Sevgilimle orta yol bulamamak

Benim kızım karşımiza gelip erkek arkadaşım bana bikini giydirmiyor dese adım gibi eminim ki eşim o erkek arkadaşı beyzbol sopasıyla kovalar , bende kızımı aklı başına gelene kadar eve kapatırım
Baya şiddet içerikli oldu ama kızım zaten kendisi böyle bir adama gereken cevabı veremiyorsa ben bunu egitememisim der eve kapatıp baştan eğitim veririm
Yazık ya hayatınızın en güzel zamanlarında nasıl öküzlerle vakit geciriyorsunuz

44 yaşındayım ve hayatımda ilk defa geçtiğimiz yaz mayo aldim çünkü pandemide devasa bi göbek yaptım, eşim mayoyu görünce yüzü düştü, bu ne çirkin bisey bikinilerini giymeni rica ediyorum dedi
Adamin erkekliği kıyafete karısmakla olmaz , sevgilisine , karısına karışma, akıl verme hakkı olmadığını bilmekle olur

İşte konu sahibi o kafada, demek istediğim o . Askılıdan bikiniye geçerek sevgilisini haklı bulanların artacağını düşündü ama yanıldı.

Ben de senelerdir kiloluyum, bikini de giyerim istesem ama memelerim çok büyük, toparlayacak üst bulmakta çok zorlanıyorum. O yüzden kendi tercihimle mayo giyiyorum tek parça, hatta etekli elbise gibi olanlarını tercih ediyorum. Geçende sevgilime “kilo verirsem bikini giymeme ne dersin” dedim. “Sen bir kilo ver de giy tabi” dedi . “Benim ya da ailenin yanında giymeni tercih ederim ama bişi demem giymene” dedi.

İrmik'in konusunda da epey bikini tartışması yapıldı ki Tek askılı değildi. Ben rapor etmiştim, o olsa hesaplar birleştirilirdi.

Bı de adam baban ne derse desin bu konuda kararım değişmez demiş Bulmuş tam dişine göre bi iskele babası ne güzel ötüyor di mi? Saglam anne babaların yetiştirdigi kızlara selam bile veremez bunlar, bırak yanaşıp höt zöt yapmayı...

Son düzenleme:
İrmik'in konusunda da epey bikini tartışması yapıldı ki Tek askılı değildi. Ben rapor etmiştim, o olsa hesaplar birleştirilirdi.
Bilmiyorum artık. Kadınlar plajından yakınınca kesin o dedim. Aynı kafada başka bir insanın daha olabileceğini kabullenmek istemiyorum

Ayrılarak ananız babanız bunun çeyreğini yapsa kendinizi yırtarsınız , sevgililik değil gönüllü kölelik resmen bu yaşadığınız zaten sevgilinizin kafasına hiç değinmiyorum adam şortlu bikinili kadın görünce o pis beyninden neler geçiyosa artık size de giydirmiyor işte çok arıyor musunuz bu tipleri

Bunun kendine saygıyla ne ilgisi var
KahveCekirdeği sizin konunuzda mübalağa ederek yazıyorum milyon tane kıyafet yorumu var, o yorumlardan zerre çıkarım yapamamışsınız ki bu soruyu soruyorsunuz.

Giyim kişisel tercihidir, kişisel tercihlere saygı duyulmalıdır, kişisel tercihlerinizde kendi iradenizi yok sayıp başkasının iradesine boyun eğiyor, onun sizinle alakalı kararlar almasına fırsat veriyorsanız kendinize saygınız yoktur.

Şunu da ilave edeyim, aşk, sevmek, sevilmek çok güzel duygulardır ama sevme sevilme duygularını bağımlılık gibi yaşamamalı insan, zira bağımlılık sizi tutsak eder.

Bağımlılıklar önce iradesizleştirir sonra itaatkar olmanıza sebep olur, bağımlılık illa bir maddeye olmaz, her şeye bağımlılık geliştirilebilir, iradesiz ve itaatkar birinin kendisine saygısı olmaz, olsaydı itaatkar olmazdı.

Özür dilerim ama siz ve konu sahibesi gibi kadınların bağımlılık düzeyinde ilişki yaşadığını düşünüyorum.

Deme hakkı yok ki zaten , sadece fikir belirtebilir , mesela bende kocama slip mayo sevmiyorum , boxer giysen daha iyi olur diye fikrimi belirtirim ama ne giyip giymediği beni ilgilendirmez , aynı benim ne giyeceğimin onu ilgilendirmedigi gibi
Ben zaten 1 ay önce göbeğimi aldırdım, sürekli dapdar giyinip adamın karşısına geçip nasıl oldum deyip duruyorum, gına geldi artık adama

Aynen oyle pirayecim , onlarca erkek arkadaşım oldu , biri de açıp ağzını bu kadar mini giyme demedi bana , dese bilirlerdi ağızlarına bi tane cakacagimi
Geçenlerde oglum bir kız arkadaşı için çok makyaj yapıyor dedi ve doğduğuna pişman oldu , sanane diye başlayıp uzun bir nutuk cektim , ne oglum bir kadına karışma hakkına sahip ne de kızıma bir erkek karışma hakkına sahip , ne münasebet yahu

plaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.

Eminim baskıcı olduğu tek konu bikini mayo değildir götürmek fiilini kullandığınıza göre.
Götürmek nedir?
Belli yaşa geldikten sonra insanlar ancak birlikte giderler.
Orta yolu olmaz bu işin.
İnsanlar ortak görüşe sahip olduğu insanlarla birlikte olursa kimse birbirine baskı yapmaz.

Bir sorum olacak sizde onun yaptığı gibi sevgilinizin hayatına müdahale ediyor musun
Şayet olay karşılıklıysa orta yolu bulmayı deneyin öyle değilse de kendi istediğinizi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…