- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi coolgirlasfg
-
Biri bizi aydınlatsaSanırım konu aratırken işe yarıyorlar
AhahahKuzenine ayar oldum.
O seni şikayet etmeden sen et
Öpüşücez bi rahat bırakmadı de
Ama yaşadığım bir olaydan esinlenerek o uyarıyı yaptım suistimale çok açık herşeyi bekliyorum insanlardan artık...Ayrıca önlem alması kötü bişey değil ki!adam görüşeceğiz demiş
belki nasihat edecek yaşın küçük diyecek
belki bu iş sokak ortasına olmaz diyecek
ben değil de babam ya da baban görseydi böyle olurdu diyecek
o da o yaşlardan geçmiş hala da genç yani anlar halden
ama insanlar artık her şeyden ürker olmuş yok görüşme ya o sana bir şey yaparsa diyorlar
hayat her geçen gün zorlaşıyor gibi
Napalım o saate fazla dışarda duramiyorum mecbur yani öpüşmek amaçlida bulusmamistik o anlık yani ozledigimiz içinHalka açık yerlerde öpüşmeyin
Kuzen Özlem hasret gurbet dinlemezNapalım o saate fazla dışarda duramiyorum mecbur yani öpüşmek amaçlida bulusmamistik o anlık yani ozledigimiz için
Vallahi ya yarın gelir konuşmaya ne diyeceğimi bilmiyorumKuzen Özlem hasret gurbet dinlemez
Arkadaşlar erkek arkadaşımla bir haftadır görüşmüyorduk 5 aydır sevgiliyiz... Ikimizde özledik denk gelemiyoduk ama yani benim işlerim oluyordu onun işleri oluyordu vs. Evlerimizde yakın sayılır bi 15 dakika var
Nerde opuselim 17 diye kucumsuyosunda 17 yasinda evli bide çocuk sahibi olanlar var gençlik işte opusuyoruz sadece ilerisini yapmiyoruz kiMuhallebiciye gidecek durumunuz yoksa buluşmayın ablacım.
Yaş 17 sokak aralarında öpüşmeler falan hiç hoş değil.
Muhallebicide de öpüşmeyin.
Ama yaşadığım bir olaydan esinlenerek o uyarıyı yaptım suistimale çok açık herşeyi bekliyorum insanlardan artık...Ayrıca önlem alması kötü bişey değil ki!
Öpüşmedik ağızlarımız çarpıştı deVallahi ya yarın gelir konuşmaya ne diyeceğimi bilmiyorum
4 aydan az var reşit olmama ne farkediyor benim yanlışım sadece mekanin yanlış uygunsuz olması öpüşmek gayet doğalReşit bile değilsin. Normal gibi anlatmıyor musunuz. Deli oluyorum
Annem sevgilim olduğunu en başından beri biliyor kuzenimde biliyordu fakat akşam saati habersiz buluştuk...Mutlaka annenle konuş.Bir sevgilin olduğunu da bilsin.Kuzenine de kendini ezdirme.O da 21 yaşındaymış çok genç ve bir daha da sokaklarda öpüşme ..Yoksa böyle zor durumda kalırsın.
telefonda ben yanlış bir sey yapmadim dedim gelince konusucaz yanlışı merak etme dediÖpüşmedik ağızlarımız çarpıştı de
Küçümsemiyorum ne alaka.Nerde opuselim 17 diye kucumsuyosunda 17 yasinda evli bide çocuk sahibi olanlar var gençlik işte opusuyoruz sadece ilerisini yapmiyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?