Sevgilimle nikahlandık ailem bilmiyor!

"...dudakları kenetlendi", "...gözleri doldu, zor tuttu kendini", "...o bıraksa ben gidebilecek miydim sanki" dedi halil sezai hangi romandan esinlendin sevgili konu sahibi, deneme mi yazıyorsun hayırdır

Birde karpuzla sona ulasilmis. Ahh be karpuz ne cektirdin . Sozde esinin adi karpuz mu diyesim geldi.

"arkadaş bi ben mi hayata bu kadar arabesk bakamıyorum yaa
bir değil iki değil bu nasıl sevgiymiş ben sevmeyi bilmiyorum bu anlaşıldı
çok seviyodum affettim bi mantıksa benim mantığım bunun tam tersi, zaten çok sevdiğim için affedemem, kaldıramam başka bi kadınla olan ilişkisini, ister fiziki ister duygusal olsun kaldıramam, aşk herşeyi affeder mi yaa Allah aşkına, herşeyi affedecekse türlü midesizliklere göz yumacaksa yemişim öyle aşkın ızdırabını"

yukardaki yorumda bana ait, konu sahibinin eski bi konusundada aynen bunları yazmışım

"...dudakları kenetlendi", "...gözleri doldu, zor tuttu kendini", "...o bıraksa ben gidebilecek miydim sanki" dedi halil sezai hangi romandan esinlendin sevgili konu sahibi, deneme mi yazıyorsun hayırdır
hele sondakı karpuz meselesı bu konu sacma bıraz

kesinlikle seni yargılamak için yazmıyorum ama ee arkadaşım desem ki yaşın küçük o da değil 26 yaşında reşit insansın..
geçmiş konularını okuyunca şok oldum aldatmalar, cinsel istekler onlar bunlar..
nasıl böyle birine kendini teslim edebildim anlayamıyorum..seven insan zaten kesinlikle aldatmaz, birliktelik istemez öyle bir toplum olduk ki evlenmeden he rşeyi tüketiyoruz maalesef..
söylenecek pek bir şey yok aslında ne cesareti bu anlayamadım..zararın neresinden dönsen kar diyorum..
bu kadar hem cinsin konuşuyor ve sen hala anlamamak için ısrar ediyorsun..herkes senin iyiliğini istiyor bence, ben de dahil olmak üzere..
umarım kırıcı olmamışımdır..Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
nikahta asıl olan ilandır bu işi biz resmiyete döktük deyip duyurmaktır fıkıh kitapları okuyun gerçi çok ağır kitaplardır sahih kaynaklarla amel eden kişilerle görüşün.....

yazdığın yazıyı okurken çok üzülmüştüm duygulanmıştım fakat daha önceden açtığın konulara baktım. nasıl affedebiliyorsun bilmiyorum hiç bi sevgi aşk kabul etmez bunu. saygısızlık etmek istemem ilişkinize ama bu bence alışkanlıktan başka bi şey değil. ayrıca arkadaşların da dediği gibi imam nikahının insanlar bilmediği sürece hiç bir anlamı yok. umarım pişman olmazsın ve yaşadığın şeyleri tekrar yaşamazsın ki can çıkar huy çıkmaz. bi de evlilik düğün nikah dediğimiz şeyler insanlara biz evlendik birbirimizin helaliyiz artık demek için bunu duyurmak için yapılır. gizli saklı yapılmaz.

Madem bayram sonrasında resmi nikah yapacakmışsınız biraz daha bekleyip önce resmi nikah sonra neden imam nikahı değilde yangından mal kaçırır gibi kafanıza göre gidip imam nikahı kıydınız ki akıl var mantık var yani. Ayrıca ailenizin sözde kocanızı onaylamamasına çok şaşırmamalı bir kere size ve ailenize saygısı olsaydı kafasına göre saçma sapan nikah işlerine girişmezdi gerekiyorsa kapınızda yatardı ailenizi ikna etmek için ama kolay yolu seçmiş çok aklı başında alınmış karar gibi durmuyor yaptığınız . Açıkçası evlenseniz bile ben çok fazla değer ve saygı göreceğinize inanmıyorum eşiniz ve eşinizin ailesi tarafından baştan çünkü önemsenmemiş pek çok şey.

Kizlar zaten bu cocuk defalarca aldatmis
Cunsel iliski kabul etmeyince terkettim bu filmim sonu belli

buda yeni taktigi erkeklerin kaçkere duydum
bayan ilişki istemiyor evlilik olmadan olmaz
erkekte tamam evlenelim sonra ailelere söyleriz
sonuç:işlem tamam ihtiyaclar bi süre karsılanır olmadı olmuyor ayrılalım hanımlar bu kadar basit degiliz acizdegiliz biz lütfen kimsenin bizi kandırmasına izin vermeyelim arkadas haklı sonu bastan yazılmış bu filmin:9

yuhh ya konu sahibi.. ...kendine düşmansın sen..

zerre kendini sevmiyorsun vede değer vermiyorsun....

Eski konularınızı okudum da of of of yani böyle bir adamı ve hayatı kendine layık görüyorsan buyur yaşa arkadaşım benim açıkçası midem bulandı böyle bir erkeğe ben sahsen güvenip de ne sevgilim, ne eşim ne de çocuklarımın babası yaparım ama tabi herkesin kendi hayatı kim neyi , kimi kendine layık görüyorsa öyle yaşıyor. Siz her şeyi hazmetttiyseniz sorun yok bizim açımızdan mutluluklar sözde kocanızla.

Aynen cnm seni destekliyorum
Imsm nikahi kiydik tamamdirr o is olacak ismi bencede kadinlar bu kadar saf olmamali
Ailese bu kadar siddeetle karsiysa eminim bildikleri oek cok sey vardir
1 senede ve sevgiliyken aldatan adamin bi kac seneki halini dusunemiyirum

o değil de ben şu yasal olmadan imam nikah yapanları çok merak ediyorum..her yerde söyleniyor resmi nikah olmadan imam nikahı yasak cezası var diye ama kk da çok görüyoroz kocişimle evlendik diye başlıyorlar bi bakıyosun imam nikahı..e kim yapıyo bunları?

konu sahte değil bence ama keşke sahte olsaydı..gerçi o karpuz kısmı da garip olmuş,ne alaka?

sonuç olarak,ne demişler kendi düşen ağlamaz.

Son düzenleme:
aman bırakın kızlar ailesini sallamayan bizi sallar mı, ama gelişmeleri takip edicem çok eğlenceli, arabesk fantazi dalında oyun sana konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…