorsan öncelikle bundan vazgeç.
Sert bir çıkış yapsan,afallar kalakalır eminim.
"Eeeehhh söylersen söyle,sonuçlarına sen katlanırsın !"
Biraz sertleş veya çirkinleş bence.Acındırarak,yalvararak vazgeçiremezsin.
Ne yaparsan yap dersen,o da yapmayacaktır zaten,tırsar yani.
konuya bak ilişkiye girdik sevgilim tehdit ediyor
grmediysen nedne korkuyorsun
msjları göstermesinden mi babanın karşısına geçip ne diyecek ?????
kızın bana bunları attı haberin olsun
vallahi senden hiç bişey anlamadım.
arkadaşım arkadaş ilişkiye girmemiş
çocuk tehdit ediyormuş ona çözüm bulun
sen ilişkiye girdinmi girmedinmi? bi girdim ditorsun bi girmedim acıdı vajinusmus diyorsun buna açıklık getir bence sonra herkez sana yardımcı olmaya çalışacaktır
kardeşim yorumların hepsini bir oku ondan sonra yaz . sen galiba yanlş okumuşsun
Ben galiba salağım kızlık zarım sağlam ilişkiye girmedim ama tehdt ediyo korkuyorum ölemi sandın ?
Bence öyle sandın ki hala geyik peşindesin
sevisirken kızlıgım bozuldu diyor fazla detay vermek istememis ama bir sekilde bozulmus kızlıgı yani onu anlatmaya calısmıs bence
ya çıldırcam Allah aşkınıza ya benmi yanlış anlıyorum
bi girdik diyor bi girmedik diyor bence karar ver
bir an önce toparla konuyu :)
bi dakika ya ? kızlık zarı ilşkiye girilerekmi bozuluyor sadece? kızlık zarı sevgilim bozdu ama ilşkiye girmedik . bunun tıpta anlamı nedir ilşkiye girmiş derler bende size böyle yansıttım.
açıklamamın bir anlamı yok çünkü zaten kızlık zarı gitti. penisin oraya girip girmemesi önemli değil
sevisirken kızlıgım bozuldu diyor fazla detay vermek istememis ama bir sekilde bozulmus kızlıgı yani onu anlatmaya calısmıs bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?