Sevgilimle nikahlandık ailem bilmiyor!

Konu sahibi arkadaşımızın önceki konularını okudum gerçekten inanamadım seni defalarca aldatmış birini nasıl affettin ve onun seni gerçekten sevdiğine nasıl inanıyorsun ki senden cinsel birliktelik istemiş ve sende kabul etmedin diye senden ayrılmış böyle sevgi olmaz ki. bence senin gözün aşktan kör olmuş bir şey göremiyorsun canım tabiki hepimiz hata yapıyoruz önemli olan bu hatandan bir an önce dönmen imam nikahı kıydık diyorsun ailenden gizli nikah sayılmıyor yine kandırmış seni bence bu adam seni sürekli kandırıyor saflığından yararlanıp bence bu adamla resmi nikah düşünme derim ben ama yinede sen bilirsin senin hayatın sonuçta ailene sırtını dönme onlardan başka sığınabileceğin kimse olmaz şu hayatta ve inşallah doğru yolu bulursun canım Allah yardımcın olsun.

Arkadasim benim ve arkadaslarin yazdiklarini okursan hickimsenin bu konuda ayrik yaptigi yok nikahin ne sekilde kiyildiginandair ufacik bi elestiri yok
Sadece ben nikahin nasil kiyildigini sordum arkadaslarlada iki nikah arasindaki farklardan bahsettik
Dikkatli okursan anlicaksin zaten

Yenilir yutulur mu bu devirde
Kim kime neye göre layık olmuyor
Reşit kişi hangi yaşta
Kendi başına karar verebiliyor
Ben istedim ki
Hısım akrabanın gönlü olsun
Panayır yeri gibi
Işıl ışıl düğün kurulsun
Nikahın imamını da kıyarım hükümetini de
Sabrına başlarım sükunetine de
Çalsın davulu zurnası bizim havadan
Oynar elbet birileri kız tarafından

Sana gelsin bu şarkı

Belki acımasız olacak ama bazıları gerçekten başına gelenleri hak ediyor!!! İnşallah buradan resmi yetkililerden bırı görür de ihbar sayılır. Ceza alırsınız!!! Ayrıca sevgilin de senin kadar gözünü karartsaydı resmi olarak nikahlanırdı seninle.

Şu hayatta o şerefsizden başka sevilecek çoookk erkek var. Psikolojinin bozuk olduğunun farkındasın psikiyatriste gitmen gerekli şuanda senin evlenmekten önce. herif sana sövüyor aldatıyor sen bırakamam seviyorum modundasın te allahım ya. nikah için gün bulamadık diyosun randevunuzu aldınız mı bu arada bayram sonrasına?????

Son düzenleme:

Yanlış yazmışsınız ben bizde farklı demedim,arkadaş farklı demiş bir diğeri de nesi farklı demiş ben de ona cevap olarak yazdım.Bir farklılık mı var ki diye devam ettim.Zaten yukarıda da ablam ile eniştemin nikahını anlattım.Ben bir farklılık görmedim dedim.

Ailene yazik degilmi simdi dunyada hicbir erkek ailenden daha değerli değil annemlerin yan komsusu alevidir mshallede tek onlardir 2bina yukarsindaki bixim koylumuz aile var kiziyla alevi ailenin oglu birbirlerini cok sevdiler okadar karsi durdularki ailelerine iki ailede istemedi ama sonunda mecbur kaldılar evlendiler ve malesef sonuc ailerer hakli cikti simdi ayrilma surecindeler aile biseydiyorsa bizim gormediklerimizi gordukleri icin soyluyolar

resmi nikahınız yoksa eşin olmuyo, sakın buna güvenip adamla yatayım deme

resmi nikah yaptınız sandım ben :26: nemesisin yorumuna ekleyeceğim şu ki- belki yazılmıştır okumadım sonraki mesajları- imam nikahı yaptınızda bunu herkese duyurmanız gerekiyor. yani biz aramızda nikah yaptık rahat ederiz gibi bir olay yok maalesef. Allah katında kabul görmesi için çevreye duyurulması şart bildiğim kadarıyla.

Ya bu arada merak ettim sevgilisinin ailesi bu dini nikahtan haberdarmi

Birak nikahi bununla sevgili bile olunmaz!
Gercekten cok yazik...
Allah ailene sabir versin.
Sanada akil fikir versin, insallah bir an once gozlerini acarsin.

ailene cok uzuldum senin gibi bir evlada sahip olduklari icin ikincisi nikahiniz gecersiz ikinizin arasindaki birbirinize soz vermekten baska birsey degil acinda okuyun dini nikah nasil yapilirmis allah akil fikir versin

Ailen ve buradaki bukadar insan yaptığının yanlış oldugunu soyleyip dururken sen hatalı oldugunu hala idrak edemezsen gerçekten gözün kör olmuş derim. Hicbirseye değil de o ailen bunları duyunca ne hale gelirler kimbilir ona üzülüyorum

Resmi nikahiniz olmadan dini nikah kiyan görevlinin kimligi bir aciklansa da baska genc kizlar yanmasa bari. Madem bu kadar seviyorsunuz birbirinizi, önce ailelerinizi ikna etmeye calisacaktiniz. Baktin olmuyor ölmek var dönmek yok diyorsunuz, ailenizin karsisina gecip siz onaylamasaniz da ben seviyorum ve evlenecegiz. Su gün su saatte nikahim olacak, gelmenizi cok arzu ediyorum ama gelmezseniz de caniniz sagolsun diyecektiniz.

Yaptiginiz kacak dövüsmek. Dogru olani yapmak daha zor tabi. Kolay yoldan gizli sakli halledelim, oldu bittiye getirelim. Annen baban seni bana vermiyor diye gözyasi dökecegine delikanli gibi cikip kendini öne atsaydi sevgiliniz. Adim sanim, isim gücüm bu, kiziniza cok ciddi niyetlerle yaklasiyorum. O kabul ettigi sürece onunla evlenmekte kararliyim. Bakip büyütüp bu yasa getirmissiniz hakkiniz emeginiz cok büyük. Babaevinden gelinlikle rizayla cikmasini kendimden cok kiziniz icin istiyorum. Ne sartiniz varsa konusmaya hazirim, yeter ki beni de bir dinleyin... Baktin yine yumusamiyor aile dersin ki bak durum böyle böyle. Ailen riza göstermiyor, bir ömür vicdan azabi cekmeni, her gün kendini suclamani pismanlik yasamani görmek istemem. Bir günde aileni silip atamazsin, annen baban yokmus gibi hissedemezsin. Ya gel biraz daha bekleyelim belki degistiririz fikirlerini ya da artik sen yoluna ben yoluma.

Merak etmeyin kimse ölmüyor askindan. Sevginizi kücümsedigimi sanmayin sakin. Benim de iki kizim var ve büyük konusmaktan korkarim. Sevdiginiz kisinin sadece mezhebinden dolayi mi karsi aileniz? Baska hoslarina gitmeyen özellikleri de var mi? Tamam ben bu mezhep farkliligindan dolayi ailelerin kesinlikle karsi olmalarini kabul etmiyorum. Insan olsun yeter ki. Ama sizin buldugunuz cözüm daha kabul edilmez. Gözyasina kiyamayan adam baska seye kiyiyor ama. Seni bu kadar seven ve ailesinden senin yüzünden baski gören kizin elini tutmaya cekinmen gereken yerde dini nikah altinda hop yataga hemen.

Geri dönülemeyecek bir noktada degilsiniz henüz. Aklinizi basiniza toplayin ve yapmaniz gerekenleri yapin. Ya ailenize dürüstce itiraf edin ya da bitirin bu isi. Aksi oldu hamile kaldiniz, ne yapacaksiniz bu durumda peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…