- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Black Wine
-
Sevgilisi maydonozu sevmiyor koyunca yemeğe ağlıyor
Teşekkür ederim arkadaslar :)Sevgilisi de yemeğe maydanoz koyduğunda çok rahatsız oluyormuş. Kısasa kısas yapsın bari dedim
Konu dışı yorum yaptığımı görmedim.Hanımefendi sanki konu dışı saçma sapan yorum yapicakmissiniz da ilk paragrafı görünce hevesiniz kursaginizda kalmis gibi yazıyorsunuz. Konu dışı yorum yapmak sizin için gayet normal biseyse birşey diyemiyorum, ben burayı egomu tatmin etmek için değil insanlara da kendime de yardımcı olmak için kullanıyorum, o yüzden sadece kişinin egosuna hizmet eden yorumları da hoş göremiyorum. Posta koymadan önce benim gösterdiğim tepki mi mantıklı sizinki mi bi düşünün bence
Konu dışı yorum yaptığımı görmedim.
Sorun şu konuyla ilintili biçimde yani herkesi kontrol etmek isteyisiniz. Kac kişi sizin gibi başlıyor ki konusuna misal ordan pay bicelim. Tek ben değil bir çok kişi takılmış böyle azarlar gibi konusan kişilere insanin yardim edesi gelmiyor.
Şimdi şöyle ki, gerideki yorumlarda bir hanımefendi açıklamış zaten, daha önce ne zaman konu açsam, ya da başkalarının açtığı konulara denk gelsem, sürekli konuyla alakası olmayan yorumlar yapan insanlara rastlıyorum. Sevgilimle tatil konusunda bi anlaşmazlık yaşadık onunla ilgili konu açtım gelen yanıt "sen de çalış o zaman hem adamın parasını yiyosun hem şikayet ediyosun", sevgilimin dağınıklığıyla ilgili konu açtım yine "hem adamın parasını yiyosun hem şikayet ediyosun". Bu sitede bazı hanımlar benim sevgilimle birlikte yaşıyo olmamı "adamın parasını yemek" olarak görüyolar, aramızda nikah olsaydı böyle görmeyeceklerdi ama. Ben napıcam tatil işini diyorum "sen de işe gir" diyo, adam dağınık diyorum "dışarısı aç kurtlarla dolu farkında mısın" diyo. Şimdi soruyorum yani NE ALAKASI VAR!? Bunlardan sıkıldığım için başta o uyarıları yaptım kontrol delisi olduğumdan falan değil. Yoksa kimsenin bana haksız olduğumu söylemesiyle bi derdim yok haksız da olabilirim, ama alakasız konulardan karşındakini aşağılamak amaçlı yapılan yorumlar bana aşırı ezikçe geliyo ve tahammül edemiyorum anlatabildim mi?Git sevgiline kız niye kızdın simdi söyle demeyin böyle demeyin sen ne duymak istiyorsan kendine söyle o zaman buraya niye zahmet ettin te Allammm yaaa
Ona da "konuşmak için doktora para mı vericem" derBence çift olarak dr gözükün :)
Sevgi icin tabiki ikinizde para vericeksiniz? Niyetler iyi ve ciddi ise.. Bence teklif etmelisin ?Ona da "konuşmak için doktora para mı vericem" der
miss gibi bir maydanoz aşı yemeyi hak etmiş.Ama ben onun yemeğine maydanoz koysam oturur ağlar bile ki koyucam sonra da "e böyle ye nolcak canım huzursuzluk çıkarma" diycem.
Hahaga bayıldım yorumunuzaBakın bu bir dertsizliktir
Haklılık payın olabilir önceki konulardan dolayı ama bende yorum yapmak için girdiğim bir sitede ilk paragraftan kk olarak yargılanmayı hoş bulmadım bende burada haklıyım.Şimdi şöyle ki, gerideki yorumlarda bir hanımefendi açıklamış zaten, daha önce ne zaman konu açsam, ya da başkalarının açtığı konulara denk gelsem, sürekli konuyla alakası olmayan yorumlar yapan insanlara rastlıyorum. Sevgilimle tatil konusunda bi anlaşmazlık yaşadık onunla ilgili konu açtım gelen yanıt "sen de çalış o zaman hem adamın parasını yiyosun hem şikayet ediyosun", sevgilimin dağınıklığıyla ilgili konu açtım yine "hem adamın parasını yiyosun hem şikayet ediyosun". Bu sitede bazı hanımlar benim sevgilimle birlikte yaşıyo olmamı "adamın parasını yemek" olarak görüyolar, aramızda nikah olsaydı böyle görmeyeceklerdi ama. Ben napıcam tatil işini diyorum "sen de işe gir" diyo, adam dağınık diyorum "dışarısı aç kurtlarla dolu farkında mısın" diyo. Şimdi soruyorum yani NE ALAKASI VAR!? Bunlardan sıkıldığım için başta o uyarıları yaptım kontrol delisi olduğumdan falan değil. Yoksa kimsenin bana haksız olduğumu söylemesiyle bi derdim yok haksız da olabilirim, ama alakasız konulardan karşındakini aşağılamak amaçlı yapılan yorumlar bana aşırı ezikçe geliyo ve tahammül edemiyorum anlatabildim mi?
Evlendin çocuğu olsun görürüm adetin yakınlığını kim takıyorHahaga bayıldım yorumunuza
Bence adeti yakınken gitmiş sinemaya
Bence yemeğine maydonoz koyup misilleme yaparak devam etmeli olayın kahramanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?