Resmi nikah olmadan dini nikahinda dinde hukmu yoktur. Dini nikahin gerceklesmesi tum insanlara duyurmakla olur. Zaten hicbir din gorevlisi resmi nikahiniz olmadan dini nikah kiymaz. Ailenizden habersiz boyle bir seyi yapmayin, cok pisman olursunuz. O kadar kolay ki vazgecmek sevgiliyken, millet 2 aylik evliyken ayriliyor. Tekrar dusunun.Merhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Ateşle oynuyorsun...Merhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Merhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
İster istemez ilişki nasıl oluyor?Merhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Ah şekerim üzgünüm, kimsenin bilmediği imam nikahının dinde hükmü olmadığı için günah işlemeye devam.Merhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?