Sevgilimle nikahlandık ailem bilmiyor!

Canım nikah için gün alıcaz bu ay bulamadık .biz zaten beraber olduk daha fazla günaha da girmek istemiyorum.bayramdan sonra resmi nikahımız.gün alamadık daha.ailesiyle konuşup gelicek.

Cnm oralarda yildirim.nikah yokmueltim.kaynim ayni gun icinde nikahlandilar keske bazi seyker icin bu kadar acele etmeseydin

Canım nikah için gün alıcaz bu ay bulamadık .biz zaten beraber olduk daha fazla günaha da girmek istemiyorum.bayramdan sonra resmi nikahımız.gün alamadık daha.ailesiyle konuşup gelicek.

Öğrenci misin?genellemek istemiyorum ama okuduğum üniversitede böyle yapanları duymuştum,günah olmasın diye imam nikahı kıyarlardı.Sonra evlendiler mi bilmem(umarım evlenmişlerdir)yoksa Allah katında kim kiminle nikahlı belli değil.Bir de sizin nikahı kıyan imam suç işlemiş oluyor?Şu an imamların resmi nikahları olmadan dini nikah kıymaları yasak.Son olarak da güvenine hayran kaldım.

Ne kadar talihlisiniz eşiniz sevdiğiniz insan ve onla evlenmişsiniz ..aileniz kabul etmiş . Tuzunuz kuru ..benim yerimde olmayı hayal bile edemiyorsunuz..siz de haklısınız tabi.başa gelmeyince bilinmez

hanımefendi ben eşimi 9 sene bekledim o 9 sene nasıl geçti ben bilirim okullar bitti işe girildi askerlik vs derken yıllarca bekledik senin gibi 1 senedir beraberiz artık ayrı kalmak istemiyoruz diyip sözde imam nikahı yapmadık, dahası evlilikten önce birlikte olmadık, ayrı kalmak istemiyoruz diye nikahlanıyosun ama hala sözde eşinden ayrısın, resmi nikah 1 aya olucak diyosun ailenin haberi yok, sinsi insan en tahammül edemediğim insandır

bende saf gibi imam nikahını birlikte olmak için kullanma diyorum zaten olmuş bitmiş..

siz o nikahı duyurmadığınız yani ilan etmediğiniz sürece sayılmaz diye biliyorum ki daha net bilgisi olan arkadaşlar açıklar zaten.

geçmişler olsun.aileni ikna etmeye ve olayı resmileştirmeye bak işte o zaman sevgiline eşim diyebilirsin.

Nikahı birlikte oluyoruz ama günaha girmiyoruz diye kendilerini
kandırmak için kıymışlar bence.

Zira herkesten habersiz, sadece eşlerin evet kabul ediyorum demesiyle
kıyılan nikahın hiç bir anlamı yok.

Ayrıca Bir sonraki konunu düşünmek istemiyorum dedim ama önceki konularını
okuyunca asıl ufak çaplı bir kriz yaşadım.

Seni defalarca aldatan ama dönüşü muhteşem olan herif mi bu?
Sanırım o...
O nasıl bir muhteşemliktir insanın aklını alan

Çok değişti diyorsun ya hani emin ol değişmiştir!
İşte senin gibi kendi başını isteye isteye yakanlara zerre üzülmüyorum ben.
Bunun adı dert istemek oluyor.

Mail adresini yazınızda silseniz bile alıntı yapıldığı için çıkar.
Resmi nikah olmadan imam nikahı kıyanları bir türlü anlamıyorum
Bir de bunu hangi imamlar yapıyorsa hayır olsun
Bir sene de aileden gizli nikah kıyacak kadar nasıl sevdiniz hem de hataları varken ?
Ayrıca aileler istemiyorsa bir bildikleri vardır.
Kimse için aile çiğnenmez !

Son düzenleme:
konu sahibi kadınsa şunu söyleyebilirim ki bazı kadınlar harbiden aldatılmayı da dayağı da hakareti de hak ediyo açık ve net, millette deli cesaretimi var yoksa ben aşkı mı bilmiyorum çözemedim, aşk masum bişeydir yaa temiz bişeydir emek ister özveri ister uçkura indirgenemez

ben de ayrılık kısmını okuyunca ne iyi adam ne vefalı,kızı bırakmamış diye düşünmüştüm oysa ki..vay be

kesınlıkle oyle bu sozun altına ımzamı atıyorum

ben de ayrılık kısmını okuyunca ne iyi adam ne vefalı,kızı bırakmamış diye düşünmüştüm oysa ki..vay be

Hem de kaç kez bırakmış.. Ben sayamadım
Cinsel anlamda beklentisi de olmuş konu sahibi istemediği için bırakmış.
Bunun için insan sevdiğini bırakır mı diye sorunca da evet bırakır demiş:26:

Hem de kaç kez bırakmış.. Ben sayamadım
Cinsel anlamda beklentisi de olmuş konu sahibi istemediği için bırakmış.
Bunun için insan sevdiğini bırakır mı diye sorunca da evet bırakır demiş:26:

evet o konusunu şimdi okudum..sevgilisi artık bırakmaz ne de olsa istediği olmuş..bu da aşk öyle mi? bu da sevgi? kız arkadaşı cinsellik istemiyor diye onu terk eden bi aşık!

neyse bu konu beni aşar,çok garip.

"...dudakları kenetlendi", "...gözleri doldu, zor tuttu kendini", "...o bıraksa ben gidebilecek miydim sanki" dedi halil sezai hangi romandan esinlendin sevgili konu sahibi, deneme mi yazıyorsun hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…