Sevgilimle orta yol bulamamak

Annem bana hala soruyor kocan nasil bikini giydiriyor sana diye ama bilmez ki kendi secer yorum yapar bana yakismis yakismamis vs. buyuk sehirdeyiz ve toplu tasima kullaniyorum hergun diye sadece ise giderken daha kapali giyinmemi ister ki ben de zaten rahat edemem oyle giyerim ama bundan once sahil kentinde yasiyorduk ve neler giyerdim neler hic de bisey demezdi. Zaten karisan biri ile olmaz. Olmazmis yani. Esimden onceki erkek arkadasimla neler yasadim bi ben bilirim. 20-22 yaslarindaki kendimi bulsam bi guzel sopalarim dunyada erkek mi kalmadi da bu oduna yuz veriyor kendini kisitlattiriyorsun diye. Demem o ki sizi ozgur birakan adami sevmek daha guzel ve daha tatli. Esimin milyon tane gicik huyu var ama bu huyu benim icin hep agir basiyor. Beni baskilamiyor ve ozgurlugume mudahale etme hakkini kendinde gormuyor cunku bana guveniyor. Biliyor ben tika basa metroya kisacik etekle binmem zaten kendi akil sagligim icin. Veya plajda tabii ki kendimi nasil rahat hissediyorsam onu giyerim.
Birgun ‘ keske guney fransaya (esimden once bi kiz arkadasimla) gittigimiz zaman ustsuz guneslenseydim. Ortam da vardi bir daha ne zaman giderim oyle diye konusurken ‘cocuk buyusun gideriz o zaman guneslenirsin.
Icinde kalmasin demisligi vardir’ :)))

Ben olsam plaja gitmem, guneslenmem sanki dunyanin sonu hayret bir sey ya. Nasil bir orta yol ariyorsunuz giymeyin ne olacak sanki? Sevgi neydi sevgi emekti, sevgi fedakarlikti ama simdilerde herkes bir acayip. Yok orta yolmus yok bilmem neymis. Yolun kenarina gecip sen nasil istersen hayatim demek cok mu zor? Adam belli ki seviyor seven adam kiskanir abi.

Üzgünüm bu cevabından dolayı trol olduğunu anladım. Şikayet ettim bye.

Sizde bazı olayları ölçüp tartma sıkıntısı var tamamen dini olsa kendine uygun kapalı biriyle birlikte olur, sevgililik yaşamaz direkt evlenir

Bu yorum gerçek mi ya

Kişinin şahsi hassasiyetlerinden dolayı oluşan kurallar konusunda ortak nokta bulunamaz. Siz kırmızı rengi sevmiyorsunuz diyelim bu konu da orta noktayı bulup eh tamam biraz severim belki diyebilir misiniz? Hayır. Ki bu basit bir örnek. Ya tamamen bambaşka bir kadına dönüşüp kuralları ona koyduracaksınız ilişkinizin huzuru ve selameti için yada ayrılacaksınız. Maalesef bu tarz vakalarda başka opsiyon yok ki sonu genelde ayrılıkla biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…