• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kadının ilişkisi...

merhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
Sevgilinizin telefonuna dün attığınız bir mesajı aktarın tablete.
Ya da garanti olsun diyorsanız önce mesaj atın sonra tablete aktarin. Tablet mi yaman sevgiliniz mi ogrenirsiniz.

valla içine bir kuşku düşmüş bundan sonra güvenemezsin. bence de ayrılman mantıklı. daha sağlam oturaklı bir ilişki kurabilirsin ileride. ama bunla olmaz. birde ben gördüğüme inanırım yani.

Senkronizasyonda tarihler hata vermez.
Siz bunu öğreneli ne kadar oldu?
Birliktelik önceden bile olsa ki değil, hala irtibatta gibi görünüyorlar.
Yoksa size kanıtlamak için falan erkek arkadaşınız bahane bulmuş aramış vs...
Boşverin. Ne diye kendinizi tüketeceksiniz.

merhaba hanımlar son 2 haftadır kafamı kurcalayan bi konu var. İşin içinden kendim çıkamıyorum ve sonunda size danışmaya karar verdim. El birliğiyle derdime çare bulalım. Yaklaşık 1 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var. İlişkimizin 3.cü ayın da erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Nasıl böyle bi kanıya vardın derseniz tabletten sevgilimin telefonuna bağlandım ve bütün fotoğraflar tablete düştü. Alınan ekran fotoğrafları vs falan. Bi konuşmaya denk geldim. Bi hanım erkek arkadaşıma tekrar gel çok afedersiniz ama yatakta çok iyisin yine gel özlerim seni, mesajımı görünce bana dön vs. Erkek arkadaşım 2 tel kullanıyor iş amaçlı diğeri. Benim görmediğim sık kullanmadığım telefonuna mesaj atmış bu hanım. Büyük ihtimalle hayatında benim olduğumu bile bile kadın kabul etmiş birlikte olmuşlar yakalanmamak için gördüğün zaman söyle diye mesaj atıyor. Şimdi gelelim esas konuya. Erkek arkadaşım benden önce olan bir olay olduğunu söylüyor fakat tablete düşen tarih doğrulamıyor söylediğini. Böyle birşey olabilir mi yani tarihi yanlış verebilir mi tablet ? İçim inanılmaz huzursuz. Hatta geçen hafta erkek arkadaşıma arattım bu hanımı çünkü ben bu olayı açtıktan hemen sonra benim instagram hikayelerime bakmış. Ne tesadüf... neyse aradı kız arkadaşımın hikayelerine bakmışsın ben gördüm hayırdır falan dedi. Yooo meraktan baktım vs diye geçiştirdi kız ama tavırlı konuşuyordu sanki. Bu hanım öğretmen ayrıca erkek arkadaşım da bahane ederek yabancı dil eğitimi alacaktı kuzenim ondan aradım uzun zamandır görüşmüyoruz falan dedi. Ben şüpheleniyorum şuan acabaa anlaştılar mı ? Hala görüşüyorlar mı ? Sizce ?
İçimin rahat etmesi için kıza mesaj atmayı düşünüyorum. Böyle bir mesaj gördüm ne zaman yaşandı diye. Sizce yanlış mı yapmış olurum. ? Eğer ben varken yaşandıysa ayrılacam ama elimde kanıtım olsun istiyorum. Gerçeği duymak istiyorum daha basit olur bitirmek. Lütfen bi fikir verin mesaj atsam mı ? Veya başka yolla nasıl öğrenebilirim
Kusura bakmayın fazla uzun oldu. Okuyan gözlerinize sağlık
Ben dün öğrencilerimin mezuniyet fotolarını bilgisayardan telefona aktardım 2017 mayıs olan resimler telefonda en sonda 2014 mayısa kaymıştı zor buldum 3 yıl geri gitmiş

Bu olabilir yanlış aktarılmış olabilir birşey diyemem

Ama bu iş fazla mide bulandırıcı yani bunları okumak beni deli ederdi benden önce ya da sonra belki de bakış açısı bilemiyorum
Keşke fotoğraftan değilde telefondan sana gösterebilseydi belki o zaman emin olurdun yoksa böyle sürekli acabalarla yaşamak çok zor

Adamın telefonunu tabletine aktaracak kadar güvenmiyorsan zaten yol yakınken ayrılın, demek ki sana güven vermeyen biri. Aldatmış olma ihtimali yüksek. Kadına mesaj atman sanki uygun olmaz, zaten işin aslını söyleyeceğini de sanmam.

Kadının düşmanı yine bir kadın. Ne kadar iğrenç kadınlar var. Böyle kadınlar yüzsüz oluyor. Yol yakın arkana bile bakma bacım

Senden önce sevgilisi olsa birlikte olsalar birseyler yaşasalar neysede bu muhabbet çok tiskinç...
Oncesi sonrasi benim için farketmezdi sanırım.Def et gitsin soyledikleride inandirci değil

Eveeeet yine "aman ali riza bey tadimiz kacmasin" tadinda, aldatildigini bile bir turlu kabullenemeyen bir konu sahibi daha :işsiz:

Tarihler degismez, tarihler degismis olsa sevgiliniz kadini aramaz size ispat etmek icin; cunku erkek milleti eski iliskisi ise size aman ne halin varsa gor derdi.

Ayrica eski iliskisi olsa kadin hikayelerinize bakmazdi.

Son olarak:

Kadin eski iliskiyse ve sizin watsapp hikayelerinize baktiysa o sizin numaranizi nerden biliyor :KK53:

İnstagram hikayenize baktiysa siz onun o oldugunu nerden biliyorsunuz?

Stalk forever :rapci:

" ayrılıcam , kanıt istiyorum . "
Aldatmış işte. Sanki herif nikahlında kanıt vs uğraşıyorsun .

:işsiz:

çok net biçimde aldatılmışsınız. siz de bunu biliyosunz. aradan bi seneden fazle geçmiş ayrılmamışsınız, hazmetmeye mi başladınız?

Tarih yanlis verilse bile ileri tarih verilmez
2000 2004 falan oluyor
Yani 20017 de 2016 tarigi vermiyor
Cok daha eski tarihler veriliyor

Back
X