- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
Ayni durumdayiz nedense internette aradigimda evli cift opusturme oyunlari cikiyorŞu çiftlerin oynadığı oyunu bilen varasa yazsın nolur ya ara tara bulamadım uyuyamam şimdi
Napiyimm mutlu sonla bitmeyen masajıSaatlerce masaj yapsin sana
Çocuk yapmada naparsan yap:)
Biz eşimle nobetle calisip ogliza bakıyoruz haftada iki gün belkiiiiii üç gün birlikteyiz mesela bu gece o yok gündü ben gece o yok gündüz ben siz ne güzel hep bi aradasiniz kıskandim benim en sevdigim şey kendime masaj yaptırmak aktardan çeşitli yağlar tutsuler falan aldım bu aralar bata safdil masaj işine:) deneyebilirsiniz
Ben kışın örgü ormeyide çok severim eğer sevgilin futbol falan seviyorsa yaninda örgü orabilirsin çok rahatlatiyo:)
Arada canlandırmak icin şakalar yapabilirsin mesela eline buz alıp otururken hop içine at:)
Bu yudum kahve al ağzına koltuktayda maden suyu yüzüne puskurt
Karşısı da ağzını şaplata şaplata limon ye:) ben bunları yaptığımda sonu guresle bitiyor ama ossun eglenceli oluyor
Puzzle yapabilirsiniz:)
Arkadaşlarınızı evinizde agirlayabilirsiniz
Birlikte pasta yapabilirsiniz güzel bi müzik eşliğinde
Dışarı çıkıp dolaşın ay güzel çocuksu dolasmak:) amaaaan yapin Kate biseyler be gusel yanyanasiniz o bile yeter
Basliga dayanarak verecegim cevap sevisebilirsiniz hahahahha.
Konuya dayanarak da playstation alabilirsiniz. Biz de bunaldik film izlemekten play station alacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?