- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Hayır tanımıyorum malesef ama tanımak isterdim
Ay konuya yorum yapmayacağım irmiğe döktüm tüm dillerimi.Deme hakkı yok ki zaten , sadece fikir belirtebilir , mesela bende kocama slip mayo sevmiyorum , boxer giysen daha iyi olur diye fikrimi belirtirim ama ne giyip giymediği beni ilgilendirmez , aynı benim ne giyeceğimin onu ilgilendirmedigi gibi
Ben zaten 1 ay önce göbeğimi aldırdım, sürekli dapdar giyinip adamın karşısına geçip nasıl oldum deyip duruyorum, gına geldi artık adama
Ameliyatla alıyorlarAy konuya yorum yapmayacağım irmiğe döktüm tüm dillerimi.
Konudam bağımsız olarak soruyorum göbek nasıl aldırılıyorBenimkini kendim gönderemiyom birileri alsın beni kurtarsın
Yaşadığın şehirde mi yaptırdın? Aynı şehirde yaşıyoruz daAmeliyatla alıyorlaryaklaşık 6-7 saat sürüyor, kocaman göbekle girip dümdüz karınla çıktım ameliyattan pek mesudum
Bu kıskanmak değil iğrençlik adam kendisi bu tarz şeyler giyene sapıkça hisler beslediği için kıskançlık adı altında kıza baskı yapıyorKıskançlıksa nolucak bu haklı mı
Ahhaa evet yaşadığım şehirde yaptırdımYaşadığın şehirde mi yaptırdın? Aynı şehirde yaşıyoruz da
Arkadaşım senin anlamadığın şu biz böyle sapık zihniyetlileri sevmiyoruz zaten altında yatan zihniyeti biliyoruz çünkü bir adam ben erkekleri bilirim , sana güveniyorum ama sana şu gözle bakarlar cart curt edebiyatı yapıyorsa sapıktır sapık kendi o sapık gözle bakıyor ordan biliyor sapık olanları da sevmiyoruz bir zahmet, bakmış seni ikna edememiş dini sebep diye yutturmuş sende inanmışsınyani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
Ay son kez diyete girdim yine beceremezsem detayları isticemAhhaa evet yaşadığım şehirde yaptırdım
plaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.
Sizin tahsil durumunuz nedir?@sufisentir bu hiç şaşmaz diyorsunuzda sevgilim yüzme bilmeyen şuana kadar denize hiç gitmemiş biri. öküz gibi neden bakıyor olsun. zaten gitse çekinir öyle ortamlarda. onun derdi milletin bana bakacak olması.
Ben pes ediyorum ya abi aklınız zekanız yok mu neden illaki biri size karışma hakkına sahip oluyor neden illaki birinin söylediklerini yapıyorsunuzeşim olsa karışma hakkı olacak mıydı
Valla göbek diyetle gitmiyor , diyet +spor lazim , ne zaman istersen yaz veririm detaylarıAy son kez diyete girdim yine beceremezsem detayları isticem
Böyle adamları hayatımıza almıyoruz zaten baştanyani çok sevdiğiniz aşık olduğunuz adamları bir elbise boyu veya bir mayo bikini kavgası yüzünden hayatınızdan çıkarıyormusunuz bunu anlıyorum hepinizden
Baştan anlaşılmıyor ki bu lar tanıdıkça seneler sonra çıkıyor ben yine konuyu sahiplenmişim bu aradaBöyle adamları hayatımıza almıyoruz zaten baştan
Baştan anlaşılmıyor ki bu lar tanıdıkça seneler sonra çıkıyor ben yine konuyu sahiplenmişim bu arada
Baştan anlaşılmıyor ki bu lar tanıdıkça seneler sonra çıkıyor ben yine konuyu sahiplenmişim bu arada
Baştan kışın tanıştığınız bir sene çıktığınız ama yaz gelince mayo bikini lafı çıktığı durumNasil yani? Bastan cok aklibasinda olup sonradan mi dagitiyorlar? Bizimkiler neden degismiyor ki acaba?
Başta tavlamak için oo ne güzel olmuşsun diyorlar siz bağlanınca başlıyor kısıtlamalarYooo gayet de baştan anlaşılıyor, ilk buluşmada giyin mini eteginizi gidin , adamın davranışları değişirse, huzursuz olursa , laf arasında konuyu eteğin boyuna getirirse ikinci buluşmaya gitmeyin
Bu tarz adamlar mutlaka kendilerini belli eder , daha etmeyenini hiç gormedim
İki günde mi baglaniyorsunuz yahu adamlara ?Başta tavlamak için oo ne güzel olmuşsun diyorlar siz bağlanınca başlıyor kısıtlamalar
Baştan kışın tanıştığınız bir sene çıktığınız ama yaz gelince mayo bikini lafı çıktığı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?