Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni kimliklerde Medeni hal bilgisi yer almıyor ki. Bu konuda Şüphem olsaydı bir yolunu bulur minik kibarcık bir msj atardım eski eşine varlığımı belirten. Ama diğer tüm söylediklerinizde haklısınız.Lafta mangalda kül bırakmaz,icraat sıfır. Kullanılmış olduğumu, verdiğim kadarının 3'te 1'ini almadığımı yeni yeni kabulleniyorum.İnsanlik hali değilmi zaten ,gerçekler çığlık atsada kulak tıkamak

"bazı eklemeler daha doğrusu eksilmeler oldu" anlamadım bunu başka şeyler mi oldu aynı evde kalmaları dışında
Değer anlamında eksilmeler. Seneler bazı ilişkilerin köklerini güçlendirirken, bazılarında olandan çalmıyor mu? İlk 2 yıl harikaydı zaten,orada bırakıp uzatmaları oynamasaydım keşke
Şu ayrılıklar tatillere denk getirilmemeli ya, şimdi çocuklarla kutu kutu pense oynasaydim zıkkımın kökü der geçerdim

Annesi sizi tabi ki sever bu yastan sonra oglunun boklu donunu yikamaktan kurtarmissiniz kadini
Bi onu yapmamışım hayret ama istedi,pis kiyafetlerini benim evime getirmek yıkayıp kurutup teslim edeyim istedi. Nasıl olmuş hayır demissem arada bir akli melekelerim devreye girmiş demekki

Koşun koşun küçük bir gelişme var
Buraya yorum yazarken kapı çaldı,ihtimal vermedim o olabileceğine çünkü tatildeler biliyorum.
Kapı aralığından baktım,O. "Hemen s.ktir git buradan" deyip kapıyı çarptım,tin tin gitti. İçim buzzz gibi fresh oldu. Eskiden "dur bi konuşalım bakalım ne diyecek" derdim.
İkinci ağızdan duymaya görmeye ihtiyacım vardı bulunduğum konumu bu yüzden hepinize tek tek teşekkür ederim İyiki 12 yıl sonra başka bir derdim için buraya yazdım güç buldum,teselli oldum, ışık sızdı mağarama

Bravo gitsin sömürecek başkasını bulsun

Ayrılamıyorlar işte, aralarında kopmaz bağlar var. Senden sonra da olacak. Herkes gidecek o kadın kalacak. Öyle yani. Kabulsen içine siniyosa buyur.

Ona göre de eski karısı bu konumda inanır mısın? Onsuz hayat düşünemiyo adam.

Ahh yok tabi sizde haklısınız düşünceniz de ama o sadece bir devlet memuru ve kazancının yarısını oğluna gönderir. Konu hiç orası değil, hatta ben yemek yaparım çoğunlukla bende yer
Şu model takıntılı herif çekecektin bari zengin olaydı. Allahın açını almış besliyon evinde, eski karısına da karnı tok gidiyo.

O Avrupa sayıklayan arkadaşlar mehir düğün deyince bi köylüleşiyorlar aklın durur.

Evet mantık konuşursa tamda bunları söyler Evlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin
Çocuğu tek başına büyüteceksin. Adam yine kazık kadar kamışına su yürümüş oğlunu bahane edip eski karısına koşacak.

Ay onu biliyom ben Kıza kahve dondurma ısmarlamıştı, kız da paran yoksa söyleseydin yapardık bişeyler ben açtım falan demiş buna bi tartışmışlar, velet kızı golddigger yaptı hemen. Erkekler bile sen salak mısın oğlum yemek isteyen golddigger mi olur dedi. Kahve ile dondurmayı helal etti hızını alamayıp. Eskiden sarma börek yapanlar vardı kıymetini bilemedik diye hayıflandı. Şaka gibi veletti.

Ya bu yeni nesil zaten çöp de bunları örnek alan Twitter kullanan y kuşağı da x kuşağı da sapıttı. Ciddi ciddi yedirdiği yemeği, benzini, kahveyi, aldığı hediyeyi hesaplayan tipler var bir dolu.

Zeka mı? Adamda zeka olsa kendisini boşayan kadının peşinde koşup durmaz. Asıl zeka kadında, evlilik sorumluluğu almadan adamı mum etmiş, 24 yaşında evlenmesi gelmiş çocuğa maaşın yarısını gönderten de o kadın, istese el atar duruma, kazık kadar oldun bi işe gir der, ama en güçlü kontrol aracı elinden gideceği için yapmıyor. Asıl zeki olan kadın git ona aşık ol madem seni zeka etkiliyor.

Sarkık markık valla mum etmiş adamı, kadın kendi boşadığı halde adam ayrılmıyo dibinden. Bu safım sanıyo ki eşşek kadar oğlunun yüzü suyu hürmetine.

Karnını doyurmaya devam et kışlık da alsın kadına. Böyle bir kadına saygı duy bence de ya, senin hayallerini yaşamakla meşgul.

Yavrucum seninki kadına aşık, çocuk sadece bahanesi, annesi belli ki istemiyo bu kadını, utanmış ben karımdan vazgeçemiyorum demeye, çocuğum için demiş sorana. Şurda aç 10 konu oku, hepsi çocuğum için diyor. Herkes bu kadar çocuk hastasıysa memleket neden bu kadar sorunlu insan kaynıyor? Annesi seni oğlunun eski eş takıntısına çare olarak görüyor, yoksa onun da sana bayıldığı yok. İki tane ters fikir belirt bak nasıl düşman oluyor sana da.

Çıkmadan bi uğrayıp şunun gazını alayım demiştir.

Adamın "çocuk" dediği 24 yaşında, çocuğu bahane ediyor ama ortada çocuk yok. Hiç acımıyorlar bu konu sahibesinin psikolojik yönden sağlıklı olmadığını geçmişte bir yerlerde bir şeyleri tetiklediğini anlamış adam sömürüyor da sömürüyor. Kendi kızına yapılmasını ister miydi asla istemezdi ama el kızına acıyan yok. Bu konuda her ne kadar bazen eski eşe hakaret vs. gibi şeyler yaparak kendini kaybetse de ben sadece konu sahibine üzülüyorum olan sadece ona oluyor diğerlerinin hepsi keyfinde.
Konu sahibi kimsenin sana acıyacağı yazık diyeceği yok, dilerim kendini kurtarabilirsin. Sana senden başka derman yok.

Karnını doyurmaya devam et kışlık da alsın kadına. Böyle bir kadına saygı duy bence de ya, senin hayallerini yaşamakla meşgul.
Benim hayallerimi siz nereden bileceksiniz ki? Benim boşanıp eski kocamın sırtından geçinmek,misafircilik oynamak gibi hayallerim yok.Belki yine nostaljik gelecek size ama oturup her gün makarna yerim(çok severim:) yinede eski eşten medet umman,saygı duyamıyorum siz duyabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…