Sevgilimle Sinema Tartismamiz

Valla ben de dil konusunda takintiliyimdir. Hayatta dublaj izlemem, nefret ederim. IT filmine ben de yakin zamanda gitmeyi dusunuyorum. James McAvoy var filmde sesine dublaj yapilamaz yani olmaz Konudan da saptim ama ben olsam fimden cikar altyazili seansina giderdim.

Tam benlik konu , ben sizin yerinizdebolsam film baslayip ilk cumleyi duydugum an cantami alir cikardim filmden , kimse de beni tutamazdi orda , esimde benim gibidir , biz annemlere gittigimizde bile izin isteyip kumandadan filmleri , dizileri orjinal diline ceviririz hemen
O maydanozu mutlaka ama mutlaka katin , birakin aglasin

Linç kültürü ne kötü ya konuyla alakasız bir sürü açıklama yapmak zorunda hissetmişsiniz. Gerçi yine de linç gelmiş :)

Neyse... Bence haklısınız. Tamam kendisi dublajlı istiyorsa izlesin kalkıp gitmemişsiniz eşlik de etmişsiniz. Ee tamam işte daha ne zorluyor izle diye. Üstüne bi de atar gider yapmış. Bence konuyu büyüten sevgilin olmuş.

Bi süre maydanozu bol bol kullanın. Mutfağa da şöyle bi poster asın; :))

Eklentiler

• images.jpeg.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 55
Ahahaha cok guldum yaaa. Pek guzel anlatmissiniz. Onden onden uyardiginiz hic bir seyi soylemeyecegim,tarzim degil. Sadece iki elimi gokyuzune kaldirip Allahim diye bagirmak istiyorum su anda
Hay siz cok yasayin

Bence siz asla ayrilmayin
Beriki maydanoza sebep oturup agliyor, siz altyazi dublaj hikayesine cilgin atiyorsunuz velhasil bir acaip cift olmussunuz...ayrilip normal insanlarin basini da yakmayin (hani marjinal bizdik)

yıl olmuş 2019 hala dublajlı film
ben de izleyemem
en büyük derdiniz bu olsun ayrıca

Bende aynı orijinal sesiyle izlemeyi severim filmleri ama sen sanki baya abartmışsın gbi geldi boşyere

Evlendin çocuğu olsun görürüm adetin yakınlığını kim takıyor
Yok o dönemler kocam hiç yardım etmiyor boşansam mı falan şeklinde bir başlık açılabilir
Ama bu başlığı her an hepimiz açabiliriz yani , çocuğu olan her ana bi dönem kocasını beyninde boşuyor bence belki de adey dönemi yakınlen boşuyoruzdur
Heeşeyin başı adet bence hahahs

Tatlım ilişkiler iki kişiliktir. Maydanoz yenen bişey filmle aynı kefeye koyma bu durumu. Sen öyle izlemek istiyosun ama düşünsene sevgilin bu durumdan hiç hoşnut değil. Ortak payda da buluşmaya çalışın. Beraber başka bir filme gidin sende tek başına gidip filmi orjinal haliyle izleyebilirsin mesela. Herşeyde illede ben deme. Adama da hak ver.

Aynen ya dönem dönem oluyor heleki sen gece uyanıp olupda sabaha kadar adam uyuyor bide üstüne bugün iyi uyuyamadim diyorsa

Eşim müzik öğretmeni. Detone olan sanatçılara karşı sizin gibi aşırı tepkisi var. Bana şöyle tanımlıyor tam olarak anlamam için. Tebeşiri tahtaya sürdüğümüzde bir ses çıkar ya gıcırrr şeklinde, içimiz böyle tuhaf olur, onun da o şarkıcıları dinlerken öyle oluyormuş. Bende de tersi gibi hiç müzik kulağı yok. Hiç anlamıyorum. Acayip Hayko cepkin hastasıyımdır.o da çok detone oluyormuş. Ama eşim internette bize 3 saat uzaklıkta bir yere konsere geldiğini okumuş, bunu söylediğime çok pişman olacağım ama gel gidelim dedi. Hem de en önden saatlerce dinledi konseri. Aynı şekilde çok uzun yol yaparız, araçta neden açmıyorsun müzik der. Sadece her gün her gün dinlersem, bi de sabah okula 7 de gidiyoruz o zaman bağırtırsam kapatsak mı acaba der. Sizin yaptığınızı bana yapsa çok kırılırım.

Hay agziniza sağlık

Ayy o filmi cocukken izlemistim, ne ürkütücü bir filmdi ya o. Üniversitedeyken hocamız bir derste teker teker hepimize nelerden korktugumuzu sormustu. siniftaki genclerin hemen hemen yarisina yakini bu soruya "palyaço" yanitini vermislerdi. Bana göre bu korkunun müsebbibi bu filmdir Degisik bir film anlayisiniz varmis valla tebrikler.

4 gözle bekle bekle sonuç hüsran. Hayalkırıklığina uğramaniz normal. corbaya maydanoz katma iyi fikir bence, o bunu çoktan hak etti

Kusura bakmayın her şeyi orjinalinde seviyorsunuz ama yazı dilinizin sinema dilinden daha fazla takıntı olacak durumu var.. Bol argo içeriyor..

Ayyy allahım ya bende türkçe dublaj izlemiyorum ama sevgilim almış bir kere oturur izlerim bu ne saçma ergen tribi allah aşkına uzatmışda uzatmışsınız

Marvel türü filmlerden nefret ederim.
Kocam cinemaya bilet aldım diye beni o filme götürdü.
Ne yani beni bu filme mi getirdin gerçekten dedim?
Evet nolmuş bikerede benim için bişey yap dedi.
Bende : patlamış mısır , çikolata ve icetea alırsan oki dedim konuyu kapadım.

Yani diceğim şu : arada böyle şeyler olur.çokta şaaaapmamak lazım.hayat kısa kuşlar uçuyor....

O filmi deli gibi bekliyorum ama bebeğim var. Bensiz o kadar uzun süre kalamaz eşim ben beklerim dolanırım avm de sen gir izle falan diyor ama ben başıma geleceği biliyorum. En heyecanlı yerinde arayıp bu ağlıyor diyecek

İzleyebilme imkanını kıslandım o yüzden konuda bahsedilen bey haklı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…