Sevgilimle nikahlandık ailem bilmiyor!

Kürtaj olmus zaten

günaha girmemek için dini nikah yap ama kürtaj ol..neyse herkesin kendi tercihi zaten olayın bu boyutuna girecek değilim sadece çelişki garip geldi..

konularında kürtaj kısmını göremedim ben ama hep edebi bi anlatımla sevgilinin pisliklerini süslü cümlelerle kapatma anlayışı olduğunu fark ettim..konu sahibi ne de güzel kandırmış kendini..kendini inandırmış bu büyük aşka

adamla sadece 1 yıldır beraberler ve bu bir yıla bir sürü aldatma hikayesini,cinselliği,kürtajı ve son nokta dini nikahı sığdırmışlar..ne sevgiymiş ya,gurur falan hepsi hak getire.

Allah akıl fikir versin,insanın kendisine de mi saygısı sevgisi olmaz ya.

Kürtaj??? Ben eski konulardan aldatmayı görünce daha fazlası olamaz diye düşünmüştüm. Pesss

Allahim sen akil fikir ver bu kizlara yarabbim bu isin sonu yok kurtajin gunahini bilmiosunda nikah yaptim artik gunah degl diye dusunen cahil kardesim Allah islah etsin sizlerı kimseyi kinamam kiz cocugu yetistiriorum Allahim sizleri dogru yola iletsin sadece sizler icin dua ediyorum umarim bir cana daha kiymazsiniz cok vahim bir haldesiniz

Sen o adamla evleneceksin belli de insallah adam seninle evlenmez. Bundan soraki hayatini kurtarirsin bari.. Yanlis ustune yanlisa saplanmis olman seni o adama mahkum kilmaz. Hic bir sey icin gec degildir. Sirf burdaki yorumlarin birliginden bile o adamdan koca olmayacagini ve seni gercekten sewmedigini anlaman lazim. Ama su an bir esaretin icerisindesin, farkindayiz. Allah kurtarsin..

Eski konularına bir baktim da adam resmen kızın zaaflarini öğrenmiş bir güzel kullanıyor ayrilinca hemen birini buluyor vs. olan sana oluyor be konu sahibi battikca batiyorsun farkında degilsin. Daha gec olmadan lütfen kendine gel.
Her ne kadar ailen kötü davransin soguk davransin yine guvenebilecegin insanlar onlar inan. Ayrıca anlatim tarzina bakinca biraz fazla duygusalsin belki ailenle ilgili anlattiklarin da abartı. Çünkü genelde aile çocuğunun yapmasini istemedigi birseye israrla karşı cikiyorsa çocuğun gozunde o aileden daha kötüsü yoktur.

benim mezhebim bu kadar geniş degil herkesin kendi tercihi siz normal karsılayabilirisniz ama ben asla çünkü böyle yetişmedim...anne olmakla cok alakalı bir kız cocuk yetiştiriyorum...ne ekersen onu biçersin....kızın oldugunda anlarsın bu tür seylerin anormal oldugunu allah yinede yasatmasın ne diyim...imam nikahınıda zaten öylesine kıymışlar süs olsun die...cok ayıp yatılırmı hiç hanımefendi cocuk bile düşürmüş....ne yatması neyse konu zaten benim düşüncem deil arkadasın sacmalıgı....

Senin geçmişte hatalar yaptı demen 15 gün öncesine dayanıyor eski konularında yazıyor,unuttuysan neler yaşadığını aç bir de sen oku onları..açık söyleyim bir cacık olmaz senin sevgilinden..eğer seni sevseydi resmi nikah yapardınız,imam nikahındaki amacınız nedir ki..o sana senin kadar bağlı değil emin ol rol yapıyo,seni kaybetme korkusu olan kişi böyle davranmazdı,kendini kullandırma daha fazla,ailene de yazık etme

Son düzenleme:
öpücrumeysagln@gmail.com...... bu ne yaaaaaaa,,,,,,,,

öpücük kondurdum yazmanın yeni şekli mi yoksa.......

Aklınca bize e-mail adresini mi verdiğini sanıyor acaba.....Bir de silmiş sonradan.....

Actigi hangi konuda bu kurtaj

Ben de gerçekten nikahlandınız sandım.
Tutsun elinden sevgilin, ailenin karşısına gelsin. İzniniz olursa evlenmek istiyoruz desin. Olmaz derlerse siz bilirsiniz diyip beraber çıkın gidin.
2-3 ay bekleyip ikna etmeye çalışmak falan olacak iş değil. olsalar 1 senedir ikna olurlardı zaten.

Konu sahibinin sevgilisinin ailesinin haberi varmi peki eger yoksa bu cocuk bu kizi fena kandiriyo ya
hic zannetmiyorum haberi olduklarini e´bu arkadasin sevgilisinin eger olsaydi bizim komsunun yaptigi gibi yapardi

aynen katiliyorum yaziniza benimde bir kizim var ve cok korkuyorum bu konulardan ben ilk esimden ayrildigimda kendimi toplamam 5senemi aldi asla kendime bir baskasini dokunduramam diyodum kendimi okadar kotu hissediyordum piskolajik destekle kendime geldim ve bunlarin bukadar rahat kendilerine dokundurmalarina anlam veremiyorum okadar kolaymi ya
simdi evliyim 2cocugum var biri kiz rabbim onu boyle hatalara dusmekten korusun biride erkek onuda boyle hata yapmaktan korusun cocuklarimizi dogru´kisilerle karsilastirsin

Ya varya bu ne saflik ne genclik ne ask ne iyi niyet bu dupeduz salaklik hadi seni baskalari kandirirda sen kendini nasil kandiriyosun dalga gecio diye dusunmeye basladim artik bu kadarda olmaz diorum saka gibi

Bu dediğiniz diğer mezhepler için geçerli.. Kız hanefi mezhebine mensup ise ailesi bilmesede nikah geçerli olur.

Ha bu arada hanefi mezhebine mensup isen ailen nikahı öğrendiğinde fesh edebilir.. Taraflar eşit değilse kızın ailesi isterse nikahı fesh edebiliyor ki mezhep farkınız var bu da ailene bu hükmü uygulayabilme hakkını veriyor.

Ayrıca yaptığın bence çok yanlış..

Bana karşı yanlışları oldu diyorsun.. Tahmin edebiliyorum.. Seni aldattı değil mi?

Bak yemin ederim Allah şahittir kırmızı ile işaretlediğim son cümlemi eski konularına bakmadan yazdım ve aklımdan da diğer geçirdiğim şeyi ( absürt İlişki tarzı ) senden istediğini tahmin ettim ama yazmadan önce emin olmak istedim ve tahminlerimin doğru olduğunu görmüş oldum..

Nerden mi biliyorum? Aynen anlattığın gibi bir pislik bana denk gelmişti.. İmam nikahı istiyen, ilişki isteyen, kabul etmeyince beni aldatan ve bırakan, sonra değiştim diyip geri dönen...... aynı inanca mensup... Rabbime şükür ağına düşmedim s.ktir ettim!!!!

Ne yazık ki sen ağına düşmüşsün.... Yazık gençliğine YAZIK... 3 kuruşluk bir erkek için değer mi? Sevgiymiş aşkmış, bu dünyada sevgi ve aşktan daha önemli şeylerde mevcut.. Onur ve aile gibi.. Neden bu kadar zayıfsınız??

Umarım birliktelik yaşamamışsındır ve o çakala istediğini vermemişsindir

Rabbim seni bu yanlışından döndürsün, senin için dua edeceğim.. Okadar üzüldüm ki, okadar olmaz....

( İlk sayfa dışında geri kalan sayfaları okumadım. Mesajımın ilk kısımlarını, sakin bir şekilde yazdım. taki kırmızı ile işaretlediğim yere gelipte, arkadaşın eski konularına bakıp tahminlerimin doğruluğundan emin oluncaya kadar )

Son düzenleme:

anlayamıyorum...bayan olmak bu kadar hafifie alınmamalı bir bayanın gururu vardır namusumuz için yaşıyoruz ...demişki kız cocuk sahbi olmakla ne alaka cocugu olan anlar kız erkek farketmez allah korusun cocuklarımızı dogru yoldan ayırmasın sapıttırmasın cok zor insan ister istemez düşünüyor konu sahibinin ailesinin yerinde ben olsaydım die cok zor bir durum...ve hassas bir konu arkadaasım allah seni yavrularına bagışlasın...anne olmak hayırlı evlat yetiştirmek cok zor

Hiim sanki alevileri karaliycaksiniz gibi geldi yanlismiyim

Dini yahut resmi nikah farketmez, nikahın amacı evliliğinizi ailenize ve çevrenizdekilere duyurmaktır yani kendi aramızda kıydık diye bir anlayış söz konusu değil.

Hiim sanki alevileri karaliycaksiniz gibi geldi yanlismiyim

Hayır hayır..

Yanlış anlaşılmasın, benim bir sürü alevi arkadaşım var ve saygı duyar, çok ta severim..

Ama bazı insanlar var, aleviyim diyorlar lakin değiller.. Mesela bu arkadaşın bahsettiği adam ve benim eski sevgilim gibi.. Allah'a, kitaba ( estağfurullah) küfreden, aslında ateist olan kişiler.

Farkındaysanız aynı mezhep demedim bile, aynı inanca mensup dedim.

Yanlış anlaşılma olsun istemem..

Kimsenin bilmediği dini nikah , nikah sayılmaz.Dinimiz de herkes tarafından bilenen ve topluma karşı meşru bir ilşki oluşturmak için nikah kıyılır.Doğal olarak sizin ki gizli nikah olduğu için meşru değil ve nikahınız geçerli sayılmıyor bu hususta.Durumunuz zor , ama zor şeyler birbirne daha çok bağlar bazı şeyleri bazen.Siz de ki de bu aileler ne kadar çok izin vermezse imkansıza koşarsa o kadar bağlanmışsınız birbirinize.Önerebileceğim bir şey yok çünkü böyle bir durumla karşılaşmadım henüz.

Haklisin ateist olabilir ancak bu kiz ne onu anlamadim bu nasil bir inanc sekli akli yerindemi yoksa bu konulari yalanmi dalgami gecior bide o suslu edebiyat laflari degisik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…