• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

gitme demem çünkü gideceksin o belli ama pişman olma ihtimalini göz önünde tut... senin gibi bir arkadaşımda sevgilisiyle gizli gizli kalırdı sonra çok pişman oldu ....kaldı ki cinsellik falan olmamıştı ama adam pislik çıkınca totosundan neler uydurup erkek arkadaşlarına anlatırmış... büyük ihtimal sende eve atılan kız konularının baş karakteri olucaksın ... yinede kendin bilirsin ne istersen yap ama burda insanlarıda yalanına ortak etmeye çalışma yahu

Beni yargılamak sizin haddinize deil herkes kendine baksın

Hanımefendi herkes fikrini yazmış sizin haddinizemi beni yargılamak kız zaten gidecek bende fikrimi yazdım ne var bunda bn kimseye zararr gelmesini istemem tabikide hepsi bi annenin evladı herkesin içi sızlar ama bni yargılamak sizin haddinize deil konuşmalarına söylediklernize dikkat edin bn kötü örnek deilim aklıma o geldi ayrıca bende evliyim ve 21 yaşındayım dışarda kandırmaya çalışan insanlardan deilim kendi annemide hiç bi zaman kandırmadım ben .
ne yargılaması kardeşim? kim yargıladı seni?
"yanlış" olan bir tavsiye veriyorsun ve bende bunun yanlış olduğunu hatta tehlikeli dahi olabileceğini belirtim. hayır tavsiyem yanlış değildi diyorsan özür dilerim senden, diyecek bişeyim yok o zaman zira demekki seninle doğru ve yanlış anlayışımız tam zıt demektir.
ama bir insanada yalan söylemesi hakkında hatta ve hatta annesine yalan söylemesi. annesini nasıl kandıracağı konusunda taktik vermekde yanlıştır.
herşeyi geç Allah korusun bu kızın başına bişey gelse sizde mesulsünüz bundan!
yani sizi yargılamadım ben, yanlışınıza tepki gösterdim. eğer yanlışada tepki göstermeyeceksek ölelim bitsin gitsin o zaman...
kime bişey desek yargılıyorsuuuun diye basıyor yaygarayı arkadaş...

Basbasa bir evde kalacak kadar güveniyor musunuz kendisine?
Bir arkadasinizdan rica edin.Beraber kalin.Ücüncü,dördüncü kisiler olsun.Ayni evde zaman gecirmek,sarilarak tv izlemek,muzik dinlemek sohbet etmekse niyetiniz..
Baska seyler olma ihtimali icin ayseler,merveler yalanina gerek yok zaten her türlü ortamlar da hazirlanir zamanla..Karsi taraf düsünür zaten bunun adina ilk adimi atmis bile..Sonrasinda hayir deseniz de faydasi olmaz.Hayir da demezsiniz zaten kaybetme korkusu ile..
Yasiniz geregi insanlar adina tecrübe,belli bir hayat görüsü,bir cizgi,bir yön yokken yapmayin boyle seyler lutfen sonrasi pismanlik olacak emin olun..Anneniz ogrenip elini etegini uzerinden cekme ihtimalini düsünseniz de..Nereye gidebilirsiniz ne yapabilirsiniz bir basiniza?
Saniyormusunuz ki ugruna yalan soylediginiz erkek arkadasiniz "aa sevgilim ben seni ortada birakmam!" diyecek.Demez cunku o da ailesine muhtactir!
Bir basiniza hayatinizi kurtarabilecek,hayatinizi sürdürebileceginiz sartlar olusturmadan böyle kumarlar oynamayin!
Bir abla tavsiyesi..Istiyorsaniz tabi

Son düzenleme:
Bitane anlaysli arkadasnin numarasını annene verceksn sn yanndayms gibi konsck annen senle knsrken telefona isterse wc de falan dersin. Ama hicbi arkdsn kabul etmz tabi niye sorumluluk alsinki adam kesecekmi seni tecavüz mu edecek bla bla bla senin iş yaş

Artı buna ek olarak ciddi ciddi taktik verenler var. ben anlamıyorum ya bir insanın yalancı olması sizi rahatsız etmiyormuda onu yalana teşvik etmekde bir tereddüt yaşamıyorsunuz?
Allah korusun ya başına bişey gelirse bunda sizinde payınız olacak. bunu nasıl göze alıyorsunuz?? bişey olmaz demeyin zira neler neler oluyor bu hayatta. hergün haberlerde okuyoruz izliyoruz gencecik insanların başına neler geliyor. ve sorsan hepside benim sevgilim yapmaz ben ona güveniyorum diyerek gittiler. hiçbirşey olmasa dahi yalan sööylemek konusunda tavsiye vermek nasıl bir karakter ürünüdür acaba...
kaldıki sizin kızınız bu şekilde konu açsa ne dersiniz nasıl hissedersiniz? biraz empati!
Size ne?
20 yaşında reşit genç bir kadın kendi istediği seyi kafasına koymuş yapacak,başına gelecek herhangi bir durumdan hicbirimiz sorumlu olmayız merak etmeyin. En fazla sıkıntı çıkmasın diye temennilerde bulunuruz
Benim kızım buraya böyle konu acamaz çünkü kalmak istediği arkadaşını tanır gözlemlerim erkek dahi olsa tanımak bilmek kendi ellerimle güvenle bırakmak isterim.
Bazı aileler yokuşa sürdüğü için durum bu.
Genç insanlar istediklerini yaparlar,ne onlara ne de akil verdik diye bize birsey söylemek sizin haddiniz değil,haddinizin olması soz konusu bile olamaz.

Size ne?
20 yaşında reşit genç bir kadın kendi istediği seyi kafasına koymuş yapacak,başına gelecek herhangi bir durumdan hicbirimiz sorumlu olmayız merak etmeyin. En fazla sıkıntı çıkmasın diye temennilerde bulunuruz
Benim kızım buraya böyle konu acamaz çünkü kalmak istediği arkadaşını tanır gözlemlerim erkek dahi olsa tanımak bilmek kendi ellerimle güvenle bırakmak isterim.
Bazı aileler yokuşa sürdüğü için durum bu.
Genç insanlar istediklerini yaparlar,ne onlara ne de akil verdik diye bize birsey söylemek sizin haddiniz değil,haddinizin olması soz konusu bile olamaz.
Ay ay ne modern bir kadın ;) çağdaşlıktan gözlerim kanadı :))
Cidden hayret... annene yalan söyleme dediğim için, yalan söyleme konusunda ki büyük ihtimal pişman olacağı (tehlikeli dahi olabilir) bir konuda yalan taktiği verenlere itiraz ettiğim için ben suçlu oldum! Devir gerçekten değişmiş...

20 yaşında kızsın. Erkek arkadaşına gittiğini söyle ve git. İzin alma yani, çünkü izin istersen vermezler. Haber ver gideceğini. İlk seferinde şok olur ama mecbur kabullenir. Yalan söylemek istemiyorum, beni buna mecbur etme, kendime ve sana olan saygımı yitirtme, yetişkin bir bireyim de.

Ay ay ne modern bir kadın :KK66: çağdaşlıktan gözlerim kanadı :))
Cidden hayret... annene yalan söyleme dediğim için, yalan söyleme konusunda ki büyük ihtimal pişman olacağı (tehlikeli dahi olabilir) bir konuda yalan taktiği verenlere itiraz ettiğim için ben suçlu oldum! Devir gerçekten değişmiş...

siz niye alttan alttan hakaret edip insanların hayat tarzlarını eleştiriyorsunuz? yok yorum yapıp akıl verenler varmış yok ne modern kadınmış. konuya kendi yorumunuzu yapmak yetmedi mi milete de sataşıyorsunuz?
çağdaşlıktan kanayan gözlerinizi yormayın daha fazla bence:KK66:

Burada akıl verenleri anlamıyorum .
Ne kadar riskli bir şey yaptığınızın farkında mısınız?

20 yaşında biri henüz ergendir,kararlarını alırken mantıktan ziyade duygularını önplana alır . Genç kızın isteği son derece yanlış . Bunu kendisi canı gönülden mi istiyor yoksa sırf erkeğin baskısıyla mı yalana basvuruyor belli değil. Evde ilaçla bayilitlabilir,cocuk psikopat sapık manyak olabilir, organ mafyasiyla calisiyor olabilir,arkadaslariyla birlikte tecavüz planı yapmış olabilir vs vs vs...

Yok 20 yaşındaymış da yok kendi hayatıymış da..
Burası Türkiye hanımlar!
Yazdığımız ihtimaller hayal ürünü değil her gün yaşanan şeyler.

Dahası hani nerede ilkeler hani nerede değerler?
Bir çocuğu yalana teşvik etmek nasıl bir mantığın ürünüdür?

yalan soylemeyın
yalan dolan ıslere gırdıgınızde elınıze ayagınıza dolanır
annenız sızı sevıyor sızı dusunuyor ıyılıgınızı temennı edıyor onun ıcın bu hayatda en oncelık sızsınız ve sız ona yalan soyluyorsunuz hemde hıc olmayacak bır mevzuda
annenıze olan sevgınız guvenınızden daha agır basmıs olamaz ıkı gunluk tanıdıgınız adam

valla aynı evın ıcıne gırıp sonra vay efendım ben hamılemıyım kurtaj mı olayımlı bır suru konu acılıyor burda
ayrılıyorlar erkek sonra tehtıt edıyor bunu aılene soyleyecegım dıye
sonra sızler uzuluyorsunuz...

pisman olacagınız bırsey yapmamanızı uzulmemenız ıcın dılerım . gezın tozun eglenın dolasın arkadaslarla evde flm ızleyın oturun tamam ama aıleye yalan soyleyıp kız arkadasta kalıcam deyıp bır erkekle vakıt gecırmeyın .
ızın vermıyorsa vermıyor dunyanın sonu degıl

Burada akıl verenleri anlamıyorum .
Ne kadar riskli bir şey yaptığınızın farkında mısınız?

20 yaşında biri henüz ergendir,kararlarını alırken mantıktan ziyade duygularını önplana alır . Genç kızın isteği son derece yanlış . Bunu kendisi canı gönülden mi istiyor yoksa sırf erkeğin baskısıyla mı yalana basvuruyor belli değil. Evde ilaçla bayilitlabilir,cocuk psikopat sapık manyak olabilir, organ mafyasiyla calisiyor olabilir,arkadaslariyla birlikte tecavüz planı yapmış olabilir vs vs vs...

Yok 20 yaşındaymış da yok kendi hayatıymış da..
Burası Türkiye hanımlar!
Yazdığımız ihtimaller hayal ürünü değil her gün yaşanan şeyler.

Dahası hani nerede ilkeler hani nerede değerler?
Bir çocuğu yalana teşvik etmek nasıl bir mantığın ürünüdür?
Helal olsun size

Annene açık açık söyleyemez misin?Kızarsa kızsın ya birden nerdesiniz diye gelirse korkup takip ederse başına bir iş gelirse Allah korusun

ne
Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
ne klasik numaralar yazık hiç de utanma yok ananı kandıracan bi herif için aman ne olacak dimi...

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar yakalarsa seni bir daha hiç bir yere yollamaz

Back
X