- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
Tek noktadan sıkarsan olmuyormuş ama, bir kaç noktadan enjekte etmek lazımmış
Çok yaratıcı amadeniiciim
Uuuu tecrübe konuşuyorrTek noktadan sıkarsan olmuyormuş ama, bir kaç noktadan enjekte etmek lazımmış
Ayy bilemedim dart oynardık ilk evlendiğimizde kağıt oynardık şimdide film izliyoruz e bide her karı kocanın yaptığını yapıyoruzmerhabalar sevgilim çalışıyor akşam eve gelince de her gün yemek yiyip film izliyoruz ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. sevgilime bunu söyledim o da bana ee film izlemeyip de ne yapalım dedi. ben de bi öneride bulunamadım tabievet kızlar bana önerilerde bulunabilir misiniz siz sevgilinizle ya da eşinizle keyifli vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz? bu arada ben 20 sevgilim 25 yaşında
hayır malesef hatırlamıyorumBu oyunun adı neydi hatırlıyor musunuz?
Süpersin akşam akşam güldürdün beni al bendende okadar:)İşten eve saat 8 de gelir, aşkım seni çok özledim der sarılır hemen. Çocuklarda peşimizden gelir babaaa diye koşarlar.
O gelmeden zaten yemek hazır olur.
Hemen yemeğe otururuz ailecek keyifle yemek yeriz. Sonra eşim bi kahve der, bende tabi derim yapar getirir.
Ben kahve mi içerken o çocuklarla oynar bende ayağımı uzatırım ohh mis gibi dinlenirim.
Sonra çocukları yıkarız, birer çocuk alır uyutmaya geçeriz uyutur baş başa kalırız.
Hemen köşe koltuğu açar yiyecek birşeyler hazırlarız birbirimize sarılıp tv izleriz.
Bazen çocukları alır dışarı yürüyüşe gideriz, bazen de çocukları birilerine bırakıp baş başa sinemaya gideriz
Oldu mu olmadı demi bende inanmadım zaten
Gece 3 te gelir, kızlar yine uyumadı az bak derim saat gecenin kaçı yorgunum uykum geldi ayaklarım ağrıyor der, 10 dakika kızları ona bırakır bende tuvalete kaçarım sessizlik için
Bu arada sinema neydi? Yenir mi içilir mi? Pek hatırlayamadım da 7 senedir gitmeyince unutmam normalll
Buda iyiymiş dimi yaşları küçükDers calisinnnn. Gercekci olmak lazim.
Kocayı görsem neler yapıcam daSüpersin akşam akşam güldürdün beni al bendende okadar:)
Hee yaa bende bi ara nasıl olduysa 3 çocuk yaptık sonrasını hatırlamıyorum hep çocuk hep çocuklarKocayı görsem neler yapıcam da
merhabalar sevgilim çalışıyor akşam eve gelince de her gün yemek yiyip film izliyoruz ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. sevgilime bunu söyledim o da bana ee film izlemeyip de ne yapalım dedi. ben de bi öneride bulunamadım tabievet kızlar bana önerilerde bulunabilir misiniz siz sevgilinizle ya da eşinizle keyifli vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz? bu arada ben 20 sevgilim 25 yaşında
Bizde iki tane yaptık karambole geldiler kesin
Hee yaa bende bi ara nasıl olduysa 3 çocuk yaptık sonrasını hatırlamıyorum hep çocuk hep çocuklar
Dumur ettin beni.İşten eve saat 8 de gelir, aşkım seni çok özledim der sarılır hemen. Çocuklarda peşimizden gelir babaaa diye koşarlar.
Hemen yemeğe otururuz ailecek keyifle yemek yeriz. Sonra eşim bi kahve der, bende tabi derim yapar getirir.
Ben kahve mi içerken o çocuklarla oynar bende ayağımı uzatırım ohh mis gibi dinlenirim.
Sonra çocukları yıkarız, birer çocuk alır uyutmaya geçeriz uyutur baş başa kalırız.
Hemen köşe koltuğu açar yiyecek birşeyler hazırlarız birbirimize sarılıp tv izleriz.
Bazen çocukları alır dışarı yürüyüşe gideriz, bazen de çocukları birilerine bırakıp baş başa sinemaya gideriz
Gece 3 te gelir, kızlar yine uyumadı az bak derim saat gecenin kaçı yorgunum uykum geldi ayaklarım ağrıyor der, 10 dakika kızları ona bırakır bende tuvalete kaçarım sessizlik için
Bu arada sinema neydi? Yenir mi içilir mi? Pek hatırlayamadım da 7 senedir gitmeyince unutmam normalll
Çok güldüm çok şekersiniz yaİşten eve saat 8 de gelir, aşkım seni çok özledim der sarılır hemen. Çocuklarda peşimizden gelir babaaa diye koşarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?