- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
kimse kusura bakmasında bana bu yaşıma kadar ne giyeceğime babam bile karışmadı kocam da olsa elin oğlunun bedenim ve giyim kuşamım hakkında kimsenin söz hakkı olamaz.eşin olacaksam söz hakkım var dedi
Daha ne yapsın ; bir yere gideceginizde, kimse görmesin diye alkol misali kese kağıdına mi sarsin sizi ?sırf bu sebepten mi
Sırf bu sebep mi dediginiz olay sizin hayatini tamam etkileyecek bir olay ama henüz farkında değilsiniz.sırf bu sebepten mi
yorumunuz çok saçma geldi kusura bakmayın. sadece bu konuda karıştı diye beni neden kese kağıdına sarsın. ne derse tav olmaya hazır olduğumu da nereden çıkardınız. size sormak yerine direk adamın ağzının payını vermediğimi nereden biliyorsunuz konuştum ve ters cevap aldığım , ikna edemediğim için burada benzerinni yaşayıp ikna eden orta yol bulan arkadaşlardan fikir istedim.Daha ne yapsın ; bir yere gideceginizde, kimse görmesin diye alkol misali kese kağıdına mi sarsin sizi ?
Yahu siz zaten adam ne derse tav olmaya hazırsınız.
Verdiğiniz cevaplar,saf saf sorular sormalar sırf insalarin sinirini bozmak için bence.
Bu konu da inandırıcılıktan uzaklaşıyor benim neznimde.
Zaten meyilli olmasanız,karışmasını istemeseniz ; bize sormak yerine direkt adamın ağzının payını verirdiniz.
Sen niye degistiriyosun?o pek değiştirmiyor bişey
şöyleki diğer konularda bir karışma yaşamadım. tüm hayatımı etkiler mi bilmiyorum ancak denize girmek yılda bir olan hatta bazı senelerde olmayan bir durum bu nedenle bu tüm hayatımı etkiler mi bunun arasında kalıyorumSırf bu sebep mi dediginiz olay sizin hayatini tamam etkileyecek bir olay ama henüz farkında değilsiniz.
Bugün mayo giymene karışan yarın etek-elbise hatta kot pantolon, bile giymene izin vermez haberin olsun Orta yol istemissiniz ama orta yolu yok ki ya ayrilacaksiniz yada tamam diyeceksiniz o zaman.
kot pantolonuma neden karışsınSırf bu sebep mi dediginiz olay sizin hayatini tamam etkileyecek bir olay ama henüz farkında değilsiniz.
Bugün mayo giymene karışan yarın etek-elbise hatta kot pantolon, bile giymene izin vermez haberin olsun Orta yol istemissiniz ama orta yolu yok ki ya ayrilacaksiniz yada tamam diyeceksiniz o zaman.
Yaşam standartlarınıza uygun bir insanla beraber olun.Ayrılın yani.plaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.
Verdiğiniz cevaplar bile çok tuhaf..yorumunuz çok saçma geldi kusura bakmayın. sadece bu konuda karıştı diye beni neden kese kağıdına sarsın. ne derse tav olmaya hazır olduğumu da nereden çıkardınız. size sormak yerine direk adamın ağzının payını vermediğimi nereden biliyorsunuz konuştum ve ters cevap aldığım , ikna edemediğim için burada benzerinni yaşayıp ikna eden orta yol bulan arkadaşlardan fikir istedim.
Kot pantolon dar sakın giyme istemiyorum onun yerine kumaş giy bol giy tarzı gibi .kot pantolonuma neden karışsın
neden ortası olmasın bende bunu anlamıyorum kabul ettirmenin bir yolunu arıyorumVerdiğiniz cevaplar bile çok tuhaf..
Ayrıl diyorlar, bunun için mi diyorsunuz ?
İleride daha kötü olur diyorlar,olabir mi diyorsunuz..
Ortası olmaz diyorlar,dinlemiyorsunuz.
Giyim kuşam için kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz..Siz zaten bunu anlamıyorsunuz.
Şimdi ben soruyorum size,benim yorumum mu saçma geldi size :)
anladım evet çok dar olursa genelde kalça kapatan uzun bişey giy dediği olmuştuKot pantolon dar sakın giyme istemiyorum onun yerine kumaş giy bol giy tarzı gibi .
Ay bi an bizim İrmik sandım, aynı tarz böyle aynı mıyır kıyır cevaplar. Bi İrmik vakası daha kaldıramam, başım ağrıyor, laf anlatacak olan buyursun valla.Verdiğiniz cevaplar bile çok tuhaf..
Ayrıl diyorlar, bunun için mi diyorsunuz ?
İleride daha kötü olur diyorlar,olabir mi diyorsunuz..
Ortası olmaz diyorlar,dinlemiyorsunuz.
Giyim kuşam için kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz..Siz zaten bunu anlamıyorsunuz.
Şimdi ben soruyorum size,benim yorumum mu saçma geldi size :)
özgürlüğünü kısıtlamasına daha fazla izin vermeSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
Bakın işte başlamış bile sizin giyiminiz sizi ilgilendirir ister kısa giyersin ister uzun bu sizin bileceğiniz iş maalesef bu zihniyette ki insanlar değişmiyor.anladım evet çok dar olursa genelde kalça kapatan uzun bişey giy dediği olmuştu
İrmik kimdi ki..Ay bi an bizim İrmik sandım, aynı tarz böyle aynı mıyır kıyır cevaplar. Bi İrmik vakası daha kaldıramam, başım ağrıyor, laf anlatacak olan buyursun valla.
inanın çöüzümü kapalı mayo bakıp bunu giymeye ikna olmak gibi görüyordum asla ikna olmadı. annemle falan görüşmeme karışacağına hiç inanmıyorum ama onun bu durumu tamamen din baskısı bence.Bunun çözümü kapalı mayo bakmak değil, o adamın gölgesini kendi güneşinizin önünden çekip, rahatça ışığa bakabilmek.
Bu karanlığa ömür boyu katlanamazsınız.
Bazı insanlar hayat dersidir, siz de öyle kabul edin ve kendi hak ve özgürlüklerinize sahip çıkın.
Hiçkimse size bu hakları altın tepside sunmayacak.
Bugün vereceğiniz en küçük taviz, hayat boyu pişmanlık yaşamanıza neden olur.
Siz bir erkeğin ip kuklası değilsiniz. Daha sevgili iken bu kadarına cüret eden, yarın anneniz ile bile görüştürmez.
Etmeyin bunu kendinize.
Dip boyasi gibi düşün..neden ortası olmasın bende bunu anlamıyorum kabul ettirmenin bir yolunu arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?