Sevgilimle öpüşemiyorum bir türlü?

Çok ilginç çünkü bunlar içten gelen seyler yani. Ne bileyim doğuştan biliyormuş gibi oluyor insan. Zaten herhangi bir tak tik ya da öğrenme ile olursa yapmacık olur diye düşünüyorum. Bence oluruna bırakın.
 
Tabi elin gavur Fransızı dilini iman tahtasına içten değdirince vuhuuu benim canım tatlısesim bıyıklarını işin içine katıp emcükleyince ığğğ. Bu düpedüz öpücük ırkçılığı ahsjsjs.
Ya ben izledim gözünü seveyim hatırlatma. O nasıl bir şeydir? Öpücük ırkçılığı değil. Çünkü tatlısesin yaptığı öpücük değil. ;)
 
23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?
ergen misin?erkek misin?? bizim tecrübelerimizden sanane??? 2 konun var birisi sanal sekste ne gibi cümleler kurabilirim içerikli. İkincisi de nasıl insanların öpüşme deneyimiyle alakalı! Neyse ben şikayet ettim yakında kokun çıkar seni küçük minnak troll :21:
 
ergen misin?erkek misin?? bizim tecrübelerimizden sanane??? 2 konun var birisi sanal sekste ne gibi cümleler kurabilirim içerikli. İkincisi de nasıl insanların öpüşme deneyimiyle alakalı! Neyse ben şikayet ettim yakında kokun çıkar seni küçük minnak troll :21:
Ne trolu ya her yeni gelene aynı şeyi söylüyosunz papağan gibi sanki burayı tapulamşlar istediğimi sorararm sanane be soru sacmaysa cevaplamasn görüyorum burda insanlar yatak odasına kadar soruyorlar anlattılar benim sorduğumda ne varsa sanki sen zaten anlatmak zorunda değilsin sırf insanlarla kavga etmek sataşmak dalga geçmek için pusuya yatmış bekliyorsunz bazılarız hayret bir seysinz ya
 
Öyle bir şey yapmadım onda da konu actm normal mi istemesi utanayrm vs gibisinden zaten pişman ettiler sorduğuma soracgma
Üye olur olmaz cinsellikle alakalı bir konu açmanız trol ya da fake olduğunuzu düşünmüşlerdir.
 
Dilini içeri sokma da naparsan yap. İlk öpüşme için iğrenç bişey fransız öpücüğü. Tüm bakteriler tükürükle birlikte boğazına hücum ediyomuş gibi. Iyy tüylerim ürperdi.
İbo bile daha katlanılır olabilir. En azından alt üst demiyo tüm dudakları ağzına sokuyo o :rolleyes: senin ağzına giren bir dil yok.
 
Back
X