O zaman sevgili yapmayacaksın güzel kardeşim. Hem sevgilim olsun hem de namahrem olmasın diye bir dünya yok.Pardon da ben cinsel ilişki mi demişim yakınlaşma oluyor sarılma öpme el ele tutuşturma ve bu da beni rahatsız ediyor bu devirde sevgilisi olup da elini tutmayan yoktur
Resmi nikah harici dini nikah kiydirmak yasal değil çocuğum,bunlara kafa yoracağına git derslerini çalışMerhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Bu devre mi bakar ablacım. Haram helal konuları bellidir. Budur budur. Devre göre esneyeceksen ilk başta girmeyeceksin bu toplara. Saçma salak konuşmayın. İnandığınız değerlere saygınız olsun.Pardon da ben cinsel ilişki mi demişim yakınlaşma oluyor sarılma öpme el ele tutuşturma ve bu da beni rahatsız ediyor bu devirde sevgilisi olup da elini tutmayan yoktur
Gizli kıyılan nikah geçerli değildir. Zaten şimdi çoğu yer resmi nikah olmadan yapmıyor. Diyanet yasaklamış. Kimi yerde nişandan sonra dini nikah kıyılıyor, o da tanıdık hoca vs. olursa ve tabiki aileler de olunca.Merhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Evet evet o işteAyyy kız zengin adamla şey yapıyordu hatırladım. Annem izlerdi bu diziyi.
Bana da akıl verirdi, böyle olmayacaksın büyüyünce diye.
Hayatım, adam zengindi ama.Evet evet o iştesen koskoca Kenan İmirzalıoğlunu bırak başka adama git
Kötü yorum yapmayalım da ne diyelim gizli nikah olmaz nikahın şartı duyurmaktır zaten diyelim mi. Bişeyler yaşadığın için kötü hissettiğin zihniyetinde yarın bir gün ayrılınca pişmanlık denizinde boğulacaksın diyelim mi sen seç ne diyelimMerhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Zengin adam önce kızı kandırmıştı. Bedenine sahip oldu. Sonra kız kirlendim ben diyerek Kenan abinin yüzüne bakamadı. Kızın da doğuştan hepiniz iğrençsiniz sıfatlı yüz ifadesi vardı. Sürekli iğrenir gibi bakıyordu. Manikürcüydü. Doğalmış aslında o yüz ifadesi sürekli tırnak ayıkla tırnak temizleAyyy kız zengin adamla şey yapıyordu hatırladım. Annem izlerdi bu diziyi.
Bana da akıl verirdi, böyle olmayacaksın büyüyünce diye.
Hey gidi hey olsun be zengin adam için Kenan da bırakılmaz ki gerçi diğer adam yakışıklı miydi baktım yok değilmişHayatım, adam zengindi ama.
Dizi feciydi ama. Evlenecekler, bir türlü oturacak ev bulamıyorlar falan. Sonra kız kafayı bulunca zengin adamla yatıyordu.
Ben ortaokul sondaydım bu dizi başladığında.Travma gibi bir şey ya.
Kız dizi boyunca ağladı ya. Masumlar Apartmanı halt işlemiş yanında.Zengin adam önce kızı kandırmıştı. Bedenine sahip oldu. Sonra kız kirlendim ben diyerek Kenan abinin yüzüne bakamadı. Kızın da doğuştan hepiniz iğrençsiniz sıfatlı yüz ifadesi vardı. Sürekli iğrenir gibi bakıyordu. Manikürcüydü. Doğalmış aslında o yüz ifadesi sürekli tırnak ayıkla tırnak temizleAdı Nermindi. Vay canına yaşımız çıkacak ortaya şimdi pehh
Benim annem de öyle izliyordu valla.Hey gidi hey olsun be zengin adam için Kenan da bırakılmaz ki gerçi diğer adam yakışıklı miydi baktım yok değilmişannemgil bakardi sonra bu ne biçim dizi ahlaksizlik cik cik falan
resmi nikah olmadan dini nikah yasak. Seks için kıyılan muta nikanından farkı yok şu kafanın. Ayrıca dini nikah yaptığında duyurmazsan bir geçerliliği yok. Kötü hissediyorsan “ister istemez” ilişki yaşamayacaksın evlenene kadar mademMerhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
E yaşamasevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Hadi ayrıldınız ve erkek arkadaşınız sizi bosamadi. Eğer dindar biriseniz bilirsiniz ki adam sizi bosamadan bosanamazsiniz. Yeniden de evlenemezsiniz bu durumda başka biriyle.Merhaba erkek arkadaşıma ciddi bir ilişkimiz var hatta evlilik teklifi bile etti ama daha ailelerimize söylemedik evlilik teklifini çünkü benim okulum var okuldan sonra evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı tabii ki biraz da aile kültürü sorunu var onlar doğulu sevgilimle de ister istemez ilişki yaşıyoruz ve günah işlediğimiz için çok kötü hissediyorum ailelerimizden gizli nikaha kıysak mı sizce ve böylece ibadetimizi de yapabiliriz kötü yorum yapmayın ister istemez yakınlık oluyor
Ay evet miy miy insanın yaşam enerjisini sömürürBenim annem de öyle izliyordu valla.
Nermin'e takıktı kendisi. Ağlak ve basiretsiz buluyordu kadını.
Cansu Dere seviyorum ben hayatım. Kadın Eyşan iken de mükemmel, Asya iken de mükemmel. Elit ve kaliteli ya.Ay evet miy miy insanın yaşam enerjisini sömürürbu arada favori dizim Ezel ' di benim her zaman . Daha geçenlerde tekrar baştan sonra izledim resmen unutmuşum . Favori Türk dizimdir başkasını tanımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?