sevgilimle öpüşürken kuzenim gördü

Ama yaşadığım bir olaydan esinlenerek o uyarıyı yaptım suistimale çok açık herşeyi bekliyorum insanlardan artık...Ayrıca önlem alması kötü bişey değil ki!

On beş dakikalık mesafede neden bir haftadır görüşmüyorsunuz?

Makul zamanlarda görüşürüp arkadaşlık edin ki araya mesafe girip birbirinizi bulunca coşmayın madem.

Kuzene ahlak bekçisi denmesi de ayrıca garip.

On yedi yaşındaki çocukları sokakta öpüşürken görmeyi çirkin bulmak için kuzen olmaya gerek yok, ben burada okurken rahatsız oldum.

Her şeyin bir yeri ve zamanı var.

Muhallebiciye gidecek durumunuz yoksa buluşmayın ablacım.
Yaş 17 sokak aralarında öpüşmeler falan hiç hoş değil.
Muhallebicide de öpüşmeyin.
Nerde opuselim 17 diye kucumsuyosunda 17 yasinda evli bide çocuk sahibi olanlar var gençlik işte opusuyoruz sadece ilerisini yapmiyoruz ki

Ama yaşadığım bir olaydan esinlenerek o uyarıyı yaptım suistimale çok açık herşeyi bekliyorum insanlardan artık...Ayrıca önlem alması kötü bişey değil ki!

yok haklısınız

ben neden uyardınız ya da muhalefet olsun diye demedim

git gide aklımıza bunlar gelmeye başlıyor diye dedim

benim aklıma nasihat ederden öte bir şey gelmezken bir çok kişinin aklına bu geliyor

kimse uydurmuyor işte, toplum kötüye gidiyor maalesef yaşanıyor bu kötü olaylar

Mutlaka annenle konuş.Bir sevgilin olduğunu da bilsin.Kuzenine de kendini ezdirme.O da 21 yaşındaymış çok genç ve bir daha da sokaklarda öpüşme ..Yoksa böyle zor durumda kalırsın.

Mutlaka annenle konuş.Bir sevgilin olduğunu da bilsin.Kuzenine de kendini ezdirme.O da 21 yaşındaymış çok genç ve bir daha da sokaklarda öpüşme ..Yoksa böyle zor durumda kalırsın.
Annem sevgilim olduğunu en başından beri biliyor kuzenimde biliyordu fakat akşam saati habersiz buluştuk...

Önce annene mutlaka söyle ,annenin haberi yoksa ve sonradan duyarsa çok kötü olur,sana güveni olmaz.Böyle böyle yaptım de.
Kuzeninle de bu durumu konuşmak için baş başa kalma ,belki de seni tehdit edecek Allah korusun ,sakın güvenme

Nerde opuselim 17 diye kucumsuyosunda 17 yasinda evli bide çocuk sahibi olanlar var gençlik işte opusuyoruz sadece ilerisini yapmiyoruz ki
Küçümsemiyorum ne alaka.
17 yaşında evlenen çocuk yapanlarla kendini kıyaslıyorsan hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…