Sevgilimle imam nikahı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nikâh aleniyet ve evliliğin topluma duyurularak gayri meşruluğun giderilmesidir.
Dolayısıyla gizli kıyılan nikah dinin nikâh ve aile hayatı ile ilgili genel ilkelerine aykırıdır.
Hadisi Şerifte
"DİNEN" Haram olan (ilişki) ile helal olanı (evlilik) ayıran şey, def çalmak ve duyurmaktır.” (Tirmizî, Nikâh, 6) diye buyrulmuştur.
Ve yine İslam tarihinde gizlenmesi şartıyla yapılan nikâh akdini geçersiz sayılan durumlar olmuştur.

Madem günah işlemek istemiyorsunuz biraz nefsinize sahip çıkıp evlene kadar sabretmeniz gerekir.

Sevişin anam boşverin ne nikahı

Pardon da ben cinsel ilişki mi demişim yakınlaşma oluyor sarılma öpme el ele tutuşturma ve bu da beni rahatsız ediyor bu devirde sevgilisi olup da elini tutmayan yoktur
O zaman sevgili yapmayacaksın güzel kardeşim. Hem sevgilim olsun hem de namahrem olmasın diye bir dünya yok.

Resmi nikah harici dini nikah kiydirmak yasal değil çocuğum,bunlara kafa yoracağına git derslerini çalış.

Pardon da ben cinsel ilişki mi demişim yakınlaşma oluyor sarılma öpme el ele tutuşturma ve bu da beni rahatsız ediyor bu devirde sevgilisi olup da elini tutmayan yoktur
Bu devre mi bakar ablacım. Haram helal konuları bellidir. Budur budur. Devre göre esneyeceksen ilk başta girmeyeceksin bu toplara. Saçma salak konuşmayın. İnandığınız değerlere saygınız olsun.

Gizli kıyılan nikah geçerli değildir. Zaten şimdi çoğu yer resmi nikah olmadan yapmıyor. Diyanet yasaklamış. Kimi yerde nişandan sonra dini nikah kıyılıyor, o da tanıdık hoca vs. olursa ve tabiki aileler de olunca.

Ayyy kız zengin adamla şey yapıyordu hatırladım. Annem izlerdi bu diziyi.
Bana da akıl verirdi, böyle olmayacaksın büyüyünce diye.
Evet evet o işte sen koskoca Kenan İmirzalıoğlunu bırak başka adama git

Evet evet o işte sen koskoca Kenan İmirzalıoğlunu bırak başka adama git
Hayatım, adam zengindi ama.
Dizi feciydi ama. Evlenecekler, bir türlü oturacak ev bulamıyorlar falan. Sonra kız kafayı bulunca zengin adamla yatıyordu.
Ben ortaokul sondaydım bu dizi başladığında. Travma gibi bir şey ya.

Kötü yorum yapmayalım da ne diyelim gizli nikah olmaz nikahın şartı duyurmaktır zaten diyelim mi. Bişeyler yaşadığın için kötü hissettiğin zihniyetinde yarın bir gün ayrılınca pişmanlık denizinde boğulacaksın diyelim mi sen seç ne diyelim

Ayyy kız zengin adamla şey yapıyordu hatırladım. Annem izlerdi bu diziyi.
Bana da akıl verirdi, böyle olmayacaksın büyüyünce diye.
Zengin adam önce kızı kandırmıştı. Bedenine sahip oldu. Sonra kız kirlendim ben diyerek Kenan abinin yüzüne bakamadı. Kızın da doğuştan hepiniz iğrençsiniz sıfatlı yüz ifadesi vardı. Sürekli iğrenir gibi bakıyordu. Manikürcüydü. Doğalmış aslında o yüz ifadesi sürekli tırnak ayıkla tırnak temizleAdı Nermindi. Vay canına yaşımız çıkacak ortaya şimdi pehh

Vicdan rahatlatmak istiyorlar belli ki yoksa bunlarda araştırmıştır öyle bişey olmayacagını
Hayır ne dememizi bekliyorlar. Yapın yapın tabi zina olmaktan çıksın helal olsun ne güzel olur felan mı

Hey gidi hey olsun be zengin adam için Kenan da bırakılmaz ki gerçi diğer adam yakışıklı miydi baktım yok değilmiş annemgil bakardi sonra bu ne biçim dizi ahlaksizlik cik cik falan

Kız dizi boyunca ağladı ya. Masumlar Apartmanı halt işlemiş yanında.

Hey gidi hey olsun be zengin adam için Kenan da bırakılmaz ki gerçi diğer adam yakışıklı miydi baktım yok değilmiş annemgil bakardi sonra bu ne biçim dizi ahlaksizlik cik cik falan
Benim annem de öyle izliyordu valla.
Nermin'e takıktı kendisi. Ağlak ve basiretsiz buluyordu kadını.

resmi nikah olmadan dini nikah yasak. Seks için kıyılan muta nikanından farkı yok şu kafanın. Ayrıca dini nikah yaptığında duyurmazsan bir geçerliliği yok. Kötü hissediyorsan “ister istemez” ilişki yaşamayacaksın evlenene kadar madem

E yaşama
Madem günah senin için, madem kötü yaşama yani. Ev ortamında buluşma, kalabalığa karış. Ya da buluşmaya kıllı git, böylece seni ikna etmesine izin vermezsin. Doğal bir doğum kontrol yöntemi
Allah'ı mi kandiriyorsun yani fake nikah kıyarak,din böyle bir şey değil.
Ben üniversitedeyken de çok meşhurdu. Hatta imam nikahı için hocalık iznine falan gerek yokmuş, duayı okuyan kilabiliyormus. O yüzden millet milletin nikahını kiyardi sonra hepsi bir bir ayrıldı

Hadi ayrıldınız ve erkek arkadaşınız sizi bosamadi. Eğer dindar biriseniz bilirsiniz ki adam sizi bosamadan bosanamazsiniz. Yeniden de evlenemezsiniz bu durumda başka biriyle.

Bende bu çelişkiyi anlamıyorum madem günah diye dini nikah kiymak istiyorsunuz yakınlaşmayın mecbur musunuz ?

Benim annem de öyle izliyordu valla.
Nermin'e takıktı kendisi. Ağlak ve basiretsiz buluyordu kadını.
Ay evet miy miy insanın yaşam enerjisini sömürür bu arada favori dizim Ezel ' di benim her zaman . Daha geçenlerde tekrar baştan sonra izledim resmen unutmuşum . Favori Türk dizimdir başkasını tanımam

Ay evet miy miy insanın yaşam enerjisini sömürür bu arada favori dizim Ezel ' di benim her zaman . Daha geçenlerde tekrar baştan sonra izledim resmen unutmuşum . Favori Türk dizimdir başkasını tanımam
Cansu Dere seviyorum ben hayatım. Kadın Eyşan iken de mükemmel, Asya iken de mükemmel. Elit ve kaliteli ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…