Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle diyroum minikimbak ya![]()
bence doğal ol kendiliğinden gelirdiyorum ben
Sanal seksi yapıp ama opusememek mi? Enteresan...Sanal sex yapıyordunuz en son ona noldu
Hahahahah velvette yaaaaSanal sex yapıyordunuz en son ona noldu
Hahahahah velvette yaaaamilletin sexini mi takip ediyosn kiz Allahim yaa
Yaa opusmenin anlatmasi mi olur zatenNe trolu ya her yeni gelene aynı şeyi söylüyosunz papağan gibi sanki burayı tapulamşlar istediğimi sorararm sanane be soru sacmaysa cevaplamasn görüyorum burda insanlar yatak odasına kadar soruyorlar anlattılar benim sorduğumda ne varsa sanki sen zaten anlatmak zorunda değilsin sırf insanlarla kavga etmek sataşmak dalga geçmek için pusuya yatmış bekliyorsunz bazılarız hayret bir seysinz ya
Hem sen nerdrn biliyosun bakalim bizim herkese troll dedigimiziNe trolu ya her yeni gelene aynı şeyi söylüyosunz papağan gibi sanki burayı tapulamşlar istediğimi sorararm sanane be soru sacmaysa cevaplamasn görüyorum burda insanlar yatak odasına kadar soruyorlar anlattılar benim sorduğumda ne varsa sanki sen zaten anlatmak zorunda değilsin sırf insanlarla kavga etmek sataşmak dalga geçmek için pusuya yatmış bekliyorsunz bazılarız hayret bir seysinz ya
3 cm çok değil mi yahu
Kafamda 3 cm hayal etmeye çalışırken gözümün önüne gelen şey:
[ATTACH
![]()
Haahhah evet 3 cm biraz hard'a kaçmış olabilir3 cm çok değil mi yahu
Eki Görüntüle 2296721
3 cm e karsilik sisme bebek3 cm çok değil mi yahu
Eki Görüntüle 2296721
Yapış gitsin23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?
Bende öyle put gibi kaldım işte bir denediyim dedimrahat ol işte kasma anlatılcak bişey değil ki bu.
ama eğer o dilini ağzına sokarsa sende değdirmeye çalışabilirsin en azından,karşımdaki dilini ağzımda gezdirirken ben put gibi durmuştum da....![]()
Dişlerimi hep fırcalaarm zatenYapış gitsinama mutlaka dişlerini fırçalamış ol ne desem bilemedim
![]()