Sevgilimle nikahlandık ailem bilmiyor!

amin canim rabbim hepimizin cocuklarini korusun
biz erkek kardesimi evlendirirken biliyosunuz trde kan testleri yapiliyor kardesim cok dert etti kendine ya bisey cikarsa diye okadar dert ettiki annem sonunda dayanamadi sordu oglum bilmedigimiz biseymi var bi birliktelik yasadinda ondanmi korkuyosun diye benim kardesim asla dedi isterseniz gideyim bekaret testi varsa yaptirayim dedi ben sadece askerde felan bisey kapmismidirirm diye korkuyorum dedi kandan hepatit b gibi ben hep o dusuncedeyim kizlarimizda ogullarimizda ilk yasayacaklarini kendi mahremleriyle evlendikleri ilk gece yasamalilar birbirlerinin ilki olsunlarki birbirlerinin kiymetini gercek mutlulugu yasasinlar

Haklisin ateist olabilir ancak bu kiz ne onu anlamadim bu nasil bir inanc sekli akli yerindemi yoksa bu konulari yalanmi dalgami gecior bide o suslu edebiyat laflari degisik ya

Çok üzüldüm.. Konun gerçek olmamasını isterdim ama gerçek olduğuna eminim. Onun psikolojisini anlayabiliyorum çünkü bu adam gibi insanlar karşısındaki kızları aynen bu şekilde ikileme düşürüyor ve psikolojisini alt üst ediyor..

Eğer bir de duygusal ise karşısındaki kız, sonuç aynen bu konudaki gibi oluyor..

amin canım..kardesinede mutluluklar ne kadar güzel insanın kendisini esine saklaması dedigin gibi insn mutllugu degeri kıymeti benimsemeyi daha iyi anlıyo gercek askı tadıyor....allahım herkesin mutlulugunu daim etsin

ayrica dini nikahi ulkemizde nisanli ciftler yapiyor birlikte evlerini hazirlarlarken gorustukleri icin gunaha girmeyelim diye ama kesinlikle kendilerini evlendikleri gune sakliyolar dini nikahi birlikte olmak icin paravan olarak gormuyolar simdi dini nikahim vaar rahat rahat istedigimi yapayim gibi bidurum yok

amin canım..kardesinede mutluluklar ne kadar güzel insanın kendisini esine saklaması dedigin gibi insn mutllugu degeri kıymeti benimsemeyi daha iyi anlıyo gercek askı tadıyor....allahım herkesin mutlulugunu daim etsin

amin canim allaha sukur mutlularda simdi ikinci yegenim geliyor rabbim daha mutlu etsin

ben de ayni durum yasadim yani evlendim imam yanina gittik imam nigahi kiydik ama biz nisanliydik. ailemdekiler pek islama onem vermez annem onem verir ama. babamdan habersiz ve oglanin ailesinden habersiz gittik imam nigahi yaptik./ hatta bir evde kaldik ama bana elini bile surmedi gercek dugun nigah olmazsa olmaz diye. biz sabrettik imam nigahi var diye her sey yapmak olmaz ki kardes. sende biraz sabret bak her sey duzelicek. biz simdi 3 yildir evliyiz cok da mutluyuz. biz sabrettik bizi eninde sonunda evlendirecekler diye dusunduk ve hakli ciktik. belki telli duvakli sende gelin gocersin. ama keske birlikde olmasaydin gelin gocmeden. ben bi sure esimle kaldim ama mecbur. onun da ailesi biliyordu birge kaldigimizi benim de. sonra annemin yaninda kaldim yine. babasi dugune once kavga gurultu yapti sonra gelinim deyip sarildi. kizlar kinamakla olmuyor insanlarin iclerinde ne cekdiklerini bir Allah bilir. ben de yaptip oyle bi sey ama cesaretliydim ben aileme cikip biz evlendik dedim oda cikip da biz evlendik dedi kimse bu yuzden karisamadi artik. beni de kinayanlar oldu ama her kes sansli olmuyor ki istedigi gibi evlensin.

evet bende dogru oldugunu dusunuyorum malesef erkekler cok kolay kandirabiliyor kizlari bide dediginiz gibi pisikolajide bozuksa yazik oluyor simdi ailesi icinde cok uzuldum ben onlarinda ne hayalleri vardir bikiz kolay yetismiyozr benim kizim daha 2yasinda suan bile ne emek veriyosun simdiden onun icin hayaller kuruyosun rabbim konu sahibini baska hayata dusmekten korusun biran once kendini kurtarsin bu adamdan hicbir ask ailelerimizi uzmemizden daha buyuk degil onlar bizim gormediklerimizi gorurler
konu sahibi arkadasim kendine bi iyilik yap ve kendini bu adamdam koru
peygamberimiz [sav]buyurmustur
musluman elini yilanin deligine 2kere sokmaz
daha kackere sokup kendini o yilanin sokmasina izin vericeksin

evet bende dogru oldugunu dusunuyorum malesef erkekler cok kolay kandirabiliyor kizlari bide dediginiz gibi pisikolajide bozuksa yazik oluyor simdi ailesi icinde cok uzuldum ben onlarinda ne hayalleri vardir bikiz kolay yetismiyozr benim kizim daha 2yasinda suan bile ne emek veriyosun simdiden onun icin hayaller kuruyosun rabbim konu sahibini baska hayata dusmekten korusun biran once kendini kurtarsin bu adamdan hicbir ask ailelerimizi uzmemizden daha buyuk degil onlar bizim gormediklerimizi gorurler
konu sahibi arkadasim kendine bi iyilik yap ve kendini bu adamdam koru
peygamberimiz [sav]buyurmustur
musluman elini yilanin deligine 2kere sokmaz
daha kackere sokup kendini o yilanin sokmasina izin vericeksin

Rabbim yavrunuzu size bağışlasın, iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Konu sahibinin 26 yaşinda olduguna inanmiyorum. Zaten bir konuda sevgılisinin 19 oldugunuda yazmıs
Yazdıklarını okudugum anda bile, ki sevgilinin ne mal oldugunu sonradan okudum, yalancı biri oldugunu anladım. Çünkü öyle bi anlatmışsınki " gözleri kızardı, kötü oldu nerdeyse aglayacakti" bunlar tamamen senin görmek isteyipte abarttıgın duygular. Biraz bile üzülmedigine eminim o çoçugun. Ve onu böyle anlatarakta bize acındırmaya calısmışsın.
Sen zaten istedigın her şeyi yapmış yaşamışsin, kimseye sormadan.
Bundan sonrada aileni takmadıgın halde gelip burdaki insanlara dert yanmana ve bişey danışmana gerek yok o zaman.
Allah akıl versin..

Yaptiginin yanlis olmasi,ona hakaret edebileeginiz anlamina gelmez...

Yapmayin lütfen.Öyle bi yazmissinizki,sanki alivelerle evlenenler bosaniyor...
Öcelikle insan olsun.Bu isin mezhebi yoktur.Anlasamazsan ayrilirsin,bundanda daha dogal bisey yoktur...

Kürtaj olmus zaten
Ciddimisiniz
Ben öyle bisey okumadim,siz nerde okudunuz acaba...

Imam nikahini kim kiydi aleviler ile bizim farkli oluyo

Alıntı hatası oldu sanırım bu msj için yazmıştım bizimki demişsiniz diye.Ben yeterince dikkatli okudum o nedenle söylüyorum konu sahibinin yaptığı yanlış konusunda zaten hepimiz hemfikiriz.Yani demem o ki bu nikah hangi mezhebin inanışına göre kıyılmış olursa olsun baştan sona yanlış.Alevi mezhebine göre kıyılmış olması yanlışlığını ne azaltır ne de artırır.

Bu yazı konu sahibine ait
Daha önce kürtaj olmuş

Bende ayni fikirdeyim ortada yanlis olan bi durum var zaten
Merak ettigim konu alevilerde aile buyukleri dedeler kiymaliymis okudugum kadariyla bu durumda erkek tarafininda bu iliskiyi onaylayip onaylamadigida bi yerde ortada olucakti ailesi haberdarmi gercekten niyet ciddimi ki benik.fikrimce degil
Gerci yakininda yasayan arkadaslarimiz ayni oldugunu belirttilerr

Sayfalarca yazildi ama konu sahibi yok ortada

Bu yazı konu sahibine ait
Daha önce kürtaj olmuş

Ben bu konuyu hatirladim ancak konu baskasina ait hani bu kiz o konu sahibine yardimci olmak icin sordu doktoruna bence yanlis bir anlasilma var gunah almayalim cok kotu ya kizda cvp vermioki aslini soylese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…