Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

Gitmeyin, işin toplumsal boyutunu bir kenara bırakın bu işin adı kadın yapsın erkek yapsın ZİNA. Büyük günahlardan. Sonuçlarını göze alıyorsanız zaten diyecek bir şeyimiz olamaz ama telafisi zor şeylere girmeyin.

Cok samimi bir arkadasim vardi ailelerimizde tanisiyorlardi kiz is icin sehir disina gitti bir yili dolmadan biz onu istanbulda sanarken sevgikisiyle kimseye haber vermeden bask bir sehre tatile gitmis. Orada motosiklet kazasi geçiriyorlar arkadas oarad vefat ediyir cocuk yarali. Ailesine ulasiliyor ama bizimkiler bizim kizin orafa ne osi var diye once once inanamadilar neye uzuleceklerini sasirmislardi. O kadar zor du ki. Senin de basina gelir diye demiyorum hersey insanlar icin annenin rizasini almak onemli

Anneniz size guvenmemekte hakliymis ne kadar kotu birsey bir anneye o guvenci saglamamayak ve yalanlara devam etmek Allah korusun basiniza bir is gelse anneniz sizi nerden aricak yasinizda kucuk degil 20 yasindasiniz bir kizin kusura bakma yargilicak olanlar yazmasin demisin yanlis birsey gordumu soylerim ve sizin yaptiniz cok yanlis madem yargilicak insanlar sizi ozman konu acmayin buraya konu actimi size yardim amacli herkes yorum yapar konu acmak sizin duymak istedikleriniz degildir sadece

Superisi96 çok pardon ama y allah derken kim olarak diyorsun..ahaha yarası olupta gocunanlardansin anladım polemiğe girmicem diyorum ya beni zorluyorsunuz ama girmicem çok fazla gocunma yazık sabah edemez senin gibileri ve ayriyetten sırf mesaj yazmak için burdasiniz senin gibiler akıl vernwk değil bu... konu iptal sizin gibilere bırakıyorum sizin gibi geniş düşünceli kk üyelere hoş % 70 de benim fikrimde ama neyseee

Ben insanların sevgilileriyle olan herhangi bir münasebetini yanlış bulmuyorum. Saygı duyuyorum. Fakat velakin bu kişilerin ne yaptığını bilen, yaptığının arkasında durabilen yetişkin bireyler olması şartıyla.

Anneye arkadaşıma gidiyorum yalanları, arayıp yoklayacak nasıl kandırsam yalanları... Bunlar sakat iş. Geçiniz. Boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın. Böyle yalanla, anne kandırmalarla olmaz bu iş. Siz yaptığını savunacak olgunlukta değilsiniz. Yalanla korkuyla iş çevirmeye çalışıyorsunuz. Oturun evinizde bence.

Kesinlikle sevgilinle kal kalma sevis sevisme vesaire konulara girmeyecegim ne yapacagina kendin karar verirsin.

Ama bence asla ve asla ailenden habersiz bir yere gidip bir yerde kalma. Allah korusun basina bisey gelse en azindan nerde kimle oldugunu bildikleri icin pesine duserler. Otel odasinda, villada oldurulen kiz haberlerinde cok icim aciyor.
Allah korusun.

Her kalan olmasada %50 lik bi kisim maalesef ki oluyor buda endiselenmek icin yeterli degilmi sizce
Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz %50nin kaldığından peki? Siz ne deseniz kalacak insan yine kalır yapacak insan yine yapar boşuna çenenizi yoruyorsunuz özellikle “yuh kızım ya bu yaşta sevgilide nasıl güvenip kalabiliyorsun?? Yarın öbür gün hamileyim, bakire değilim nişanlıma söyleyemiyorum diye konu açarsın sen” bık bık bık şeklinde yazanlar, bu ne ya? Bu nasıl bir ön yargıdır? Ha düşüncenizi söylersiniz “bence kalma bak güvenme hemen, dikkatli ol” vs diye ama bu kadar da yargılayıcı ve eleştirel olunmamalı.

Kaç yaşındasın öncelikle yargılamak için sormadım asla yorum yapmak için insan küçükken bazı şeyleri göremiyor sevgilini ne kadar tanıyorsun bir an da değişen biri olabilir mi ? Kadın olmak zor bu devirde annen ondan düşüyor üstüne

Yeni bir Hat al telefonun tak annen aramadan sen ara anne sarjimi evde unuttum bisey olursa burdan ara diye.

Önce arkadaşına gidecek, beş dakika da olsa onun yanında anneni arayacaksın. Arkadaşın arkadan selam söyleyecek icabında konuşacak. Bir daha ararsa bir kenara geçmiş gibi cırlayacaksın ayıp ama konuştun işte aa yeter diyeceksin. Arkadaşlarından birinin numarasını ver tembihle arkadaşına ararsa açmasın. Maksat numarasını verdim diyebilmek. En etkili yöntem bu. Zeytinyağı yöntemi

Çözüm isteyen erişkin bir insana tavsiye fırlatmayı bırakan bir topluma ne zaman evrileceğiz merak ediyorum. Kız sanki bayılıyor yalana. Gitmek istiyor gitsin başına geleceklerden kendisi sorumlu kardeş. Bık bık bık ahlak dersleri bitmez şimdi.

Siz ne güzel şanslıymışsınız. Ama bazen (genelde) cidden dünya yansa izin vermeyen ya da izin verip zehir eden sözde anlayışı aileler de var. Benim canım anam nikahımdan BİR AY SONRA düğünüme 4 gün kala sırf daha düğün olmadığı için evimi yerleştirirken KOCAMLA kaldım diye bile beynimi yedi. Off içim şişiyor valla. :)

O yöntem bi arkadaşımın elinde patladı. Kızın annesi sen benle dalga mı geçiyosun diye ağzına etmişti kızın. Bu anne hatun kişisi uyanık. Telefondan aktarılan sesi yemeeezz.

Ağzın bal yesin ablamm. Ayol benim kız bana böyle bir yalan söylese ben kendimden utanırım neden yalan söyleyecek kadar baskı yaptım diye. Afedersin kıçını da yırtsalar o kızlar öyyyle güzel yalanlar söylüyor ki bilseler akılları şaşar. Kıza ahlakı erkeklere karşı kendini korumak olarak öğretir, dürüstlüğü bunun gerisine atarsan ortam böyle şampiyonlar ligi olur. Konu sahibini taşlamayanlar olarak sarılalım

cem yılmaz misali;3 yaşından itibaren çalışan bir mekanizmayı kisi istediği zaman istediği şekilde çalıştırır

O yöntem bi arkadaşımın elinde patladı. Kızın annesi sen benle dalga mı geçiyosun diye ağzına etmişti kızın. Bu anne hatun kişisi uyanık. Telefondan aktarılan sesi yemeeezz.
benim bahsettiğim aktarma ses değil aslinda,telefonda konferans özelliğini açma.
Ben bir iki defa öyle aranmıştım,herkes kendi evinde grup halinde konuşuyor hic sıkıntısız olacağını düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…