sevgilimle öpüşürken kuzenim gördü

İsminiz doğruysa bir de açık adres yazın olaya tamamıyla el atalım.

Vayy be yürek yemiş şimdiki gençler, hem de mahallesinde, ne cesaret.

Yok tehtid edeceğini sanmıyorum bir daha olmasin falan der fakat bu konulari konusurken yerin dibine gecicem yahu

Bende en yakınım tarafından suistimale uğradım o yüzden o uyarıyı yaptım canım akraba kuzen demiyeceksin bu devirde güvenmeyeceksin konu sahibeside temiz kalpli birine benziyor kuzeninide Açıkgöz gördüm valla

4 aydan az var reşit olmama ne farkediyor benim yanlışım sadece mekanin yanlış uygunsuz olması öpüşmek gayet doğal

Ailenden biliyor dimi? Öpüşmenin normal olduğunu.

Kuzen ailene söylerse sorun olmayacağına göre dert ne anlamadım.

Küçümsemiyorum ne alaka.
17 yaşında evlenen çocuk yapanlarla kendini kıyaslıyorsan hakkında hayırlısı olsun

Küçümsemiyorum ne alaka.
17 yaşında evlenen çocuk yapanlarla kendini kıyaslıyorsan hakkında hayırlısı olsun
Kiyaslamiyorum sadece 17 yaşın bu gibi şeyler için erken olduğunu düşünmediğimi söyluyorum

A
Anam misin babam misin sana ne diyeceksin... uyuşturucu içeceği opusun

acil yardım edin yarın akşam bize gelir kesin bir şeyler bulmam lazım lütfen yardimlarinizi bekliyorum
Dişini çekiyordum diyecek halin yok herhalde. Öpüşme öpüşmedir. Kılıf bulamazsın. İnkar etme tekrarı olmaz de oda inanmış gibi yapsın sonra herkes yoluna ve kapanış.

Öyle zaten gidip akrabalarima yetistirmesinden korkuyorum anneme laf gelecek diye uzulmesini istemiyorum

Yanagindan öptüm falan desemdemi olmaz
Yahu gerçeksen eğer, kuzenine ne.. Git annene söyle.. Kuzenin sorunu varsa onunla konuşsun..
Bu tip durumlarda beni korkutan durum, genç kızları tehdit edip istismar eden erkek bozuntularıdır.. Kuzeninden ne utanacaksın? Kimseden utanmak zorunda değilsin.. Ailenle konuşsun adamsa.. Ha aklınca sana akıl verecekse işine baksın ama annen ablan varsa onlarla paylaş..

Öyle zaten gidip akrabalarima yetistirmesinden korkuyorum anneme laf gelecek diye uzulmesini istemiyorum
Canım annene söyle kuzenine fırsat verme.Gitme onunla görüşmeye ona ne ki çok rahatsız olduysa telde söylesin gitsin.Tehdit eder gibi konuşuyor vede seni buluşmaya çağırıyor sakın gitmë canım sakın!!!

Ablamla paylaştım anneme opustugumu soyleyebilirim fakat habersiz ve geç saatte ciktigimi nasil soylerim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…