hayır hayır öle bişey ısrar etmedi zaten uzun zamandır yapmıyoruz . ilişkiyede girmedik canm acıdğı için bıraktık bu kadar hamilelik gibi bişey de yok
kesinlikle babama ulaşır ve anlatr konuyu. madem sen anlattın deyip..
iyi bir çözüm teşekkür ederimkeske babamn numarasını vermeseydm kntrm yok die babamdan aradm oda kaydetmş allah kahretsn o kdar sinsi bi adam ki .
ve yaşıda küçük değil 25 yaşnda neyin doğru neyn yanls oldğnu bilen bi insan.
eğer aileme bunu sölerse herseyi göze almş demektr
Öncelile sormak istediğim ailenin bu duruma karşı çıkacağını hatta senin tabirinle öldüreceğini bildiğine göre neden böyle bişey yaptın ?
Önce yapıyosunuz sonra pişman oluyorsunuz.
Korkununda boşuna olduğunu düşünüyorum hiç bir erkek kalkıpda birlikte olduğu kıızın ailesinin karşısına çıkıp kızınızın ırzına geçtim ona sahip oldum diyecek cesarete sahip değildir. Yapamaz yani böyle bişey. ama şimdi olmasa başka bi zaman ailen öğtrenecek o zaman ne yapacaksın daha ne kadar saklayabilirsin merak ediyorum:44:
panik yapma kendi haline bırak senden ayrılmasını bekle zaten ayrılcaktır
20 yaş az bi yaş değil hiç savunma senin yaşındakilerin çocuğu oluyor
ailen den okdar korktun neden yaptın sonuçlarını bilmen gerekiyor bazen iyice düşünmen g erekiyor
hadi sen yapmışın aileme anlattım felan dersin
bu çocuk sneinle birlikte olmak istiyormu onu söyle sen
hayır hayır öle bişey ısrar etmedi zaten uzun zamandır yapmıyoruz . ilişkiyede girmedik canm acıdğı için bıraktık bu kadar hamilelik gibi bişey de yok
ne demeli bilmiyorum..erkek arkadaşm olacak adam sölemesin ve ayrılallım yeter. İlerde ailemin öğrenceğni sanmıyorum nasıl öğrenebilirler ki , eğer başka biriylede evlenirsem bunu açıklamayı düşünmüyorum kızlık zarı dikimi var böle bişeye başvurmayı düşnüyorum
erkek arkadaşm olacak adam sölemesin ve ayrılallım yeter. İlerde ailemin öğrenceğni sanmıyorum nasıl öğrenebilirler ki , eğer başka biriylede evlenirsem bunu açıklamayı düşünmüyorum kızlık zarı dikimi var böle bişeye başvurmayı düşnüyorum
erkek arkadaşm olacak adam sölemesin ve ayrılallım yeter. İlerde ailemin öğrenceğni sanmıyorum nasıl öğrenebilirler ki , eğer başka biriylede evlenirsem bunu açıklamayı düşünmüyorum kızlık zarı dikimi var böle bişeye başvurmayı düşnüyorum
nasıl ilişkiye girmedik ilişki nedemek sen biliyormusun ???
hamile kalıunıncamı ilşkiye girilmiş olunuyor???
sen dalga geçiyorsun.
kızlık nasıl bozulur bilmiyrsun ama maaaşallahın varrrrrrr kızlık zarı felan dktirmeyi iyi biliyorsun
saçma sen yalan söylüyorsun ! benden bukadar hiç bi şekilde inanmıyorum sözleri çelişkili
ayrıca yeni üyelik diyecek bişeyim yok
zaten sizin gibi geri kafalılar yüzünden çok düşündüm konuyu açsammı üye olsammı diye hiç şaşırmadım böle birinin çıktğna . çünkü her topikte bir kıl oluyor haddini aşma !! sen kimsinde beni yargılıyorsun ilişkiye girmek ne demek sendenmi öğrenecem ! yaşımı bidaha belirteyim 20 yaşındaym ben 15 değil
yazdığın ayzılara bakarmısın acıdı ondan yapmadı
yok kızlığımı diktiririm
sen kendi yazdıklarını bi oku bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?