Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yaşınız genç nasıl içiniz alıyor dede yaşında adamı çok itici. Onsuz yarınları düşünemiyorum demişsiniz de adam zaten yaşlı ölecek illaki yarınlar onsuz. Saçmalamayın bir kendinize gelin. Etrafınızdaki insanlar da mı uyan demiyor ya size ? Babam o yaşlarda yazık yani gencecik biriyle o yaşta biri.cidden saçmalamayın bağımlılıksa tedavi olun

Oğlu neden şehir dışında bu adamın?

baba tasvirinin yerıne o adamı oturmadığına emin misin? sevgi değl bu hem kaygılı bağlanıyorsunuz hem başka sorunlar sandığınız gıbı toz pembe değil etraf aslında siyah-beyaz siz psikiyatrıye başvurun muhakkak

Sizi sandığınız kadar sevip onemsese hoşunuza gitmeyen bir şeyi asla yapmazdı. Ama bu hem yapıyor hem de sizi manipüle ediyor.

Asıl sorun bu bence. Bütün dünyanın doğru dediği şey sizi iyi hissettirmiyorsa hissettirmiyordur bu kadar net ve bu sizde sorun olduğunu göstermez.

3 tane kazık kadar insan modern dedikleri ilişkiler içinde olabilir bu size uymuyordur, ki bana da uymuyor ama bana yapılsa sizin gibi kendimden şüpheye düşüp kendime böyle davranmasına izin vermek yerine tavrımı koyar çekilirim.

bu daddy merakı genelde babasıyla ilişkileri sorunlu olan kız çocuklarında oluyor. Babayla sorunlu olan sizi onay, ilgi, kabul görmek veya destek, güvenli liman aramak gibi şeylere sevk edebilir. Size şema diye bahsettikleri şey bu, çocukluk çağlarında geliştirdiğiniz kendinize, diğer insanlara ve dünyaya dair inançlar. Sevilmek/sevilmemek, onay/kabul görmek/görmemek, değersizlik/değerlilik, başarı/başarısızlık vs gibi alanlarda olabilirler. Ve şemalarımız temel inançlar olduğu için bakış açımızı, algımızı, duygumuzu vs çok etkiliyorlar. Benim görünce ıyy bi yerinin kılları ağarmış diyeceğim adamda siz bambaşka şeyler görüyorsunuz sebebi tam olarak bu. o yüzden size terapiden faydalanabilirsiniz denmiş. Neyi neden yaptığınızı anlayabilir, farkındalık geliştirirsiniz. Sonrasında size zarar veren ama yapmadan duramadığınız o davranışlar üzerinde daha çok kontrolünüz olur.
Şemalarla farklı başa çıkma yollları var birisi "boyun eğmek/şemayı kabullenmek"tir. Sizinki buna benziyor, eksik baba figürünü kabullenip onu başka adamda aramak gibi. Benim de mesela babamla senelerce çok sıkıntılı bir ilişkim vardı, ben de daddy issues denilen meretten baya bi çektim. Ama benim şemayla başa çıkma mekanizmam farklı, bazı insanlar şemaya başkaldırarak/tersi yönde aşırı telafi ederek şemayla başa çıkar. Benim hep babamdan çok farklı ona aşırı zıt karakter görüş ve yaştaki adamları beğenmem onlara çekilmem gibi. Bu anlattığınız hikayede sevgiliniz değil oğlu daha benlik, bazı kadınlar daddy değil boy sever 25 iyi bir yaş bunun için jfdkljkdfk. şaka bi yana mesela bu eğilimimi ve altında yatan sebepleri bildiğim için uzak durabiliyorum en baştan böyle alakasız ilişkilerden

gören duyan da ilkokul çağında çocuk sanacak
boşanmış olduklarına emin misiniz?

3-4 seneye çükü kalkmamaya başlıcaktır haberin olsun

36 yaşında bir kadının 54 yaşında bir adamla olma motivasyonu nedir cidden? Şefkat ve aşırı ilgi mi sadece? :/

Bütün hikayeyi birleştirince, adamın kuşunun ötmediğine karar verdim. Boşandığına ve eski eşle şu an ilişki yaşamadığına eminim. Eski karısı, cinsellik yok diye şutlamış zaten.
Yok tam tersi eski eşte babanın kaybı sonrası isteksizlik olup boşanma isteği doğmuş. Kuşa gelince tabi ki tekliyor tutukluk yapıyor Belki pek çoğu için ilişkinin merkezidir ama bende farklı elimi tutsa yeter

Bu saçma seviyesiz ilişkiyi sürdürün o zaman . Nasıl olsa adamın hiç bir çekincesi ilişki sonrası bir kaybı olmayacak, yaşadığını yaşayıp,hesap vermeden tekmeyi basacak.....

Oglu biliyor mu bosandiklarini, belki psikolojisi bozulmasin diye soylememislerdir
Elbette biliyor,daha küçükken gel gitler yaşayıp boşanmış ve çocuk için tekrar evlenmişler. Zaten işin en sinir bozucu kısmı da fazla dürüst olması,bilmemin gerekmediği herşeyi şeffaf olmak adı altında hep anlatır

Kadın mı dedi bunu size, sevgiliniz mi?

Çocuk dediğin de sanki kundaktaki bebek 24 yaşında kocaman insan ben 27 yaşındayım annem babam boşansa şuan illa ikinizi bir arada göreyim demem bu adam çocuğu bahane edip eski eşiyle vakit geçiriyor

Eski evliliğinizde çok mu sevgisiz bırakıldınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…