- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi Black Wine
-
İnsan takıntılı olabilir ama bunu çocukça ifade etmek bence çok gereksiz....Ben de filmleri Türkçe dublajlı izlemiyorum ,izlemek istemiyorum ,bu konuyla ilgili söylediğin herşeye katılırım.Erkek arkadaşın da biliyordur ,dikkat etmesi gerekir ,hele ki uzun zamandır beklediğim film ise..sinir bozucu olur ben de çok mutsuz olurdum.Ama gelelim tavırlarına ,bu kadar fevri hareket etmek doğru değil. Hani gözünü kapatmak felan fazla geldi bana ,mutsuzluğunu ifade edebilirsin ama bu şekilde değil
Sevgilisi de yemeğe maydanoz koyduğunda çok rahatsız oluyormuş. Kısasa kısas yapsın bari dedimSaat çok geç oldu hatta sabah oldu ondan midir anlamadım bu maydonoz olayını
Saana lanet olsun çünkü sen de anana lanet etmişsinBizim için komedi filmi özeti çıkarmışsınız teşekkürler. O F***'ların yerine nasıl lanet ederler Kahrolası federaller.......
Benim kimseyi kırmak gibi bi niyetim yoktu, burda sadece bu gibi konuların ciddiye alındığını söylemek istedim, "ne var bunda bize ne" diycek olanlara karşı. Yine de alınan olduysa özür dilerimVe lütfen başkalarının yaşadıklarını , " kaynana görümce , şiddet, aldatma " diyerek orneklendirmeyin, kırıcı olabiliyor.
Derdinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatmak için bu şekilde orneklendirmeye lüzum yok.
Onun sana ve sevdiklerine saygi duymasini istiyorsun ama sen neden duymuyorsun. O da o sekilde seviyor demekki. En azindan sessizce izleyebilirdin. Bos yere tartisma cikartmissin. Ayip etmissin. O sana bunu yapsaydi mesela nasil davranirdin?
Ayrica o filmi gecen kardesimle izledik 1.serisini ya ne sacma ne gereksiz bir filmdi oyle. Amacini bile cozememisti. :ad
Uyukladım zaten o bana bulaştı napıyosun niye izlemiyosun diyeBen de takıntılıyımdır asla ve katiyyen dublajlı film izleyemem de kavga etmek yerine köşede uyuklardım niye kavga ediyosun güzel canınıza yazık
Öpüverseydin ayy canım içim geçmiş kusura bakma diyeUyukladım zaten o bana bulaştı napıyosun niye izlemiyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?