benim ne amacla sordugumu siz nerden bileceksiniz ki,
yargilamak icin sormuyorum,
sadece korkulari varsa neden yaptigini soruyorum,
belkide zorla olmustur gelecek cevap budur nerden billebilirsiniz,
yani kendi yorumunuzu yapsaniz illa yapilan diger yorumlara laf yetistirmeseniz olmaz mi ?
hic tehditlerine boyun egme, "agzini acar tek kelime söylersen bende tecavüz etti derim mahkemelerde sürünürsün" de
host havlayan köpek isirmaz da demeyi unutma
bunu cok begendim evet aynen boyle de!:113:
Bu arada şunuda belirteyim konu karışıklığı olmasın diye yzmak istemedim . soranlar olmuş evet kendi isteğimle oldu ama ilişkiye girmedik sadece kızlık bozuldu. konuyu açarken yazacaktım fakat anlamı yok sanırım ilşkiye girmiş sayılıyor.
Bu arada şunuda belirteyim konu karışıklığı olmasın diye yzmak istemedim . soranlar olmuş evet kendi isteğimle oldu ama ilişkiye girmedik sadece kızlık bozuldu. konuyu açarken yazacaktım fakat anlamı yok sanırım ilşkiye girmiş sayılıyor.
açmak istemiyorum konuyu fazla. "sevişirken bozuldu" ilişkiye girilmedi . Tabiiki eminim . Yalnız bunun önemi yok zaten girilmiş sayılıyor . muayeneye gitsem doktor bunu söleyecek
açmak istemiyorum konuyu fazla. "sevişirken bozuldu" ilişkiye girilmedi . Tabiiki eminim . Yalnız bunun önemi yok zaten girilmiş sayılıyor . muayeneye gitsem doktor bunu söleyecek . İlişkiye hiç girmedim doktorda çıkmaz bu zar yırtılmış der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?