Sevgiline msn şifreni verir misin?

sevgilinize msn şifrenızı verırmısınz?

• Ankete Katılan
    171
Genelde bu tarz şeyler kişiseldir, şahsidir tıpkı cep telefonumuzdaki mesajlarımız gibi... Bir şey saklıyor olmamız gerekmez bunları paylaşmamız için. Misal alıp benim telefonumu karıştırsa bir kız arkadaşımdan gelen "Adet günümdeyim, çok karnım ağrıyor" vs tarzındaki bir mesajı okusa hoş mu bu şimdi? Ya da mailde belki yine bir arkadaşımız sadece sizin okumanızı isteyeceğiniz bir yazı yolladı, bir fotoğraf gönderdi, ne gerek var bunu 3. bir kişi ile paylaşmaya...

Fakat yine de olur da bir durum olur, bir aksilik olur, bulunduğunuz yerde internet olmaz, internetten bir işlem yapmanız gerekir, belki o zaman şifrenizi paylaşabilirsiniz, sizin adınıza bir şey yapması gerekiyorsa o an internetten... Daha sonra zırt pırt kontrol edip bu güveni kaybetmemesi koşulu ile...

3-4 aylık Bi sevgiliye vermem.. ama uzun süredir BeraBersek Bi sakınca görmem.. ama Becit değil vermesem de olur

benim için önemli biriyse veririm ama kısa süreli bir ilişkiyse vermem tabi niye vereyim ki .

benmki onda onunkide bende war o benimkini hiç açmaz.. İlk başlarda açardı tüm arkadaşlarıma beni sewdigini söylerdiartık hiç açmıyor ama...ben onunkini açıyorum bazen ama :jeyyar: güvensizligimden ddegil.. üniversitedeyken hafta sonu onlarda oldugum icin pc acık msnler acık aramızda ne msnin nede sifrenin lafı olur

Son düzenleme:
bana garip geliyo bu birbirinin şifrelerini bilme olayı
yani benimseyemiyeceğim kadar da itici
insanın kendine ait özeli mahremi vardır
nedir öyle herşeye hakim olma durumu anlamam bi türlü
bazı şeyler sadece kişiye ait olmalı
paylaşacak o kadar çok şey varken bi şifre de eksik kalsın
güven duygusu sağlamsa neden bilmek ister ki insan
eşi ya da sevgilisi kimle ne konuşuyo
güvenen insan da ne amaçla bakar anlamam

ben biliyorum onunkini ama girmiyorum süphe duyduğumda elbette girerimkötükedihüso o benimkini bilmiyor:1closedeyes:

şifreyi vermem... mümkün değil... ama asıl sorun; eğer benden şifremi isterse o zaman kötü tepki veririm... aslında duruma göre de değişir biraz... mesela iyi bir amaçla zor bir durum nedeniyle istemişse (olabiliyor umulmadık anda) veririm..ama amacı güven sorunu gibi bişeyse haddini bildiririm...

ben ona adres açmıştım, o bana adres açmıştı kaydirigubbakcemile3 gizli saklı yok yav, zaten pek msn kullanmayız

bikerecik istemişti vermedim vermemde istememde saklı bişey yok ama bilmiyorum hoşlanmıyorum böyle durumlardan :dilcikar::1closedeyes:

Bende veririm . Sevgililer arasında gizli olmamalı bence herşey şeffaf Tabiki onunkileride benim bilmem şartıyla kafaalrımız rahat olsun dimi guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…