Sevgilin öleceğini söylerse?

kelebeksepeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
61
1
36
Sakarya
3 aydır birlikte oldugum bir erkek arkadaşım var fakat hasta...ilk çıktıgımız gün kalbinde kist oldugunu söyledi ve bugünde doktorların ameliyatsız 2 sene ömür vermiş oldugunu söyledi.Bu ameliyat cok riskliymiş...offfff kafam karışık aklım durdu.lütfen yardım edin. nedir bu kalp kisti... Şansı olmaz mı insanın.inanın şuan cok yıpranmış durumdayım.bu nasıl olur haksızlık.ne yapmalıyım ayrılmalımıyım yoksa bu kalp acısıyla onun heran yanımda yıgılacak korkusuyla yaşamaya devam mı etmeliyim...

kimin ne zaman öleceği bellimi??ayrılayımmı diye soruyorsun
en morale ihtiyacı olduğunda sen hastasın öleceksin de bırak
:20:
haklısın ama bende moral mi kaldı böyle giderse ben ondan önce giderim aama ben onu kaybetme korkusuyla yaşayamam.3 aydır tanısıyoruz ya ona daha cok baglandıgımda beni bırakırsa o zaman hersey daha kötü daha kötü.

Yanlış anlama ama. 3 aydır birlikte olduğum biri bana böyle birşey söylese doktora birlikte gitmek isterim çünkü inanmam. Şaka yapıyo olabilir(eğer hala çocuksa),davranışlarını merak ediyor olabilir, en önemliside böyle bişeyden sonra ayrılıp ayrılmıcağını merak ediyo olabilir. Herşey olabilir derim ben. Fakat söylediği doğruysa ayrılma derim bide sen üzme onu. Ama bağlanmamaya çalış çok acı çekersin çünkü sonra..

Son düzenleme:
Yanlış anlama ama. 3 aydır birlikte olduğum biri bana böyle birşey söylese doktora birlikte gitmek isterim çünkü inanmam. Şaka yapıyo olabilir(eğer hala çocuksa),davranışlarını merak ediyor olabilir, en önemliside böyle bişeyden sonra ayrılıp ayrılmıcağını merak ediyo olabilir. Herşey olabilir derim ben. Fakat söylediği doğruysa ayrılma derim bide sen üzme onu. Ama bağlanmamaya çalış çok acı çekersin çünkü sonra..

bende öyle düşünüyorum.baglanıpta onu kaybedersem eger kendime birsey yapmamdan korkuyorum,acısıyla yaşayamam diye düşünüyorum.bugün aglamaktan gözlerim şişti ama kafam aşırı derecede karısık.birde onun yerine koyuyorum kendimi birde beni bıraksalar böyle bir durumda diye.off mantıgım işlemiyor, kafam durdu

geçmiş olsun ama 3 ayda bir insana ne kadar bağlanabilirsin ki

tam olarak baglanmadım zaten baglanmaktan korkuyorm ama onun beni sevdigine cok inanıyorum ve beni asla bırakma diyor her konuşmasında, bu canımı acıtıyor.tabi Allahtan başka kimse kimseye ömür biçemez.belki bugün belkide ileride evlendigiimizde beni bırakıp giderse o zaman acı cekecegim.ayrılmalımıyım bilmiyorum

tam olarak baglanmadım zaten baglanmaktan korkuyorm ama onun beni sevdigine cok inanıyorum ve beni asla bırakma diyor her konuşmasında, bu canımı acıtıyor.tabi Allahtan başka kimse kimseye ömür biçemez.belki bugün belkide ileride evlendigiimizde beni bırakıp giderse o zaman acı cekecegim.ayrılmalımıyım bilmiyorum

bana pek masum gelmedi 3 ay içinde bu kadar yogun duygular içinde olması garip ...ayrıl ya da ayrılma diyemem ama sadece işin aslını öğren

hastalık bahane edilip ayrılınamaz ki.. cok acı bir durum ama dogrusu yanında olmaktır diye düsünüyorumm.. ömrünü vadesini rabbim bilir ama moral en iyi ilaçtr derler.. yanında olun ve sevginizi gösterinn... ne zaman ne olacagı bilinemez:59:

ayrılmalımıyım sorusunu sorduğunuza göre arada aşk falan yok anlaşılan. .
sizde karşsınızdakine değer verip birşeyler hissestseydiniz bu şekilde bir soru sormazdınız bence

bundan sonra bence mesafeli davranın sebebini sorduğunda ben seni sevglim gibi görmüyorum diyin arkadaş olarak daha yakın hissettğnizi söleyin . . en azından karşınzdakini kandırmış olmazsınız son günlerinde

arkadaşım madem hastalığı bu kadar ciddi sakın bırakma sakın..ne yani sağlıklı gününde varsın biriciğisinde bu gibi sana ihtiyacı olduğunda yanında olmucakmısın??tamam çok zor ve çok kötü bişe ama demesede inan oda korkuyor ve sana nasıl ihtiyacı olur artık ondan sakın bırakma hastalıkta..siz başlarken sözleşme yapmadınız sonuçta şuraya kadar devam die..aklın karışıktır,sende korkuyosundur ama ayrılık daha beter duruma sürükleyebilir..Allah bol şifa versin..geçmiş olsun..inşallah sağlığına geri kavuşur arkadaşım..ama yalnız bırakma..bu bencilliktir,korkuların yüzünden bi kendini düşünüp kaçmaktır başka bişe değil..

ayrılma tabiki de.. onunle doktora git bir arkadaşn dediği gibi hemen ağlayıp sızlayıp kendini üzme.. böyle bişey varsa gerçekten snin ayrılman hastalığın seyrini kötü etkiler.. ama zor bi durum gerçekten allah yardımcın olsun 2 ucu .. değnek gibi bişey..

ayrılmalımıyım sorusunu sorduğunuza göre arada aşk falan yok anlaşılan. .
sizde karşsınızdakine değer verip birşeyler hissestseydiniz bu şekilde bir soru sormazdınız bence

bundan sonra bence mesafeli davranın sebebini sorduğunda ben seni sevglim gibi görmüyorum diyin arkadaş olarak daha yakın hissettğnizi söleyin . . en azından karşınzdakini kandırmış olmazsınız son günlerinde

seviyorum tabi ki,saçma belki ama onun yoklugunu düsünmek bile istemedigimden ayrılmayı düşündüm. ben onun yanımda yıgılıp kalmasına dayanamam onun cenazesinde olamam yapamam ya düşünmek bile yıpratıyor insanı bu haksızlık

bunu yeni gördümde..ya canım ''beni asla bırakma'' dien birini yalnız bırakmak hemde böle bi gününde olurmuuuuuuuuuuu???:(((((((

ayrılmakmı bu sebep için asla seven insan seviyosunuz bunu yapmayın bir darbe daha almasın çocuk kalbinden yazıktır çok üzüldüm allah şifa versin...

keşke ilk teklif ettigi gün bu hastalıgını soylediginde olmaz deseydim ama şimdi hastalık ilerlemiş demesi beni yıprattı.ona ısınmışken baglanmaktan korkuyorm ve ayrılmayı soyledigimde üzülecek biliyorum o zaman iştee ben daha çok yıprancam biliyorum,biliyorum.bu haksızlık:50:

Son düzenleme:
seviyorum tabi ki,saçma belki ama onun yoklugunu düsünmek bile istemedigimden ayrılmayı düşündüm. ben onun yanımda yıgılıp kalmasına dayanamam onun cenazesinde olamam yapamam ya düşünmek bile yıpratıyor insanı bu haksızlık

Evet haklısın çok zor bir süreç ama dediğim gibi yeterince bir şeyler hissetseydin ayrılmak değilde onu bu hastalıktan kurtarmk için bişeyler yapardın . . o konuda bizden bilgi isterdin.ne bilim doktora onunla beraber gitmeyi teklif ederdn olmadı başka doktorlara görünmesini sağlardın . . onun iyileşmesi yönünde doktorlarından fikir alırdın . . .
Ama ben yinede dediğimi tekrarlıyorum onu arkadaşın gibi görmeye çalış
Bi arkadaşınla paylaşabileceğin şeyleri sadece paylaş onunla . . . gez dolaş arkadaşça görmeye çalış ama ayrılma elbette . . ama ona ne gözle baktığını ona hissettir

Back
X