sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

Tehdit sonu gelecek bir şey değildir.Boyun eğdiğiniz sürece istekler daha da çok artacaktır.Diğer bazı arkadaşların da dediği gibi savcılığa gideceğinizi söyleyin.Eğer elinizde tehdit mesajları varsa bunları kullanacağınızı belirtin.Eğer yoksa kendisini biraz zorlayarak size bu konuyla ilgili tehdit ve şantaj içerikli bir mesaj atmasını sağlayın ve o mesajı kullanacağınızı söyleyin.Cinsel içerikli şantaj ağır bir suçtur.Muhtemelen sizin ailenizden korkup bunu yapmayacağınıza güvenecektir bunun içinde ona 'sana katlanmaktansa herkes öğrensin razıyım, sadece beni düşünme senin böyle birşeyle beni tehdit ettiğini öğrenince ailenin ve kendi çevrenin sana olacak tepkisini de düşün, üstelik alacağın hapis cezası da cabası' vs vs gibi şeyler söyleyin.Korktuğunuzu asla belli etmeyin.Siz onu korkutmaya çalışın.
Eğer yeterince inandırıcı ve kararlı olursanız peşinizi bırakacaktır inşallah.

Son düzenleme:
panik yapma kendi haline bırak senden ayrılmasını bekle zaten ayrılcaktır

20 yaş az bi yaş değil hiç savunma senin yaşındakilerin çocuğu oluyor

ailen den okdar korktun neden yaptın sonuçlarını bilmen gerekiyor bazen iyice düşünmen g erekiyor
hadi sen yapmışın aileme anlattım felan dersin

bu çocuk sneinle birlikte olmak istiyormu onu söyle sen

hayır hayır öle bişey ısrar etmedi zaten uzun zamandır yapmıyoruz . ilişkiyede girmedik canm acıdğı için bıraktık bu kadar hamilelik gibi bişey de yok

iyi peki ozaman ne diye dusmuyor bu pislik senin yakandan ne istiyor ki yani neden tehdit ediyor seni,
ben seni kullandigini dusunmustum oyle bir durumda yokmus amaci ne bunun ya:26:

Elinde babanın telefonunun olması büyük bir koz sayılmaz.

Sonuçta babanın numarasını bilmese de her şekilde bulabilirdi.

Sen annen babandan çekiniyorsun.

Onun da çekindiği birileri mutlaka vardır.

Babası,patronu,iş çevresi vs...

İşyerine gelip seni rezil ederim,bana tecavüz etti derim diyebilirsin mesela.

erkek arkadaşm olacak adam sölemesin ve ayrılallım yeter. İlerde ailemin öğrenceğni sanmıyorum nasıl öğrenebilirler ki , eğer başka biriylede evlenirsem bunu açıklamayı düşünmüyorum kızlık zarı dikimi var böle bişeye başvurmayı düşnüyorum

Tehtide bir kere pabuç bıraktınmı bir daha asla önüne geçemezsin. Çok zor durumdasın allah yardımcın olsun ama tehtide pabuç bırakırsan bugün ayrılmaman için tehtid eder yarın başka bir şey için. Bi şekilde annenize durumu anlatın ya da erkek arkadaşınızın tehtid etmesini kafanıza takmayın. Böyle tehtidlerin çoğu kuru gürültü oluyor altından birşey çıkmıyor

İlişkiye çok defa girmek istedi ben istemedim canım acıdığı için bide kendmi hala kız hsssetdiğim için. çünkü hiç girmdim ilişkiye ve girmekte istemedim oda zorladı biraz ama artık vazgeçti :/

hayır hayır öle bişey ısrar etmedi zaten uzun zamandır yapmıyoruz . ilişkiyede girmedik canm acıdğı için bıraktık bu kadar hamilelik gibi bişey de yok

nasıl ilişkiye girmedik ilişki nedemek sen biliyormusun ???

hamile kalıunıncamı ilşkiye girilmiş olunuyor???

sen dalga geçiyorsun.

ne demeli bilmiyorum..

Evleneceğiniz adamı kandırmakmı?? Böyle bir yükle nasıl o evlilik sürer? Yalan üzerine evlilik kurulmaz arkadaşım. Evleneceğin kişiye yalan söyleyemezsin. Hem bakire değilsen nolacakki yani seni sırf böyle bir şey yüzünden evlenmyen adamdan zaten hayır gelmez. NAmus bacak arasında aranan bir şey değil. Hayatında bir dönem olmuş yanlış kişiyle yanlış bir şey yaşamış olabilrsin evleneceğin adamada böyle anlatabilrsin kandırmak ta ne demek

tüm yorumları okuyamadım ama şunu merak ediyorum ne kadar süredir berabersiniz?
eğer o sizle 18 yaşınızı doldurmadan önce beraber olduysa ve sizin bunu kanıtlama durumunuz varsa siz ondan değil o sizden korksun
lütfen tehditlerine göz yummayın o kim oluyorki şunuda unutmayın tehdit etmek bir suçtur
eğer tehditlerine göz yumarsanız o ne derse o olmaya devam edecekse bu kişi sizi başka yollarada yönlendirebilir
sadece konunuzu okuyarak yorum yapıyorum sizi aldatıyorsa sizi sevmiyordur bu kişi bu tehditleri sizi çok sevdiği ve kaybetmemk için yapmıyortam tersi bu adamın başka amaçlarıda olabilir
ailenize anlatmanızda fayda var aksi halde daha kötü durumlarla karşılaşabilirsiniz

kızlık nasıl bozulur bilmiyrsun ama maaaşallahın varrrrrrr kızlık zarı felan dktirmeyi iyi biliyorsun

saçma sen yalan söylüyorsun ! benden bukadar hiç bi şekilde inanmıyorum sözleri çelişkili

ayrıca yeni üyelik diyecek bişeyim yok

nasıl ilişkiye girmedik ilişki nedemek sen biliyormusun ???

hamile kalıunıncamı ilşkiye girilmiş olunuyor???

sen dalga geçiyorsun.

kardeşim ne diyosun sen ? ilişkiye girmek ne demek bilmiyomuyum ben !!! dalgayı geçen ben değil sensn galiba. yaşım kaç başım kaç alla alla buraya milleti kandırmak içinmi konu açtık

zaten sizin gibi geri kafalılar yüzünden çok düşündüm konuyu açsammı üye olsammı diye hiç şaşırmadım böle birinin çıktğna . çünkü her topikte bir kıl oluyor haddini aşma !! sen kimsinde beni yargılıyorsun ilişkiye girmek ne demek sendenmi öğrenecem ! yaşımı bidaha belirteyim 20 yaşındaym ben 15 değil

Son düzenleme:
Ailen tutucuysa, sadece sana kızmayacaklar ya biriyle beraber oldun diye. Sonuçta iki kişilik bir olay bu. Adam senden bayağı büyük, üstelik babanı arayıp kızınla birlikte olduk dicek yüzsüz yüzsüz, sana ne yapıcaksa baban ona iki katını yaparlar kesin. öldürmeye kadar gidebilir onu sonuçta o da zarar görücek. Bunu anlamasını sağla,.

Bir de gereksiz yere korkma lütfen. Yapacaklarından o da zarar görür sonuçta. Hadi salaklık yaptı arayıp söyledi diyelim ailen sana mı inanıcak ona mı? Bir de yine de endişelenmeye devam ediyorsan size ulaşacağı tek numara babanın teliyse yalnız kaldığınız birara gizlice telefonundan silmeyi deneyebilirsin.

yazdığın ayzılara bakarmısın acıdı ondan yapmadı
yok kızlığımı diktiririm

sen kendi yazdıklarını bi oku bakalım

ÇElişkili laflar ne demek ya hesap vermeyemi geldim buraya yardım istemeyemi ? sorana sölüyorum sormayana lafım yok açtığm konu gayet NET ANLAYAMADIYSAN BİLEMİYORUM !
ÇELİŞKİLİ BİŞEY GÖREMEDİM BEN .

yazdığın ayzılara bakarmısın acıdı ondan yapmadı
yok kızlığımı diktiririm

sen kendi yazdıklarını bi oku bakalım

kızlığını diktirmeyen mi var ?!
İSter diktirrim ister diktirmem konu o değil farkındaysan arkadaş sormuş başkasıyla evlenirsen ne yapacaksın diye ben de bu çözümü buldum ne yani ne var bunda ?
13 yaşndaki çocuk biliyor diktirmeyi.
Vajinsmus olmasaydı ilşkiyede girerdim ama herşeyde bi hayır vardır ki girmedik ilşkiye ACIDIĞINDAN SANA HESP VERECEK DEĞİLİM NEDEN İLŞKİYE GİRMEDİĞMİ ANLATACAK DEĞİLİM

birşeyler yaşadıysan arkasında durman gerekiyor evleneceğin kişiyi kandırmak çok çirkin bişey.ömür boyu vicdanını sızlatır.
sen ilk önce bu adamdan kurtul sonra ki adımlarını dikkatli atarsın zaten ama kandırmak zar diktirmek hoş birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…