Sevgilimle nikahlandık ailem bilmiyor!

Valla okudum hikaye gibi geldi çok güzel anlatmışsın..Ben sende kusur bulamıycam nikah konusuna çünkü aileleri ikna etmek okadar zor ki.Nasıl bir insan acaba falan diye düşünmeden hep ön yargı.Mesela benimde bir erkek arkadasım var 2 yıl oldu beraberiz yeni mezun olduk ünivden.Eski erkek arkadasımda polisti.Ama ben neticede şuan baska bir insanı seviyorum annem sırf maaşı var yok memur dye habire onu soruyor konuşuyonuz mu bilmem ne.Halbuki bnm erkek arkadasımda annemi arar hatrını sorar.Gecenlerde akrabalrla bir mevzu açıldı polis iyi maaş alıyor falan dye ordan bana kaş göz yapıyor bak işte heh sana dedim ben der gibi.Onlara kalırsa işin zoor.Sizin yaşınızdakilerin bi sürü çocuğu var sen aileni bekleme kaç yaşına gelmişsin kendin karar verebilirsin.İsteyin ya da istemeyin ben evlencem de tavrını koy ve evlen resmi nikahla yani

kırılan cevizlere ne güzel kiliflar uyduruluyor yaaaa
bir bayan kendini bu kadar hice sayarsa erkek napsin nasıl saygi duysun

adam aldatmış canım yapmış etmiş sen bu adamla gel nikahlan anne babanın vardır bir bildigi insan büyük sözü dinlemeli biraz...ooo adam varya evliyken neler yapar ne dolaplar binbir taklalar balık baştan kokar aglayan o olur..herkes güzelce izah etmeye calışıyor anlşılan arkadasımız takıntı yapmış...denesin bile bile ...insan hayatı deneme yapıcak kadar basitse hele konu evlilikse...neden bazı bayanlar sözüm meclisten dışarı)bu kadar saf olabiliyor anlamıyorummm erkeklerin bizi kullanmalrına izin vermeyelim bu tip erkekler arkadanda nele konuşur kimbilir

kırılan cevizlere ne güzel kiliflar uyduruluyor yaaaa
bir bayan kendini bu kadar hice sayarsa erkek napsin nasıl saygi duysun

haklısın arkadasım
bayanlar fırsatı veriyor erkekte ne yapsın nasıl olsa beni seviyor die binbirdolap döndürüyor..kadın gurulu olucaki erkek saygı duysun sapka cıkarsın....yoksa aldatmaklada kalmaz...

büyük konuşmak istemiyorum benim de kızım var neyse. sen deli misin divane misin arkadaşım. adam seni aldatmış seni de aileni de hiçe sayıyor. kolay yoldan cinselliği yaşamanın yolunu bulmuş. bu ay gün yoksa bayramdan sonra nasıl gün alacaksınız resmi nikah için ?. hoş yerinde olsam resmi nikahtan vazgeçerim o adama da beni dinen de boşaması için dünyayı dar ederim hayatımı yakmam. aklını başına al erkek muhabbetine meze olmak istemiyorsan bu saçmalığı bitir artık.

Artik bu yeni moda....

kizlari kandirmak adi altinda sahte imam nikahi.....
n
amac iliskiye girmekse bari dini olan allahin emrini alet etmeyin kotu emellerinize.....

kız evi naz evidir çok seven adam bıktırana kadar gelir kapıya, sırf rahat cinsellik yaşayabilmek adına imam nikahı yapalım demez bu onun senin ailene olan saygısızlığını gösterir, sor bakalım eşine! onun kız kardeşi olsa senin yediğin haltı yese ne yaparmış...madem saygısızlığı yapıyosunuz bari resmi nikahı kıyın önce kız aklı su aklı diye boşuna dememişler bu yazlılanları 18 yaşındaki gençler yapsa ikisine de kabahat bulmam toylar cahiller derim ama siz kazık olmuşunuz hele eşin! 30 yaşında adam bunu yaparsa aşkından değil uçkurundan yapar biraz sert konuşmuş olabilirim ama umarım yaptığın hatayı anlarsın

baska bi konusunda arkadasın

sevgilisinin pardon eşinin yası 19 yasıyor) nasıl bi çelişki

seviyorsan, istiyorsan ilişkiye gir. kimseyi ilgilendirmez bu. ama sorumluluğunu almak şartıyla. bu sadece seninle ilgili bir durum, daha sonra beni kandırdı vs. demeye hakkın yok. her şeyi dürüstçe yaşamak en doğrusu. koskoca insansın ailenden çevrenden önce kendin için yaşamalısın. bu yüzden imam nikahını pek anlayamadım. hem kimsenin haberi yok, hem adı nikah. benim bildiğim nikah "biz birlikteyiz"i herkese duyurmak için yapılır, yüzük de bu yüzden takılır. kimsenin haberi olmayan nikahı neden yapıyorsun? Allah katında bilinsin diyeyse o zaten görüyor biliyor. nikahta maksat herkesin bilmesini sağlamak. aileler bazen abartabiliyor, kızları için en iyisini isteyebiliyor ama bunlar aşılır. ya yumuşak konuşup alttan alttan girersin yada daha sert olursun, tabi karşındakine gerçekten güveniyorsan. çünkü en zoru o kadar şeyi karşına alıp sonra yarı yolda bırakılmak. ama aldatılıp sonra tekrar dönmek, bunu defalarca kabul etmek, böyle biri için ailene hayatlarının en büyük üzüntüsünü yaşatacak olmak... şoktayım.

Alevılerde dını nıkah nasıl farklı oluyormus ? bı laf attınız madem acıklamasını da ıstıyoruz lutfen ......@yaren2007

Imam nikahini kim kiydi aleviler ile bizim farkli oluyo
Ne alaka anlayamadim...
Aaaay nasıl kıyıyo aileniz sizee yaaa okurken duygulandım bir an İnş. her şey istediğiniz gibi gönlünüzce olur...
Ciddimisiniz siz,sanirim yanlis okudunuz.Arkadas kendine kiyiyior,ailesi degil
Sizin kiziniz size bu sekilde tavir koysa tepkiniz ne olurdu acaba...

Bide arkadaslar konu sahibini suclayarak konusmussunuz.Konu sahibinin sucu yok Tüm suc karpuzun.Ne karpuzmus ama...

Konu sahibi bu konuyu acma amacinizi anlayabilmis degilim acikcasi.Nacizane önerim bir daha karpuz yememeniz.Sizi kötü etkiledigi asikar

Çok fazla cevap yazılmış okumadım ama mutlaka yazılmıştır. Dini nikah gizli yapıldığında nikah olmuyor. Önemli olan nikah akdinin duyurulmasıdır. Hani madem dine göre yaşıyorsunuz, imam nikahı falan kıyıyorsunuz bari doğru bilin:26: Etrafa söylemedikçe aranızdaki nikahın dinen bir hükmü yok.

Ayrıca merak ettim bir soru sormak istiyorum. Yolda yürürken bir çukur gördünüz. O çukura gireceğinizi bile bile adımınızı atar mısınız yoksa "belki düşmem" diye dener misiniz? Sizinki de bu hesap, o çukura düşeceğinizi bile bile adımınızı atıyorsunuz. Umarım geç olmadan daha mantıklı yollarla yaklaşırsınız bu olaya. Kaçarak, göçerek, gizlenerek değil de bekleyerek, ikna etmeye çalışarak (aslında kişinin geçmişine baktığımızda vazgeçerek) ama siz bilirsiniz umarım yanılırım...

Zina yapmamak adına dini nikah yapmışsınız ve kimse bunu bilmiyor ya, gecmis ola: zina yaptınız çünkü kimseye duyurulmayan nikah geçersiz sayılır. Ayrıca bu konu gercek ise şayet, karpuz ne alaka mail adresi ne alaka diyorum bir de Alevi yazılmış gene dün de mezhepler üstüne konu vardı burnuma meşhur 'inci' kokusu geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…