sevgilimle neler yapabiliriz

befreenotcheap

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
111
47
18
35
merhabalar sevgilim çalışıyor akşam eve gelince de her gün yemek yiyip film izliyoruz ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. sevgilime bunu söyledim o da bana ee film izlemeyip de ne yapalım dedi. ben de bi öneride bulunamadım tabi evet kızlar bana önerilerde bulunabilir misiniz siz sevgilinizle ya da eşinizle keyifli vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz? bu arada ben 20 sevgilim 25 yaşında

Basliga dayanarak verecegim cevap sevisebilirsiniz hahahahha.

Konuya dayanarak da playstation alabilirsiniz. Biz de bunaldik film izlemekten play station alacagiz.

benim de ilk cevabı veresim gelmişti soruyu görünce :))

2 kişi oynayabileceğiniz çeşitli oyunlar da alabilirsiniz

yemeği birlikte yapabilirsiniz çok güzel olur hergün filmle geçmez yapın kahvenizi tavla oynayın biz çok oynarız..ayrıca burda okumuştum yine çiftler için oyunlar varmış onlara bak istersen internetten canım:)

Buralar çoşar şimdi.

Biz eşimle göl çevresinde yürüyüş yapıyor, bisiklet sürüyoruz, Şehrin içinde uzun yürüyüşler yapıyoruz. avm geziyoruz evde spor yapıyoruz, film izliyoruz, Discovery science'ta muthbusters, how its made falan izliyoruz. tavla oynuyoruz. Birlikte haberlere bakıyoruz. Vs.
Daha kişisel şeylere girmiciiim.

Siz ne yapmak istersiniz?
İlla ki gelmiştir aklınıza birşeyler.
Evi temizleyin sarma sarın vs vs vs vs

Sevgilisiyle beraber yemek yapmaktan zevk alan var mi? Bi ben mi cinnet geciriyorum?

"Havucla patates tencereye ayni anda konmaz !"
"Mutfak robotunun motorunu niye makineye atiyosun ?"
"O kabi elleme spatula getiricem" (eller devirir!)

Kizartma yapar 2 mt otedeki beni yakmayi becerir.

Pismis mi diye kaynar yemegi agzima yapistirir.

Off valla eglenceli degil beraber yemek yapma isi.

eşim eve gelince, 10-15 dk haberlere bakar
ben sofrayı hazırlarım
yemekte sohbet de ederiz
yemekten sonra eşim kahve yapar içeriz
sonra ben çay koyarım, eşim kucağıma uzanır tv ye bakar
çay olunca, yanına abur cubur bişeyler koyar getiririm
sonra, güzel bir film bulursak izleriz, ya da belgesel, sonra eşim meyve tabağı hazırlar onu yeriz, sonra yatarız
bazı akşamlarsa, dışarı çıkarız, yürüyüş yaparız, sinemaya gideriz ya da bir yerde oturup yemek yeriz çay içeriz vs.

Basliga dayanarak verecegim cevap sevisebilirsiniz hahahahha.

Konuya dayanarak da playstation alabilirsiniz. Biz de bunaldik film izlemekten play station alacagiz.
başlık biraz acayip olmuş doğru siz beraber sıkıldınız heralde filmden benimki asla sıkılmıyor elinden gelse her an film izliycek tavsiyen için teşekkürler

ay iyi güldüm senin şansına öylesi denk gelmiş canımsın

Benimki genelde "şu cupcakelerin içine şırıngayla vişne şurubu sıkalım da tada gelsin" gibi antin kuntin şeyler önerir ve yapar. Hayretle izlerim, eğlenceli oluyor

Yapılacak çok şey var neyse o konulara fazla girmeyeyim. Ben tutturmuyorum öyle şunu yapalım bunu yapalım falan diye, konsol oyunları falan eğlenceli oluyor ama sohbet etmeyi hiçbir şeye değişmem herhalde. Karşındaki adam her konu hakkında konuşabileceğin biriyse sohbetin dibine vur derim. Bu arada ben de film seyretmeyi sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…