- 18 Mart 2011
- 8.987
- 30.173
- 748
- Konu Sahibi sutlushake33
-
Babanızla aranız nasıldı?Keşke benim gözümde onu öyle gorseydihiç büyük konuşmamak lazımmış. Enn olmaz dediğim yerdeyim
Oğlu neden şehir dışında bu adamın?AhhhAllah korusun işte o travmayı asla atlatamam. Yani ne bileyim evliyse hâlâ neden senede 2tatilde sadece bir arada olsunlar ki tayin ister biraraya gelirler. Annemde bir ara bazıları böyle aralıklı görüşmeyi sever deyip içimi ürpertmisti zaten
baba tasvirinin yerıne o adamı oturmadığına emin misin? sevgi değl bu hem kaygılı bağlanıyorsunuz hem başka sorunlar sandığınız gıbı toz pembe değil etraf aslında siyah-beyaz siz psikiyatrıye başvurun muhakkakNedir ki adıÇoğunlukla aklıma ilk gelen babadan görmediğim ilgiyi görmek. Halimi hatrımı derdimi sorması bile,derdimi dert edinmesi bile biraz daha yaklaştırıyor ona. Ben kocaman kadın oldum ama onun yanında kız çocuğuyum;dışarıda despot ciddi ,onun yanında ağzı kulaklarındayim
Sizi sandığınız kadar sevip onemsese hoşunuza gitmeyen bir şeyi asla yapmazdı. Ama bu hem yapıyor hem de sizi manipüle ediyor.Kendimle konusmaktan kendimi avutmak ve suçlamaktan çok yoruldum. Kangren olmuş bu ilişkiyi söküp atmak istesemde bir yanım hayat onsuz rengini yitirecek diye korkuyorsanki onunla doğdum,onsuz dönmezmiş gibi dünya. Bağımlılıklardan hep korktum ama geldi yine beni buldu. Ne bu tatilleri eski eş ve zıran kadar oğluyla geçirmesine katlanabiliyorum,ne de onsuz yarınlara. Lütfen bir akıl fikir yol gösterin O bensizlikten korkmazken, benim ödüm patlıyor
gören duyan da ilkokul çağında çocuk sanacakHiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diyeFarkındayım çok aptalca ama dediğim gibi eski eşle yılda birkaç kere aynı evde yaşaması dışında hiç sorunumuz yok 4yıldır. Sorsan problem yaratan benim, onunkisi marjinal ve ortak çocuk için olması gereken davranış
3-4 seneye çükü kalkmamaya başlıcaktır haberin olsunSırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
36 yaşında bir kadının 54 yaşında bir adamla olma motivasyonu nedir cidden? Şefkat ve aşırı ilgi mi sadece? :/Sırf bu soruyu sorup aydınlanmak için üyelik açtım:) genelde okuyucu rolünde idim bugüne kadar. Yaklaşık 4 yıla yakındır aynı sorunla mücadele ediyorum,sadece bu sebeple partnerim ile büyük tartışmalar yaşıyorum ve aşamıyorum çünkü bir türlü sorunu kendimde görmüyorum.Neyse şöyle kısa bir özet geçeceğim,ben 36 o 54 yaşlarında başlarda asla olmaz desem de şefkat ve aşırı ilgi gördüm,sevilmek gözlerimi kör etti. İlk zamanlar fark ettiğim o sevimsiz benleri ve kırışıklıklarına sonradan aşık oldumHerşey yolunda giderken yıl ortası tatilinde İstanbul'daki oğluna(24 yaşında) gideceğini kalacağını söyledi. Meğer her tatilini oğluyla geçiriyor Muş,sorun değildi ta ki o evde eski eşinin de olduğunu öğrenene kadar.Bugune kadar böyle medeniyet çerçevesinde (ona göre) yürütmüş'ler ilişkilerini oğulları için.Tabi ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm boşandıktan sonra eski eşlerin yılda 2-3kez bazen 1hafta bazen 15 gün birlikte yaşadıklarını. Her seferinde arıza çıkardım tabi ayrıldım yeminler ettim,bir şekilde yeniden bir araya gelip devam ettik. Bugün ise yine orada kimbilir nekadar kalacak eski eş ve evlilik çağındaki oğluyla. Ona sorsak çok normal çünkü sadece oğluyla vakit geçirmek için durumun sıkıntılı olduğunu görmüyor. Hayır sorun bendemi yoksa varmı bu tarz çarpık iliskiler cidden bunu merak ediyorum. Her defasında küfürlerle uğurluyorum hayatımdan sonra nasıl oluyorsa küçük bir delikten sızıyor yine hayatıma bu kısır döngü çok yıprattı beni içim yangın yeri
Yok tam tersi eski eşte babanın kaybı sonrası isteksizlik olup boşanma isteği doğmuş. Kuşa gelince tabi ki tekliyor tutukluk yapıyorBütün hikayeyi birleştirince, adamın kuşunun ötmediğine karar verdim. Boşandığına ve eski eşle şu an ilişki yaşamadığına eminim. Eski karısı, cinsellik yok diye şutlamış zaten.
Bu saçma seviyesiz ilişkiyi sürdürün o zaman . Nasıl olsa adamın hiç bir çekincesi ilişki sonrası bir kaybı olmayacak, yaşadığını yaşayıp,hesap vermeden tekmeyi basacak.....Kendimle konusmaktan kendimi avutmak ve suçlamaktan çok yoruldum. Kangren olmuş bu ilişkiyi söküp atmak istesemde bir yanım hayat onsuz rengini yitirecek diye korkuyorsanki onunla doğdum,onsuz dönmezmiş gibi dünya. Bağımlılıklardan hep korktum ama geldi yine beni buldu. Ne bu tatilleri eski eş ve zıran kadar oğluyla geçirmesine katlanabiliyorum,ne de onsuz yarınlara. Lütfen bir akıl fikir yol gösterin O bensizlikten korkmazken, benim ödüm patlıyor
Elbette biliyor,daha küçükken gel gitler yaşayıp boşanmış ve çocuk için tekrar evlenmişler. Zaten işin en sinir bozucu kısmı da fazla dürüst olması,bilmemin gerekmediği herşeyi şeffaf olmak adı altında hep anlatırOglu biliyor mu bosandiklarini, belki psikolojisi bozulmasin diye soylememislerdir
Kadın mı dedi bunu size, sevgiliniz mi?Yok tam tersi eski eşte babanın kaybı sonrası isteksizlik olup boşanma isteği doğmuş. Kuşa gelince tabi ki tekliyor tutukluk yapıyorBelki pek çoğu için ilişkinin merkezidir ama bende farklı elimi tutsa yeter
Çocuk dediğin de sanki kundaktaki bebek 24 yaşında kocaman insanHiç değil her ikimizde ayrı evlerde kiracıyız, kazançlarımız sadece bize yetiyor. Dışarı çıktığımızda evet garip bakışlar oluyor ama benden çok o dert ediyor Bir gören olacak diyeFarkındayım çok aptalca ama dediğim gibi eski eşle yılda birkaç kere aynı evde yaşaması dışında hiç sorunumuz yok 4yıldır. Sorsan problem yaratan benim, onunkisi marjinal ve ortak çocuk için olması gereken davranış
Eski evliliğinizde çok mu sevgisiz bırakıldınız?Yok tam tersi eski eşte babanın kaybı sonrası isteksizlik olup boşanma isteği doğmuş. Kuşa gelince tabi ki tekliyor tutukluk yapıyorBelki pek çoğu için ilişkinin merkezidir ama bende farklı elimi tutsa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?