Sevgilimle kalacağım ama annem büyük bir sorun ?

Arkadaşlar öncelikle yargılayacak olan yazmasın cevap. Fikir verecek olanlar yazabilir.ben anneme arkadaşımda kalıcam dedim ama beni aradığında arkadaşımı telefona isticek kesin.bi de numarasını vereceksin ararım arada dedi.hic öyle bu durumu yargılamayacak arkadaşım yok zaten o kişinin yanımda da olması lazım.napicam fikir verebilir misiniz?
Nedir bu yalan merakı ? Annene yalan söylemek sana birşey kazandırmaz . Erkek arkadasında kalma . Sonra yarın aaa acaba hamilemiyim diye dolanma buralarda.

Özellikle anne olanlar endişeleniyor olabilir elbette ama sadece soruyorum; sevgilisinde her kalan kişi birlikte mi oluyor sanıyorsunuz bu nasıl bir zihniyettir?

Annesiyle arkadaş gibi olanlar sevgilisine gideceğini direk söyleyebilir.bana anne soyle izin al demissiniz.boyle biseyi yapabilsem uğraşmam heralde ayrıca burası türkiye ve benim annem de bu standartlarda büyümüş , bu aklı veren arkadaşlara sesleniyorum anneme bunu desem heralde beni döver evden de bi daha asla çıkarmazdı hani siz ne saniyodunuz annesine soyle normal karşılar falan mi.biri de bu kadar güveniyorsa erkek arkadaşına evlensin yazmış sanane evlenme kararımı sen mi vericeksin evlenenleri de görüyoruz kac kadın katledildi kocasi tarafindan tecavuze ugradi ama evli dimi ne olacakki evlenmisler ya sonucta.cocuga güvenmesem evine niye gideyim yahu ayrıca cinsellik yasarim yaşamam kimseyi ilgilendirmez zaten bir şeyi yaşayacaksam o bekaretmis hamile kalmakmis gibi konuları düşünmüşümdür.bizim sorunumuz ne biliyomusunuz birileri yasak koyar diğeri yapamaz kimse demez kızım neden kalmak istiyosun ya da tamam oturup bunu konusalim tanışalım erkek arkadaşınla demez.en azından benim ailem öyle.yalan söylemeyeyim ve hiç sevgilim olmasın gençlik yillarimi annemin dizinin dibinde dünyadan bi haber mi geçireyim.iyi bi insanla bunu yaşıyorsam ve sonuçlarını bilip yakınmak gibi geri bir kafaya sahip değilsem kime ne yahu.bi salın gençler aşık olsun aşkını doya doya yaşasın.

Annesiyle arkadaş gibi olanlar sevgilisine gideceğini direk söyleyebilir.bana anne soyle izin al demissiniz.boyle biseyi yapabilsem uğraşmam heralde ayrıca burası türkiye ve benim annem de bu standartlarda büyümüş , bu aklı veren arkadaşlara sesleniyorum anneme bunu desem heralde beni döver evden de bi daha asla çıkarmazdı hani siz ne saniyodunuz annesine soyle normal karşılar falan mi.biri de bu kadar güveniyorsa erkek arkadaşına evlensin yazmış sanane evlenme kararımı sen mi vericeksin evlenenleri de görüyoruz kac kadın katledildi kocasi tarafindan tecavuze ugradi ama evli dimi ne olacakki evlenmisler ya sonucta.cocuga güvenmesem evine niye gideyim yahu ayrıca cinsellik yasarim yaşamam kimseyi ilgilendirmez zaten bir şeyi yaşayacaksam o bekaretmis hamile kalmakmis gibi konuları düşünmüşümdür.bizim sorunumuz ne biliyomusunuz birileri yasak koyar diğeri yapamaz kimse demez kızım neden kalmak istiyosun ya da tamam oturup bunu konusalim tanışalım erkek arkadaşınla demez.en azından benim ailem öyle.yalan söylemeyeyim ve hiç sevgilim olmasın gençlik yillarimi annemin dizinin dibinde dünyadan bi haber mi geçireyim.iyi bi insanla bunu yaşıyorsam ve sonuçlarını bilip yakınmak gibi geri bir kafaya sahip değilsem kime ne yahu.bi salın gençler aşık olsun aşkını doya doya yaşasın.
Onu geçin, ne yaptınız kalabildiniz mi? Dedin mi annene birşeyler? Yazdın da görmedim mi acaba merak ettim.

O değil de, konu sahibi ailem açık görüşlü değil, muhafazakar, böyle şeylere çok karşı demişken millet hala "ailene söyle" diyor. Oldu, söyleyince nolcak babası elinde viski ropdöşambırıyla gelip tamam yavrucuğum, dürüstlüğünü ödüllendiriyorum ve kalmana izin veriyorum mu diyecek?

Fikir olarak bir arkadaşının sesini telefona kaydet, örnek; "Xxx Teyze, merhaba kusura bakmayın ablam aradı az önce bize gelcek onu karşılamaya gitmem gerek" böyle acele ile gitme konulu bir ses kaydı alıp konuşma esnasında da telefonu hoparlöre alırsan ve ses kaydını açarsan işe yarar, nasılsa erkek arkadaşını arıcak sen kendi telefonuna ses kaydını yuklersin. Ayrıca ses kaydı erkek arkadaşında da bulunsun, çünkü annen seni arayıp arkadaşını isteyebilir. Sevgilin wp fotografını kişilere özel yapsın.

Hazır yazmışken bonusuda çakayım, bu taktik işe yararsa eve döndüğünde "anne yaa rezil oldum arkadaşıma, onun ailesi ona hep güveniyor, kaç yaşına geldim hala kontrol ediliyorum bana güvenin biraz de, oscar ödüllü oyna artık rahatsın.

Tum burada konu sahibini destekleyen akıl verwn bayanlar neden hala türkiye desinizki siz avrupa insanisiniz Bravo cok imrendim:halay: yahu hamile kalıp gelincede yapmasaydin nasil guvendin diyen de sizler degilmisiniz :KK14:yazık ... hepinizin tuzu kuru tabi cunki siz burda yorum yapmak icin varsınız bu kızı evinizin içıçinde biri olarak gorup akil verin allah askina ya yıl 2018 dışardaki tehlikeleri hepimiz biliyoruz konu sahibi umarim gitmemisindir:işsiz:

Tum burada konu sahibini destekleyen akıl verwn bayanlar neden hala türkiye desinizki siz avrupa insanisiniz Bravo cok imrendim:halay: yahu hamile kalıp gelincede yapmasaydin nasil guvendin diyen de sizler degilmisiniz :KK14:yazık ... hepinizin tuzu kuru tabi cunki siz burda yorum yapmak icin varsınız bu kızı evinizin içıçinde biri olarak gorup akil verin allah askina ya yıl 2018 dışardaki tehlikeleri hepimiz biliyoruz konu sahibi umarim gitmemisindir:işsiz:
TÜRKİYE’yi çok seviyorum çünkü Avrupa insanı da değilim. Bu nasıl kafa? Bu kafayla yaşamak size acı vermiyor mu?

Özellikle anne olanlar endişeleniyor olabilir elbette ama sadece soruyorum; sevgilisinde her kalan kişi birlikte mi oluyor sanıyorsunuz bu nasıl bir zihniyettir?
Her kalan olmasada %50 lik bi kisim maalesef ki oluyor:KK43: buda endiselenmek icin yeterli degilmi sizce

TÜRKİYE’yi çok seviyorum çünkü Avrupa insanı da değilim. Bu nasıl kafa? Bu kafayla yaşamak size acı vermiyor mu?
Ben kafamdan o kadar memnunumki buna kelimeler yetmez turkiyeyi çok seviyormusssun:rolleyes::rolleyes: bende oyle düşünmüştüm senin gibi dusunen bi zihniyet en son polemige girecwgim zihniyet turudur:halay::halay:

Ben kafamdan o kadar memnunumki buna kelimeler yetmez turkiyeyi çok seviyormusssun:rolleyes::rolleyes: bende oyle düşünmüştüm senin gibi dusunen bi zihniyet düşünsene son polemige girecwgim zihniyet turudur:halay::halay:
“senin gibi” pardon? Hitap kelimelerinize dikkat ediniz ve tanımadığınız insanlar ile “sen’li, ben’li” konuşmayınız. Zira zaten bu tip insan türü çok ciddiye alınmaz. Emojileriniz de ayrı bir çabası. Türkiye’nin “T” harfini de büyük yazınız lütfen. Son olarak, TÜRKİYE’yi çok seviyorum. Yakışık cümlelerinizi umarım bu platform dışında başka yerde kullanmıyorsunuzdur. Oldukça hal içler acısı.

Ben en azindan yazim hatasi yapmisim sizin gibi hayat hatasi yapacak akillar vermiyorum simdi hersey bitti sen ve siz problem oyle mi sen bunları çok problem etme ben etmiyorum polemoge girmem dediğim gibi sen takil buralarda valla emojilerimide sana en uygunlari seciyorum :halay:

Bu konunun devamını söyleyim. Sevgilim yüzünden bekaretim bozuldu aileme ne dicem. Ya evlenemezsem. Ailem de kabul etmez bla bla bla. Bide konu sahibi yukarda demiş ki annemin dizinin dibinde oturayım da hayatı mı öğrenemeyim? Ne alaka. Ben annemin dizinin dibinde çok oturmadım ama hayatı kazık yiye yiye öğrendim çok şükür. Sevgilim olup onunla kalınca değil.
Ebeveynlere yalan söylemek en sevmediğim şey. Benim annem babam da Benimle arkadaş değildi ama güvenlerini kaZandığım için izin almak zorunda bile kalmadım. Bir kere yakalanın ailenize. Sonra bakın bakalım neler oluyor

Yok yanılıyorsunuz gayet,ben hamile kalmis genç bir kadını görünce "neden guvendin?" Demiyorum. "Neden korunmadiniz" diyorum.
Ulkemi de gayet seviyorum,size de yalllahhh diyorum.

Tanrım topluma zararsınız.
Bide şöyle bakın. Aile modern yapıda olur erkek arkadaşa bir şey demez. O zaman kalsın zaten. İstediği gibi yaşasın Ama ailesi sonrasında kızlarını yakalasa neler olur o kızcağıza. Arkadaşımda kalacağım deyince bile ara diyorsa kadın, kızına güvenmiyor demek ki. Ortam bozuk vs bunları hep bahane ediyorlar. Çocuğuna güvenmiyor iste kadın. Niye ateşe körükle gitsin diye tavsiye verilir anlamam. Üçüncü sayfa haberlerini görüyoruz. İnsan ne yaşarsa yaşasın sonunda yine ailesine dönüyor. Peki ya dönecek kimsesi kalmazsa.

Bide şöyle bakın. Aile modern yapıda olur erkek arkadaşa bir şey demez. O zaman kalsın zaten. İstediği gibi yaşasın Ama ailesi sonrasında kızlarını yakalasa neler olur o kızcağıza. Arkadaşımda kalacağım deyince bile ara diyorsa kadın, kızına güvenmiyor demek ki. Ortam bozuk vs bunları hep bahane ediyorlar. Çocuğuna güvenmiyor iste kadın. Niye ateşe körükle gitsin diye tavsiye verilir anlamam. Üçüncü sayfa haberlerini görüyoruz. İnsan ne yaşarsa yaşasın sonunda yine ailesine dönüyor. Peki ya dönecek kimsesi kalmazsa.
Hanımefendi, yorumları okumadığınız aşikar. Ben diğer sayfalarda belirttim “Yalan söylememenizden yanayım” dedim. “Ama yok illa söyleyecekseniz deyip tavsiyemi verdim.” Çünkü konu sahibinin sorusuna cevap yazdım. Oturup nasihatler, öğütler verecek halim yok. Hiçbir insan evladı o nasihatleri, öğütleri yaşamadan, tatmadan anlayamaz. Burası ayrı konu. Fakat yukarıdaki hanımefendinin yazdığı bambaşka bir şey. Tavsiye verenlere böyle çirkin uslupta bulunması hoş değil. “NEDEN HALA TÜRKİYE’desiniz ki” demiş. Hayır bu cümleye ne gerek var?

Back
X