Sevgilimle Sinema Tartismamiz

Öff aynı takıntıya sahibim.
Nişanlım ingilizce bilmiyor ve alt yazıyı da hızlı okuyamadığını söylüyor :)
Ama ona rağmen genelde alt yazılı filmler tercih ediyoruz. Kaçırdığı bir şey olursa da arada konuşuyoruz.
Bazen de nefret ettiğim halde saçma sapan Türk filmlerine gidiyorum inanın katlanması çok zor oluyor . Çünkü ben bilim kurgu ve korku çok seviyorum. Gidip ilk okul kafası filmler izliyorum s, sadece onun da gönlü olsun diye.
Evimize netflix aldım. Onu da kendime benzeticem umarım

İnsan takıntılı olabilir ama bunu çocukça ifade etmek bence çok gereksiz....

Konunda abartı görmedim, Haklısın sinir olmakta.
Bende senin kadar tepki gösterirdim sanırım.
Takıntılı olduğunu bildiği halde hem dublajlı film bileti alıp hemde terslenmesi saçmalık.
Sende doğal olarak önemsenmediğini düşünüyosun.

Konuşarak anlamıyorsa artık direk sende onun canını sıkacak türde bişey yapmalısın. Hoş onu da anlar mı bilemem.

Ben de sizin gibi dublaj sevmem. Yine de böyle bir durumda kalsam izlerdim. Sonra orj. haliyle tekrar izlerim ne olacak... O filmi hiç izlemeseniz ne olurdu ki? Mutlu olmak lazım. Belki saçma gelecek ama o kötü dublajı duyabiliyorsunuz. Bu bile mutluluk için yeterli değil mi?

Valla sonuna kadar hak veriyorum sana nefret ederim dublajdan. Ayrica koca adamin korktum elimi tut gozumu ac tribi filan ne bileyim cocuk sanki. Itici.

Ben sizi anladım. Geçen çok istediğim filme gittiğimde arkamda tüm film boyunca çatır çatır sohbet eden iki görgüsüz yüzünden tüm hevesim kaçtı. Ben çıkışta onları yakalayamadım ama sizin keyfinizi kaçıran hazır elinizin altındayken evinize bayağı bir maydanoz stoklayın bence :)

Benim kimseyi kırmak gibi bi niyetim yoktu, burda sadece bu gibi konuların ciddiye alındığını söylemek istedim, "ne var bunda bize ne" diycek olanlara karşı. Yine de alınan olduysa özür dilerim

Ben de takıntılıyımdır asla ve katiyyen dublajlı film izleyemem de kavga etmek yerine köşede uyuklardım niye kavga ediyosun güzel canınıza yazık

Valla ben yanlışlıkla böyle bişey yapmış olsam, özür üstüne özür diler filmden çıkmayı kendim teklif ederdim. Onun hassasiyetleri hep yemek üzerine olduğu için ordan örnek veriyorum, ben yemeğe onun sevmediği bişey attığım zaman farkında olmadan, özür dileyip tek tek ayıklıyorum tabağından, bi zahmet o da beni umursasın yani

Ben de takıntılıyımdır asla ve katiyyen dublajlı film izleyemem de kavga etmek yerine köşede uyuklardım niye kavga ediyosun güzel canınıza yazık
Uyukladım zaten o bana bulaştı napıyosun niye izlemiyosun diye

Sevdiği bir yemeğe özenip, yapsanız,
Keyifli bir akşam geçirirken içinde maydanoz var diye gecenizi zehir etse,
Yemeğe burun kibarsa, ağzına fermuar çekip otursa, yemede, içmese, öylece sınırınızı bozsa, ne hissedersiniz?

Ben de türkçe dublajdan nefret ederim.
Filme odaklanamam.
Ama sevdiğim adamın kalbini de bu yüzden kırmam
Yada benzer şeyden beni kırsa, hos karsilamam.

Onu söylemeyin bunu söylemeyin resmen azarlamışsın buradaki herkesi. Sevgiliniz kaprisinizi ceker ama burdaki kimse sevgiliniz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…