- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.538
- 898
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
Saatlerce masaj yapsin sana
canım onunla hayatta temizlik ve yemek işine girmem yoksa deliririm o öyle olmaz böyle olur şunu böyle yap falan çok biliyor gibi konuşur ama gel gör ki hiç bildiği yok klasik erkek işteSiz ne yapmak istersiniz?
İlla ki gelmiştir aklınıza birşeyler.
Evi temizleyin sarma sarın vs vs vs vs
alemsinÇok canım sıkılırsa kavga ediyorum
Hatta dün neye bozulduğumu bir türlü anlayamayıp "eve su söyledim diye mi bozuldun" dedialemsin
yazık adamlara neden öyle yapıyosunuz kızlar hahahha ben de yaparım arada eğlenceliTrip atarım. Sonra cinnet geçirir. Bir de cinnet geçirdi diye trip atarım. Ne tatlı bir ilişki.
Şaka bir yana baş başa kalacak çok vaktiniz var sanırım ne güzel beeee.
ay yazık adamaHatta dün neye bozulduğumu bir türlü anlayamayıp "eve su söyledim diye mi bozuldun" dedi
Can sıkıntısından trip atınca adamın beyni yandı
Çok sıkılınca heyecan arıyor insan yaay yazık adamayapmayın öyle kızlar ben hiç yapmam
Yürüyüş yapmayı severim.
Kağıt oynarım:)))
Bu oyunun adı neydi hatırlıyor musunuz?yemeği birlikte yapabilirsiniz çok güzel olur hergün filmle geçmez yapın kahvenizi tavla oynayın biz çok oynarız..ayrıca burda okumuştum yine çiftler için oyunlar varmış onlara bak istersen internetten canım:)
Benimki genelde "şu cupcakelerin içine şırıngayla vişne şurubu sıkalım da tada gelsin" gibi antin kuntin şeyler önerir ve yapar. Hayretle izlerim, eğlenceli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?