Sevgilimle Sinema Tartismamiz

Konu dışı yorum yaptığımı görmedim.
Sorun şu konuyla ilintili biçimde yani herkesi kontrol etmek isteyisiniz. Kac kişi sizin gibi başlıyor ki konusuna misal ordan pay bicelim. Tek ben değil bir çok kişi takılmış böyle azarlar gibi konusan kişilere insanin yardim edesi gelmiyor.

Git sevgiline kız niye kızdın simdi söyle demeyin böyle demeyin sen ne duymak istiyorsan kendine söyle o zaman buraya niye zahmet ettin te Allammm yaaa

Git sevgiline kız niye kızdın simdi söyle demeyin böyle demeyin sen ne duymak istiyorsan kendine söyle o zaman buraya niye zahmet ettin te Allammm yaaa
Şimdi şöyle ki, gerideki yorumlarda bir hanımefendi açıklamış zaten, daha önce ne zaman konu açsam, ya da başkalarının açtığı konulara denk gelsem, sürekli konuyla alakası olmayan yorumlar yapan insanlara rastlıyorum. Sevgilimle tatil konusunda bi anlaşmazlık yaşadık onunla ilgili konu açtım gelen yanıt "sen de çalış o zaman hem adamın parasını yiyosun hem şikayet ediyosun", sevgilimin dağınıklığıyla ilgili konu açtım yine "hem adamın parasını yiyosun hem şikayet ediyosun". Bu sitede bazı hanımlar benim sevgilimle birlikte yaşıyo olmamı "adamın parasını yemek" olarak görüyolar, aramızda nikah olsaydı böyle görmeyeceklerdi ama. Ben napıcam tatil işini diyorum "sen de işe gir" diyo, adam dağınık diyorum "dışarısı aç kurtlarla dolu farkında mısın" diyo. Şimdi soruyorum yani NE ALAKASI VAR!? Bunlardan sıkıldığım için başta o uyarıları yaptım kontrol delisi olduğumdan falan değil. Yoksa kimsenin bana haksız olduğumu söylemesiyle bi derdim yok haksız da olabilirim, ama alakasız konulardan karşındakini aşağılamak amaçlı yapılan yorumlar bana aşırı ezikçe geliyo ve tahammül edemiyorum anlatabildim mi?

Sizden daha büyük dertleri olanlar gelsin özür dilesin bi de sizden isterseniz? Erkek arkadaşınız kaprisinizi çekiyor olabilir ama burası kapris yapacağınız türden bi yer değil. Bu tarz can yakıcı dertlerinizi yakın arkadaşlarınızla paylaşırsanız daha çok verim alırsınız tabi varsa

Zaetn siz gözümü kapattınız diye sizi suçlamasından belliki o sizin kadar takıntılı.İzlemenize dahi karışmış.Size esnek olun vs falan filan derdim ama burda sorun sevgilinizin benmerkezcil olup olmaması sanırım.Onu en iyi siz tanırsınız, hep böyleyse konuşun kendini bir gözden geçirsin bence.Tabi iğneler gibi olursa dikkate almaz.Bdv'de böyle can sıkmayan konulara alışık değilim

Dublajı farkettiğiniz anda filmden çıkıp gişede en yakın altyazılı seansla değiştirmek için konuşsaydınız keşke. Ben de sinir olurdum dublajlı izlesem.

Bende orijinal izlemeyi cok severim eşim takip edemedigi icin dublajli seviyor sizin yerinizde olsam bende bozulurdum

Allah sevgiline sabır versin ben onun yerinde olsam kapi orda der seni yollar mis gibi yalnız izlerdim filmi...
Kendi huyunu biliyorsan sinema olayi devreye giriyorsa ben ayarlayım demeliydin... gereksiz trip yapıyorsun... Hayat müşterek herkesin zevki başka ama bazen sen ona bazende o sana istemesenizde ayak uydurmak zorundasınız...
Allah baska dert vermesin...

Yani şöyle bir şey var dikkat etmemiş olabilir dublajlı olduğuna. Bir de sizin bu kadar takıntılı olduğunuzu biliyor muydu? Çıkmak istediğinizde engellemesi saçma olmuş. Ama bu kadar uzatmanız da saçma olmuş.

Haklılık payın olabilir önceki konulardan dolayı ama bende yorum yapmak için girdiğim bir sitede ilk paragraftan kk olarak yargılanmayı hoş bulmadım bende burada haklıyım.
Yargılara gelirsek burada herhangi bir evliye de hemen boşan deniyor misal hatta bazen konuyu okuyup yorumlara bakmadan kesin yazıldı dediğim yorumlar oluyor. Demem o ki kimsenin ağzı torba değil buzesin derler. O yüzden o tarz yorumları görmezden gel. Herkes her şey hakkında konuşuyor burada eğer konuya o tarz baslamazsan daha iyi yanıtlar alırsın. Öneri sadece gerisi top sende.

Bence sevgi ilişkilerinde takıntılara yer yoktur. Ne bileyim ben de asla dublajlı film izlemezdim. Hatta saçma sapan çakallarla dans gibi filmlerin fragmanını bile izlemezdim. Tarzım değil çünkü ve aptalca geliyor. Ama eşim alt yazılı film sevmiyor ve bu tarz filmleri zaman geçirmek için izliyor. Benim için hiç sorun değil artık bunlar. Çünkü önemli olan eşimle vakit geçirmek. Yeri geliyor o da hiç hoşlanmadığı bir şeyi benim için yapıyor. Takıntılarınızdan kurtulmaya çalışıp,sevdiğiniz insanla geçirdiğiniz her dakikanın kıymetini bilin bence. Allah daha kötü dertler vermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…