of çok saçma bu ya. bana ait, kendi arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandığım bir şeyin şifresini neden vereyim? kredi kartı şifresi mi bu alışveriş falan yapacak? arkadaşlarımla mı konuşacak nedir? neyi kontrol ediyoruz bi dakika?
hele hele aramızda konuşmadığımız bi konuda kıllanıp da "şifreni ver şifreni ver" yapar, nedenini sorduğumda ya sen ver işte falan derse o zamana kadar onunla geçirdiğim zamana acırım resmen.
Vermem de istemem de. Bence böyle bir seyin konusulmasi bile yanlis. Bizim birbirimize güvenimiz tam olmali. Ayrica isterseniz kari-koca olun yine de sizin bir özel hayatiniz vardir. Ya benim msnimde veya telefonumda kiz arkadasimla konustugum özel bir konum varsa. Kiz arkadasim bu konunun sadece aramizda kalmasini istiyor olabilir.
Bence bazi seylerin bir siniri olmali. Özelinizi ona teslim edebiliyorsaniz yarin birgün sizden daha özel, istenmemesi gerek birsey isteyebilir
Şu zamana kadar hiç vermedim de almadım da. Şuanda da vermem ama isterse bakmak açarım gösteririm ne isterse. Ben de onunkini istemem zaten ama istesem verir, onu biliyorum.
biz ikimizde birbirimizinkini biliyoruz verdim yai istediginde ilk önce napcaksin filan dedim sonra verdim msn ve facebook sifremi biliyor bende onunkilerini biliyorum
vermek değilde bi şeklde öğrendiğinde kıyameti koparacak değilim..ani hiç sorun olmaz bana..bende onunkini bilsem ne olurki?veririmde ne var..bnim yerime konuşaak değil ya izinsiz..