• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

Bu konun bir üst leveli: Sevgilim beni terk etti, cok pismanım. Kendimi kullanılmış hissediyorum

Ikinci üst level: Yeni birisiyle tanıştım, çok iyi birisi ama benim önceden iliskim oldugunu söyleyemem. Çok pişmanım...

Şimdi sana ne desek dinlemeyeceksin, ama yapma. Çok gençsin ve pişman olursun.
Hele bir anneyi üzmeye hakkın yok

Tv ve Gazete internetle aynı mı ?Daha da bir şey demiyorum :)
Ayni oldugunu soyledigim cumleyi goremedim??
Ben daha cok tv izliyorum gazete okuyorum.
Bu tip haberler internetten baska yerlerde de görülebiliyor.. degil mi?
Internet hiz yaratir bu dogru Ama eski zamanla simdiki zaman arasindaki farki anlamak icin internet sart degil bence.Bu ulke topraklarinda yasiyor olmak yeterli :)
Daha da bisey demiyorum! :))

Uzaydan bir anda geldiklerine inaniyordum ben de zaten :)
Ama tv,gazete hep vardi degil mi?
O kadar da yasli degilim ya :))
Mesela ben şuna inanıyorum.
Eskiden bu kadar olay yoktu.
Eskiden bu kadar modernlik yoktu.
Bu olayların artmasında dünyanın daha da modernleşmesinin rolü var bence.
Sosyal medya hesaplarımda bazen denk geliyorum,16-17 yaşındaki kız giydikleriyle makyajıyla 21-22 yaşında duruyor.

Son düzenleme:
18 yaşındaydım. Bir arkadaş benim ismimi kullanarak erkek arkadaşıyla bulusmustu.

Annesi beni aradığında , kızımla goruseyim telefona ver dedi. (Arkadaşım da duş aliyi, ağda yapıyor yok bilmem ne yalanını söyle demişti..

Bende kabul etmemiştim. Güveniyorum v.s zirvalayip gitti )

Bende bizde değil nerede olduğunu bilmiyorum dediğim direkt. O gece motor kazası geçirmişti bu arkadaş. ( yaşıyor )

Eğer ben yalana ortak olsaydım kabak benim başıma patlardi.

Madem yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyorsun arkasında dur.

20 yaşında bir erkeğin evinde kalmak nedir yahu ? Kalabalık bir grup olur yine anlarım ama tek başına üstelik aileye yalan atarak ve üstelik buradakilerden yalan üzerine tavsiye alarak. Hiç etik değil.

Yargilayanlar yazmasın , yok öyle bir dünya.

Yalan söylememe yardım edin diye bir konu acilmamali burada.

Orada başınıza ne gelecek kimse bilemez. Ortak olmak denir buna.

Bu konun bir üst leveli: Sevgilim beni terk etti, cok pismanım. Kendimi kullanılmış hissediyorum

Ikinci üst level: Yeni birisiyle tanıştım, çok iyi birisi ama benim önceden iliskim oldugunu söyleyemem. Çok pişmanım...

Şimdi sana ne desek dinlemeyeceksin, ama yapma. Çok gençsin ve pişman olursun.
Hele bir anneyi üzmeye hakkın yok
3. Üst level: Evleneceğim insan daha önce ilişkiye girdiğimi bilmiyor,yardım,kızlık zarı dikimini nerede yaptırabilirim?

Konu sahibi sizce gitmelimiyim? Dememiş
Gidiceeem! demiş.
Burda kı hiç kimse konu sahibi kesilip atılsın, tecavüze ugrasın istemez! çok kastınız.
Ayrıca benım kızım yalana başvurmaz arkadaşlarını ben bilirim diyen kişinin çağdaşlığıyla bile alay etmıssınız.
Siz gitmeeee diyince gitmeyecek mi? Kafasına koymuş
20yaş çocuk değil koskoca insan kendi aklı yokmu kendi düşünsün!

Kendi düşünüyorsa öyleyse yalanını da kendi düşünsün.

Böyle bir konu açmaya utanır insan.

Madem koskocaaa kadın öyleyse bunu da kendi düşünüp yapsın.

Gideceğim dememiş , yalan bulun demiş.

Mesajları okudum, çoğu kişi yalan söylemekte oldukça ustaymis.

Yarın evlatları yalan söylediğinde anlarlar artık.

Mesela ben şuna inanıyorum.
Eskiden bu kadar olay yoktu bence.
Eskiden bu kadar açıklık,modernlik yoktu.
Şimdi modern çağ ile bir çoğumuz etek şort göbeküstü ya da büstiyer giyiyoruz.
Artmasında dünyanın daha da modernleşmesinin rolü var bence.
Sosyal medya hesaplarımda bazen denk geliyorum,16-17 yaşındaki kız giydikleriyle makyajıyla 21-22 yaşında duruyor.
Bu konuda ayrisiyorum biraz sizinle.. :)
Giyim kusam sebebiyle insanin basina bunlar geliyor diyemem.Insanlarin beyin yerine tasigi seyin icinden türüyor! Kalp tasidigina inandigi ama o kalbi bir takim organlarinda gezdirdiginden..
Herkesin gorusune saygi duyarim.Ama acik giyinen her turlu tacizi,tecavuzu hak ediyor diyenle tartisirim!

Herkesin ailesi sizin kadar anlayışlı değil :KK43:
Benim babam sevgilimle evlenene kadar yüzyüze görüşme yasağı koymuştu
Yani minimum 4 sene.
4 sene görüşmeden sevgililik mi olur?
Sonuç olarak çeşitli yollar geliştiriyosun.
anama babama kalsa şu an ne evlenmiştik, ne çocuğumuz oluyordu. Keşke biraz daha anlayışlı davransalardı da ben de çeşit çeşit kuyruklu yalan uydurmaya harcadığım değerli vaktimi daha vatana millete faydalı şeylere yorabilseydim

Evet cok haklısınız ama izin vermiyor diye gidip kalmak geceyi orda gecirmek nekadar mantıklı?
Sonra buraya acılıcak konu bekaretimi ona verdim terketildim vs..
Bizimde cocugumuz olucak gözümüzden sakınıcaz belki bizde bazı seyleri kısıtlıycaz..
simdi bu 20 yasındaki kız burdaki akıllara uyup gidip adamla kalsa,2 kadeh bisey içse hamile kalsa? Ozaman nolucak?
Olur mu olur onlarcasını okuduk bu forumlarda.

Kusura bakmayın yadırgamak için demiyorum bende bir anne adayiyim ondan yazdım.benim kizim buyuk konuşmak olmasın ama böyle bir yalan söylese affetmezdim cumku bu devirde kimseye güven olmaz.başına ne geleceği belli olmaz bunun için ısrar ediyorsa bile konuştuğunuz insan bence uzaklasin orda insan sevdigini helali olsun diye yanında ister

Bu konuda ayrisiyorum biraz sizinle.. :)
Giyim kusam sebebiyle insanin basina bunlar geliyor diyemem.Insanlarin beyin yerine tasigi seyin icinden türüyor! Kalp tasidigina inandigi ama o kalbi bir takim organlarinda gezdirdiginden..
Herkesin gorusune saygi duyarim.Ama acik giyinen her turlu tacizi,tecavuzu hak ediyor diyenle tartisirim!
Yo hayır hayır ben öyle demedim.
Açık giyinen her türlü tacizi hakediyor demedim,çünkü bende günlük hayatımda şort tişört ya da etek-büstiyer kombinini kullanıyorum.
Genel olarak bu artan olaylar dünyanın modernleşmesiyle ilgili,modernlik adı altında her türlü iğrençlik yapılabiliyor,benim demek istediğim bu.
Ben kendimi anlatamadım yani. :)

Konu sahibi yaptığının yanlış olduğunun farkında değil hadi anlamıyor fikir verenler hangi mantıkla veriyor anlamıyorum

18 yaşındaydım. Bir arkadaş benim ismimi kullanarak erkek arkadaşıyla bulusmustu.

Annesi beni aradığında , kızımla goruseyim telefona ver dedi. (Arkadaşım da duş aliyi, ağda yapıyor yok bilmem ne yalanını söyle demişti..

Bende kabul etmemiştim. Güveniyorum v.s zirvalayip gitti )

Bende bizde değil nerede olduğunu bilmiyorum dediğim direkt. O gece motor kazası geçirmişti bu arkadaş. ( yaşıyor )

Eğer ben yalana ortak olsaydım kabak benim başıma patlardi.

Madem yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyorsun arkasında dur.

20 yaşında bir erkeğin evinde kalmak nedir yahu ? Kalabalık bir grup olur yine anlarım ama tek başına üstelik aileye yalan atarak ve üstelik buradakilerden yalan üzerine tavsiye alarak. Hiç etik değil.

Yargilayanlar yazmasın , yok öyle bir dünya.

Yalan söylememe yardım edin diye bir konu acilmamali burada.

Orada başınıza ne gelecek kimse bilemez. Ortak olmak denir buna.

Ben de benzer bir anımı hatırladım okuyunca.
18 yaşlarındaydım tam hatırlamıyorum.
Çok samimi arkadaş da değil yeni tanıştığımız bir komşu kızıydı kendisi.
Ablasının yanına kalmaya gelmişti.

Sevgilimle görüşcem ama çok baskıcılar evden birlikte gezmeye diye çıkalım.
Ben sevgilimle görüşeyim. Akşam geç kalmam merak etmeyin birlikte döneriz eve dedi.
Biz de 3 saf birimiz de kusura bakma böyle bir şeye evet diyemeyiz demedik.
Yardım ettiğimizi sanıyoruz!

Biz çıktık az sonra arabayla geldi aldı yanımızdan kızı şu saatte şurada buluşalım deyip gitti.
O saate kadar gezdik geldik buluşma yerine.
Bekle Allah bekle. Bekle Allah bekle.

2 saat bekledik gelmedi.
Geç oldu diye eve mecburen döndük.
Bir yandan ne cevap vercez şimdi diye düşünüyoruz ablasına :S

Dedik dolaşırken bir arkamızı döndük ki bir arabaya binip gitti bir şey demeden..
Ne yapalım ne diyeceğimizi bilemedik.

Sonra çok geç bir saatte döndü.
Meğer arabayla bir çocuğu ezmişler!
Tüm gün karakolda geçmiş.

Ablasına karşı nasıl utandığım hatırlamak bile istemem.

Zamane gençleri kafasına koyduğunu yapacak onu anladık.
Gitme yapma etme demeyeceğim.

Ne istersen yap.
Anneni de kandırmak senin evlatlığına yakıştırdığın bir şeyse bize ne ki der geçerim.

Ama hiç bir arkadaşınıza şunu yaşatmayın!
İnsanlar arkadaşını kıramayıp evet diyor ama olası bir aksilik durumunda o kişinin başı yanıyor!

Yo hayır hayır ben öyle demedim.
Açık giyinen her türlü tacizi hakediyor demedim,çünkü bende günlük hayatımda şort tişört ya da etek-büstiyer kombinini kullanıyorum.
Genel olarak bu artan olaylar dünyanın modernleşmesiyle ilgili,modernlik adı altında her türlü iğrençlik yapılabiliyor,benim demek istediğim bu.
Ben kendimi anlatamadım yani. :)
Boyle bir yorum gordugume sevindim desem:) Diger turlu zihniyet bana cok mide bulandirici geliyor cunku!
Modern olmak adi altinda farkli farkli seyleri daha dogrusu igrenc! bazi durumlarin normallestirilmesiyle alakali anlatmaya calistiginiz sanirim.. :KK66:

Boyle bir yorum gordugume sevindim desem:) Diger turlu zihniyet bana cok mide bulandirici geliyor cunku!
Modern olmak adi altinda farkli farkli seyleri daha dogrusu igrenc! bazi durumlarin normallestirilmesiyle alakali anlatmaya calistiginiz sanirim.. :KK66:
Evet onunla alakalı dedim,dar bir zihniyette değilim yani açık giyinen her türlü tecavüze uğrayabilir haksızdır diye bir yorumda asla bulunmam.
Moderniz diyerek her türlü iğrençlik,ahlaksızlık yapılabiliyor modernlik kavranının altına sığınarak.

Kendi düşünüyorsa öyleyse yalanını da kendi düşünsün.

Böyle bir konu açmaya utanır insan.

Madem koskocaaa kadın öyleyse bunu da kendi düşünüp yapsın.

Gideceğim dememiş , yalan bulun demiş.

Mesajları okudum, çoğu kişi yalan söylemekte oldukça ustaymis.

Yarın evlatları yalan söylediğinde anlarlar artık.
Benim kızdıgım nokta ben kızımın nereye,kimle gittiğini bilirim diyen kişiye karşı yapılan yorumlardı.
Ben annesıne yalan söylemesini asla onaylamıyorum! Ama normal karşılayana da sen ne diyorsun bee blabla diyemem.

Zaten konu sahıbının sevgilisi sadece cinsellik diyormuş (başkası olmadıysa) ee bunu bile bile gidiyor. Ozaman 20yaşında cinsellik yaşamayı düşğnüyorsa,annesine yalan söylememesi gerektiğini de biliyordur.

Asla yargılanmak istiyorum ama sonradan konu açıyorsın buraya , sevgilim neden soğuk davranıyor diye , adamlara herşeyinizi vermeyin

Erkek arkadasin evinde gece neden kalinir ki kendini neden kullandiriyorsun? Ustelik kendi ayaginla giderek. Annen hakli gitme sonra pisman olursun

Şimdi beni yargılayacaklar yazmasın diyorsunda bir sonraki olası konun , sevgilimi çok sevdim o beni kullandı, öpüştük sürtündük seviştik hamile kalırmıyım ben bu halde nasıl yaşarım ailemin yüzüne nasıl bakarım tarzı bir konu olacak. Bu tarz yüzlerce konu var burda

Hiç düşünüyor musun annen seni neden bu kadar sıkıştırıyor??
Sen başkasının evinde kalırken onun aklından geçenleri düşünebiliyor musun??

Düşünemiyorsun cahilsin anne olmadanda düşünemezsin ama anlamaya çalış.
Başına gelebilecekleride ön gör sevgilinin hakkındaki düşüncelerinide hesap et , bir söz vardır ağır taşla havan döverler hafif taşla g.t silerler diye aklında olsun

Back
X