- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Olabilir o sizin düşünceniz bu da benim! Yahu istediğim sekilde düşüncemi belirtirim kimeneee?En kötüsü birilerinin başına geliyor, herkesin degil.
Şimdi bu kızın sevgilisi gerçekten uyuşturucuya alıştırmayacak, gerçekten ona zarar vermeyecek biri de olabilir.
E ama yine yaptığı doğru degil ki?
Mesele kişiye veya başına gelebileceklere bağlı olmaksızın asıl yanlış olanı yapmamak.
Burada esas bana göre yalan söylemeyi tercih etmek.
Diğer sonuçları için günlerce tartışabiliriz ama bir yere varılmaz yaşanmamış şeyler üzerine teoriler yazabiliriz sadece.
Zaten bu yaşanı söylemese geri kalana da gerek kalmıyor :)
Hani ezberden diyoruz yalan çok kötü bir şey diye; şu durumda neden kötü görse konu sahibi zaten söylemez..
Kendini sevgilisine karşı guvenilmez, arkadaşı karşısında küçük düşmüş, annesine karşı hayal kırıklığı bir evlat olmuş hale sokmak istemez.
Her şeyden önce bunlarla karşılaştığında kendine karşı olan saygısını düşünür yapmaz... yapmamalı.
Yoo kafasına koyabilir gitmeyi.
Sonra vazgecedebilir..
Yada vazgeçmese bile yolunu bulamayabilir.
Belki burada farklı, dikkatini çeken bir bakış açısı görür.
Ben konu sahibinin yargılayacak olan yazmasın demesini garip bulduğum kadar sizin bu kız zaten gidecek boşa itiraz etmeyin tavrınızı da garip buındaki (konu sahibi kızmasın) çocuk gelip burada nasıl yalan söylerim diye akıl soruyorsa sonuçlarını falan düşünmemiştir.
Bu kız hayatında kaç kişi tanımış acaba?
sırf onunla bir gece geçirmek için yalan söylediğinde, erkek arkadaşının gözünde sıkıştığında yalancı kız olduğunu ve ilk fırsatta yüzüne vurulacağını akıl ediyor mu sence?
Hayat tecrübesi neye yetiyor?
Her Neyse... gidecekse de sonuçları ve olabilecekleri konuşmak bence yanlış degil. Bugün anlamaz yarın anlar...
Bence sizler supersınız ya konu sahıbıne aşalayıcı yorum yapanlara mudahele edin.
Neyse konu sahibinin kımle nereye gideceği beni ilgilendirmez. Konu nerden nerelere geldi
Size zaten sormamıs kafasına koymuş! dedim diye nerdeyse konu sahıbını ellerimle erkek arkadasına teslim ettiğimi söyluyeceksınız

Ailemden ayrı da yaşadım bir dönem bana çok güvenıyorlardı,cok sukur yanıltmadım! Bu tarz seylerle hiç işim olmaz bana da ters!!!!
konu sahıbı mervelere gidecek diye ban yemek istemıyorum:) sevgilerrrrr iyi günlerrr