- 24 Şubat 2025
- 77
- 189
- 8
- 31
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Biride çıksın erkekler prens desin,şehzade desin,kral desin, padişah desin dede denilecek adama sevgilim demesin yaaŞimdiki erkekler o kadar prenses olmuş ki genç nesil yaşlılara yöneliyor herhalde
Öyle değilse 56 yaşındaki amcaya konu açılmazdıLütfen öyle olmasınağlarım
Adamın parasini da eski eşi yiyormuşÇünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Genelde onun üstünden çıkıştım bugüne kadar,busefer hedefimi değiştim. İstanbul'daki olası depreme karşı bu bölgede yazlık ev aldı adaminda desteğiyle. Hemcinsime saygı duyacaksam haketmeli,hanginiz bosandiginiz adamın evinde kaldınız ,onuda evinize aldınız,oldu geldi karşı koyamadiniz heryeriniz akraba dolu gidip kalmazmiydiniz gidene kadar. Siz duyun saygınızı
Aynı şeyi düşündüm yazmadım hahahahOnun altını bezlerken.
Kuzum o kadın da "kızın aklı yok ..benimkinin evini temizliyor..kadınlık yapıyor..yemeğini yedirip tertemiz bana gönderiyor" diyordur.Sen ..kendine gerçekten saygı duyuyor musun acaba? Hani bu adam kapına dayanınca ne oluyor sence ? O binada oturan sensin ..adamın değil senin garip davranışlarını görüyor komşularınÇünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Genelde onun üstünden çıkıştım bugüne kadar,busefer hedefimi değiştim. İstanbul'daki olası depreme karşı bu bölgede yazlık ev aldı adaminda desteğiyle. Hemcinsime saygı duyacaksam haketmeli,hanginiz bosandiginiz adamın evinde kaldınız ,onuda evinize aldınız,oldu geldi karşı koyamadiniz heryeriniz akraba dolu gidip kalmazmiydiniz gidene kadar. Siz duyun saygınızı
Kuzum o kadın da "kızın aklı yok ..benimkinin evini temizliyor..kadınlık yapıyor..yemeğini yedirip tertemiz bana gönderiyor" diyordur.Sen ..kendine gerçekten saygı duyuyor musun acaba? Hani bu adam kapına dayanınca ne oluyor sence ? O binada oturan sensin ..adamın değil senin garip davranışlarını görüyor komşularınÇünkü onada ayrı tavım. Seviyorsa tekrar alsın,sevmiyorsa aynı çatı altında barınmasın. Bu noktada benim varlığım yokluğum bunun hiçbir önemi yok.
Evli değil yazmıştım önceki sayfalarda görmezden gelmedim,4yıldır neredeyse tüm ailesiyle sıkça görüştüm annesi çok sever beni ve hep ona kızar evlenin artık diye(öyle bir düşünce iki taraftada hiç olmadı) Belge konusuna gelirsek aynı eşle çocuğuna olan özlemi dayanılmaz hâle gelince 2kere evlenmiş,ben ilk boşanma kağıtlarını gördüm.Zaten her hangi bir yabancı değil.Şöyle söyleyim ikimizde yıllardır aynı okulda memuruz. Bu yüzden dikiş tutturamadim her gün yan yana gelmemiz, yüz yüze bakmamız gereken yerdeyiz.İnsanlar defalarca kimliğini/bir belgesini gördün mü nasıl bekar olduğuna eminsin demişler görmezden gelmişsiniz. Bu adam hala bu kadınla -belki sadece kağıt üstünde- evli büyük ihtimalle. Siz de ya bunu açıkça biliyor ya da bildiğiniz halde kimliğe falan bakmayıp bilmiyormuş gibi yapıyorsunuz. Buraya soru açma sebebiniz de adamı gerçekten bırakmak istemeniz falan değil. Eski karısıyla diye kızmışsınız, o arada arkasından atıp tutacak içinizi rahatlatacak yer arıyorsunuz. Sonra barışıp bir sonra ex eş ziyaretine kadar ortadan kaybolacaksınız. Size burada bu adamla olmanızın sizin için ne kadar zarar verici olduğunu ve ayrılmak için ne yapmanız gerektiğini ne kadar anlatsak boş. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki. Sokakta sizinle görülmekten rahatsız, 4 senedir ağzına evlenme lafı almamış, etrafıyla sizi tanıştırmayan, cinsellikte zevk vermeyen adamla aklı olan, kendini seven insan beraber olmaz zaten. Siz ne olursa olsun yeter ki beni sevsin bensizlikteb korksun diye düşünüyorsunuz kendinizi ve bu ilişki yüzünden hayatta mahrum kaldıklarınızın umurunuzda olmadığı ortada.
Hayır sormuştum "oğlum söylemiştir"demişti, sadece oğullarıyla alakalı konuları konuşuyorlar. Eski eşinin hayatında biri olup olmadığı ile ilgili tepkisini ölçmek için kac kere tuzak sorular sordum. "Olabilir o ,onun hayatı bilgim yok" demişti. Aslında bir üyenin de önceki sayfalarda uzun uzun yazdığı gibi biz alışmışız kavga dövüş biten evliliklere, dostça biten ve dostça devam eden evlilikleri yadirgiyoruz. Aralarında dostluktan ileri birşey olmadığını ispatlayamam,fakat olduğunu da en ufak sezmedim. Bu zamana kadar en büyük sorun senede 2kere aynı çatı altında olmalarıydı, artık bazı eklemeler daha doğrusu eksilmeler oldu. Yani dönüşü yok... Bu kadar hazirlanmisken artık çıkmam lazım yola,soyunup oturamam...Ayrıca insan 4 senelik sevgilisine nasıl eski eşin beni biliyor mu diye soramaz? Evindeki eşyadan anlam çıkarmaya çalışacağınıza sorsanıza? Adam sizi o kadar sallamıyor ki sorarsanız rahatsız olur sizi istemez diye mi korkuyorsunuz? Sizin gözünüzde adamın sizi sevdiğine dair tek belirti küsünce kapınıza gelip manipüle etmesi, o yüzden küfürlü hakaret dolu mesajlar atıp engelliyorsunuz şu an. Kapıya gelip sizi ikna etsin siz de bilerek kanın diye. Ayrılmak isteyen çat ayrılır yüzüne de bakmaz.
"bazı eklemeler daha doğrusu eksilmeler oldu" anlamadım bunu başka şeyler mi oldu aynı evde kalmaları dışındaHayır sormuştum "oğlum söylemiştir"demişti, sadece oğullarıyla alakalı konuları konuşuyorlar. Eski eşinin hayatında biri olup olmadığı ile ilgili tepkisini ölçmek için kac kere tuzak sorular sordum. "Olabilir o ,onun hayatı bilgim yok" demişti. Aslında bir üyenin de önceki sayfalarda uzun uzun yazdığı gibi biz alışmışız kavga dövüş biten evliliklere, dostça biten ve dostça devam eden evlilikleri yadirgiyoruz. Aralarında dostluktan ileri birşey olmadığını ispatlayamam,fakat olduğunu da en ufak sezmedim. Bu zamana kadar en büyük sorun senede 2kere aynı çatı altında olmalarıydı, artık bazı eklemeler daha doğrusu eksilmeler oldu. Yani dönüşü yok... Bu kadar hazirlanmisken artık çıkmam lazım yola,soyunup oturamam...
İlk boşanma kağıtlarını görmeniz ikinci evlilikte de boşandıkları anlamına gelmiyor ki, 4 yıllık sevgilinizin kimliğinin güncel halini bilmiyorsunuz yani. Annesi size hayran olsa ne yazar adam sizi sevmiyor, genç bulmuş bitene kadar takılıyor, bu uğurda eski eşiyle vakit geçirmekten vazgeçmemiş bile. Burada herkes size üzüldü bakın, kendinizi hiç olmayacak biri için üzmenize üzüldü. Siz de kendinize değer verin yazar, gelirse yüz vermeyin sizi mutlu edecek değer veren biriyle olun.Evli değil yazmıştım önceki sayfalarda görmezden gelmedim,4yıldır neredeyse tüm ailesiyle sıkça görüştüm annesi çok sever beni ve hep ona kızar evlenin artık diye(öyle bir düşünce iki taraftada hiç olmadı) Belge konusuna gelirsek aynı eşle çocuğuna olan özlemi dayanılmaz hâle gelince 2kere evlenmiş,ben ilk boşanma kağıtlarını gördüm.Zaten her hangi bir yabancı değil.Şöyle söyleyim ikimizde yıllardır aynı okulda memuruz. Bu yüzden dikiş tutturamadim her gün yan yana gelmemiz, yüz yüze bakmamız gereken yerdeyiz.
Buraya hiç tanımadığım yabancılara kalbime döktüm çünkü itici bir güce ihtiyacım var.En son 12 yıl önce boşanma aşamasında olduğum donem buraya konu açmıştım, yaşayan bilir bunalım nirvanadır o dönem,ama burası bende etkili oluyor tetikliyor"Acaba nasıl yapsamda ayrilmasam" temalı bir konu yok ortada,aksine ben ayrıldım ama zihnim ve kalbim yılların getirdiği alışkanlığı zırt diye yok saymıyor. Asıl maksadım benzer yaşanmışlıkları olanların bu dönemleri nasıl atlattıklarını görmeyi istemek...Konu açarken belki biryerlerde aynı hastalığa tutulmuş kurtulmuş kadınlar tanırım dedim.Yaniliyorsunuz kendi kendimin umrunda olmasam Kader deyip teslim olurdum.Burada yada hiçbir yerde bahsini dahi açmaz hayatıma bakardım...
Bilâkis hiç romantik değilim, öyle hissedilmesine şaşırdımYahu bu kadar dram, romantizm, arebesk sizi yormuyor mu? Okurken beni yordu çünkü. Konuya zaten yorum yapmıştım ama dayanamadım tekrar yazıyorum.
Yok içinizdeki saltanat, kalbinizdeki kor, bilmem nerdeki yangınlar böyle uzar gider.
Olaylara neden rasyonel yaklaşamıyorsunuz? İki kere iki dört eder diyerek kararlar almıyorsunuz?
Ne saltanatı, ne koru yangını yani, dayıdan ayrılın hayatınızı yaşayın. Anlamıyorum ki ne olacak sanıyorsunuz? Kötü hastalığa mı yakalanacaksınız? 3 günlük ömrünüz mü kalacak? Yeşilçam setinde miyiz?
En kötü 3 gün ağlar hayatınıza dönersiniz
Hiçte perişan falan olmayın. Yollayın gitsin, elin adamını eylemeye mi geldiniz dünyaya?Bilâkis hiç romantik değilim, öyle hissedilmesine şaşırdımEdebiyat seviyorum Evet hayatımdaki ota b*Ka anlamlar yüklüyorum benimde sorunum bu. Tüm yatırımımı bir gecede borsada kaybetmiş gibiyim İzin verinde biraz kahru perişan olayım. Netice elbet değişmeyecek,yeni bir birikim yolu bulunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?