Benimkiler küçüktü ve çok sevimlilerdi niyeti olan her şekilde atlatır ailesini. Siz reddedince vazgeçip gitmiyorlar malesef. Ama tabii ki o zamanlar hersey daha temizdi şimdi herkes potansiyel sapik. ailelerinin gözüyle bakinca, şahsen şimdi kız cocugum kiz arkadaşıyla, erkek cocugum erkek arkadasiyla bile dışarda gezsin istememAynı şey terminalde başıma geldi kabul etmedim... Ailene doğruyu söylersen konuşurum tabi dedim... kızın başına birsey gelebilir de... sevgilisi de zarar verebiliyo insana
ee malum millet sütten çıkmış ak kaşık olduğu için kızı linç edebilirler.20 yaşında birey ne böyle yargılıyıcı mesajlar .... Bu ülkenin tutuculuğundan o kadar sıkıldım ki bir gün hayatına mal olucak.
Tatlım yargılamak değil ama sizin yaşlarınızda ev çok tehlikeli ve ne amaçla gidildiği belli. Eğer sen o amacı istiyosan sevgilin kuzenini falan ayarlasın onunla konuştur anneniArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Hmm demek mervelere gidiyorum yalanı
İşte bu yaani .Bir atasözü var
Kizin varsa başka evde yatırma,oğlun varsa çarşı aşı tattirma..
Konu sahibi öldi mi
Meyvelerde kaldı mu
Issız öcün aldı mi
Imdi analar yirtulur...
Ahahaha “biz işi pişiricez annem ararsa ben merveYim de” mı desin komşuya :))annen ararsa da bir kere arar herhalde
önce bir kız arkadaşına git annenin aramasını bekle
hatta bekleme sen görüntülü ara
sonra erkek arkadaşının yanına geçersin
yada erkek arkadaşının karşı komşusu falan varsa sizi idare ediversin
Bunlar hep hormonlardanArkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Güzel söz,boşuna söylenmemiştir eminim.Bir atasözü var
Kizin varsa başka evde yatırma,oğlun varsa çarşı aşı tattirma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?