sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

karsına al ve son kez konus bence eger tatlı dil ile baktın anlamıyor sikayet edecegini belirt hatta telefonunda msj v s varsa bunları silme seni rahatsz ettgne tanık olana arkadaslarınla konus sahit olmaları adına

Hoş olmadı bu tabir.
"Peki" diyorum size...

hic tehditlerine boyun egme, "agzini acar tek kelime söylersen bende tecavüz etti derim mahkemelerde sürünürsün" de
host havlayan köpek isirmaz da demeyi unutma

Arkadaşlar ülkemizin şartları belli konu sahibi reşit eğer ailesi arkasında değilse kurtulması zor gibi Ama yinede kimseyi dinlememeli biran önce ondan ayrılmalı.Malesef polis bu gibi durumlarda pek bişey yapmıyor

Hiçbirşey yapamaz !

"Annem babam bana kızıp sana aferin demeyecekler herhalde.Ben evlatlarıyım,sana kimbilir ne belalar açarlar,görürsün." dersin.

Ayrıca ailen sana ceza verecekse verir,darılacaksa darılır.

Alt tarafı oturursun evinde,hiç değilse bu illetten kurtulmuş olursun.

Derhal ayrıl..! O pis tehtitçiye papuç bırakma! Hiçbir şey yapamaz.! Diyemedin mi sevgili kardeşim, söylersen sen kendi halini düşünemiyor musun diye? babam bana değil, bana bunu yaptığın için sana yapar yapacağını diye..! Kimse kimseye hiç bir konuda mecbur değildir.. sadece ŞUAN korkuyorsun.. Ama ileride, bunu atlattığında keşke daha önce cesaretim olsaydı da rest çekseydim diyeceksin.. Toplum baskısı olan bir konu bu, fakat her şeyin bir çözümü var, usulü var. Anneni al karşına söyle.. bir kızar iki kızar ama evlatsın.. Hem de seni anlayacak olan anan, kadın o da.. Babana bile gitmez bu konu bana kalırsa..

canim bence direk ayril daha fazla uzatma ne igrenc mahluk bu. neyse korkma da annen babandan bak bikac kiside soylemis ben onlairn cocuguyum bana kizsalar bile sana kimbilir neler yaparlar bunu dusunemiyor musun? dene bakalim basina neler geliyor de ve de ayril. salak cocuk uyuzzz!

bunu cok begendim evet aynen boyle de!:113:

bende 22 yaşındayım yeni evlenmek üzereyim.. benim başıma gelmedi ama hepimizin evladı olacak birgün ... o yüzden korkuyorum birşey demeye aslada yadırgamıyorum.. senin yerine kendimi koyuyorum 2 dakıka için.. sevgilimle ilişkiye girdim ailem tutucu ve sevgılım benı tehtıd ediyor... zamana bırakırdım ama bu arada onu kendımden soguturdum.. görüşmezdim hep bır bahane bulurdum.. aile yapını bilemem kendı aılene gore cözüm bulmalısın bence bız burda ne yazsak senın aılene ters gelır..

ailene söylemesin diye kendini mi kullandırttırıcaksın bu adama.. git savcılığa şikayettte bulun kimseye bişey diyemez

Hepinizin yorumlarını okudum teşekkür ederim. önyargı yapan arkadaşlara ve kınayan arkadaşlara da dicek bişey bulamıyorum..!
Buraya bunun için konu açmadım ben akıl yordam alıyım diye konu açtım . Terbiyesizliğin anlamı yok. kınanacak bişey değil bu herkesin başına gelebilir sizin başınıza gelmesede allah korusun kızınızınn yakınınızın başına gelebilir. olan olmuş açtım konu yardım almak amacıyla lütfen böyle yorumlarda bulunmayın

Canım yanlış tercih yapmışsın. Şimdi annenlere söylesen olmaz,ayrılsan olmaz o zaman kendinden soğutmayı dene. Ne bilim yanında bütün iğrençlikleri yap. Ama sanki doğanda bu varmış gibi bakımsız ol vs. Başka türlü kurtulamazsın çünkü bundan. Yani onun seni istememesini,ayrılmasını sağla.

Bu arada şunuda belirteyim konu karışıklığı olmasın diye yzmak istemedim . soranlar olmuş evet kendi isteğimle oldu ama ilişkiye girmedik sadece kızlık bozuldu. konuyu açarken yazacaktım fakat anlamı yok sanırım ilşkiye girmiş sayılıyor.

peki eminmisin bundan :26:

"ilişkiye girmedik sadece kızlık bozuldu." ne demek?

açmak istemiyorum konuyu fazla. "sevişirken bozuldu" ilişkiye girilmedi . Tabiiki eminim . Yalnız bunun önemi yok zaten girilmiş sayılıyor . muayeneye gitsem doktor bunu söleyecek . İlişkiye hiç girmedim doktorda çıkmaz bu zar yırtılmış der.

Son düzenleme:
açmak istemiyorum konuyu fazla. "sevişirken bozuldu" ilişkiye girilmedi . Tabiiki eminim . Yalnız bunun önemi yok zaten girilmiş sayılıyor . muayeneye gitsem doktor bunu söleyecek

canım bence bu adam senin korktugunu bildigi icin bu durumu kullanıyor kimseye soyleme cesareti olmaz eminim diyelimki yaptı bilirki basına daha buyuk seyler gelicek hem tehdit hem darp bası belaya girer sen dik dur karsısında senin durumundan faydalanıyor

bazi durumlarda zarda zedelenme filan olabiliyor bence bu kadar emin olma git bir muayne ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…