sevgilimle öpüşürken kuzenim gördü

coolgirlasfg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
47
15
3
27
Arkadaşlar erkek arkadaşımla bir haftadır görüşmüyorduk 5 aydır sevgiliyiz... Ikimizde özledik denk gelemiyoduk ama yani benim işlerim oluyordu onun işleri oluyordu vs. Evlerimizde yakın sayılır bi 15 dakika var arada yürümeyle... işte akşam üstü buluştuk saat 20.40 gibi durduk biraz sarıldık öpüştük ama mahalle arasında yani kimse yoktu görünürde yaşlarimizda 17 neyse tam ayrilicaz saat 21.20 biraz yürüdük ayrilmadanda öpüştük sarıldık sonra kafamı bi çevirdim erkek kuzenim köşede durmuş bize bakıyor 21 yaşında falan başta anlamadım karanlıkti ama içimde kötü bir his vardı yani sonra durdurdu bu saatte ne işiniz var dedi biliyordu sevgilim olduğunu bende kuaforden çıktıkdan sonra 20 dakika görüştüğümüzu söyledim sonra tamam bakalim falan dedi imalı imalı erkek arkadaşıma dönüp görüşürüz dedim bende eve yürüdüm onlar ikisi kaldı orda sonra ikiside gitmişler yani hiç bir şey konuşmamislar sonra tam eve girdim kuzenim aradı görüşücez seninle diye bende neden dedim safa yattım oda ne neden o saatte öyle bir yerde ne işin var ne gördüğümude biliyorum konuşuncaz yüz yüze merak etme kimseye söylemicem dedi sertti yani böyle anlatinca gayet anlayışlı biri gibi dursada öyle değil neyse işte ne yapicam şimdi acil yardım edin yarın akşam bize gelir kesin bir şeyler bulmam lazım lütfen yardimlarinizi bekliyorum

adam görüşeceğiz demiş

belki nasihat edecek yaşın küçük diyecek

belki bu iş sokak ortasına olmaz diyecek

ben değil de babam ya da baban görseydi böyle olurdu diyecek

o da o yaşlardan geçmiş hala da genç yani anlar halden

ama insanlar artık her şeyden ürker olmuş yok görüşme ya o sana bir şey yaparsa diyorlar

hayat her geçen gün zorlaşıyor gibi

Ben onunla bu konuları konuşmaktam çekiniyorum sonuçta 5-6 aylık sevgilim öpüşmek doğal geliyor ama mahallede bir de tenha yerde olması gerçekten kötü bir durum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…